RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.6.2013 14:04:05)

mi smo prosle godine bili od 7-15 septembra i bilo je super vrijeme ... dok od 1. do 7. nije bilo lose al nije bilo toliko toplo bilo je vjetra inije se moglo svakidan kupati...mi smo sve dane maksimalno iskoristili ..tako danema tu nekog pravila kako ti se posreci:)

prosle godine je super bio i oktobar ...oko 15 oktobra raja se uveliko kupala :)

škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.6.2013 22:05:07)

mi idemo sad u subotu aBd u Nemiru kod Omiša, a vremenska prognoza nam je kriza[sm=smiley13.gif]

gvendolina -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.6.2013 23:11:02)

skorpija sretan put,nadam se da ce vas i vrijeme posluziti..evo ovdje prognoziraju sunce[sm=smiley1.gif] http://www.worldweatheronline.com/v2/weather.aspx?q=Omis,%20Croatia da nam imenjak uziva i lijepo se provede[sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.6.2013 9:51:47)

hvala, hvala najviše volim oive stranice što prognoziraju sunce, pa makar i ne bilo [sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (20.6.2013 9:53:11)

mah škorpija i gdje pokaže kišu nema pada temperatura nekih posbenih...
ne brini biće divnoooooooo[sm=bravo.gif]

imače i poršle godine je u periodu od 26.7 do 5.7 bilo u prognozama po 2 dana kiše...al nama nije niti jednom pala[sm=bravo.gif]

Alannah -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.6.2013 8:34:31)

Da li je samo mne strah uplatiti rezervaciju za apartman?Sve razmisljam,zamisli dodjem dole,a ljudi i apartmana nigdje [sm=zmeden.gif]. Jeste li imali kad problema s tim?
P.S. ako ko ima kontakt od kakvih apartmana od Gradaca do Makarske,molim vas posaljite [sm=bravo.gif]

chuci -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.6.2013 8:38:32)

IZVORNA PORUKA: Alannah

Da li je samo mne strah uplatiti rezervaciju za apartman?Sve razmisljam,zamisli dodjem dole,a ljudi i apartmana nigdje [sm=zmeden.gif]. Jeste li imali kad problema s tim?
P.S. ako ko ima kontakt od kakvih apartmana od Gradaca do Makarske,molim vas posaljite [sm=bravo.gif]

ja vala nisam ni pomislila šta ako nema kuće.
kontam nije neko valjda lud da napravi stranicu, oglasi se po agencijama, priča sa mnom na mobitel a da ne postoji.
mi uplatimo svake godine i nadam se da ni ove godine nismo fulali.

djoisa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.6.2013 9:11:46)

chuci gdje si ti nasla tako povoljan apartman? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ja gdje god pitam traze 80 eura za noc, to mi je previse..

inace koliko placate apartmane, za 2+1?

mi kad smo isli u septembru i mogli smo da biramo apartman za 30 eura..

chuci -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.6.2013 12:06:23)

IZVORNA PORUKA: djoisa

chuci gdje si ti nasla tako povoljan apartman? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ja gdje god pitam traze 80 eura za noc, to mi je previse..

inace koliko placate apartmane, za 2+1?

mi kad smo isli u septembru i mogli smo da biramo apartman za 30 eura..

žuljana
apartman je za 2+1 s tim što je dovoljno velika spavaća da i ahmedov krevetić stane

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.6.2013 19:10:37)

chuci a posto cete platit apartman i gdje je. da nije kod ovih sto smo mi bili jer su oni bas povoljni?

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.6.2013 19:14:11)

mi cemo platiti bungalove 4+1 45 eura u kleku[sm=smiley1.gif]

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (24.6.2013 20:23:25)

IZVORNA PORUKA: teacher75

Tiki hajd mi posalji na pp broj telefona. Mi kontali otici koji dan prije ramazana u Klek. Poslije ramazana cemo 10 dana u Caklje...to sam rezervisala.

chuci -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2013 8:22:29)

chuci a posto cete platit apartman i gdje je. da nije kod ovih sto smo mi bili jer su oni bas povoljni?

ovo je apartmani čaveliš. oni su kuća na suprotnom kraju žuljana od one vučine plaže. a meni to odgovara jer mi planiramo ići na one male plaže koje su na tom dijelu obale. gledala ja na google maps fino se vide plažice.
i mi plaćamo 45 eura. apartman je 2+1. u sobi je bračni krevet i jedan obični, a ima dovoljno prostora i za ahmedov krevetić. ima kuhinja, kupatilo i velika terasa koja je ograđena i na prvom je spratu. doduše ne gleda na more, ali drugi apartman u istoj kući u kojem su moji roditelji ima balkon koji gleda na more ali je na drugom spratu. meni ovaj više odgovara

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2013 9:41:36)

IZVORNA PORUKA: nanika

Tiki hajd mi posalji na pp broj telefona. Mi kontali otici koji dan prije ramazana u Klek. Poslije ramazana cemo 10 dana u Caklje...to sam rezervisala.

Koliko je smjestaj u Cakljama?

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (25.6.2013 16:20:14)

IZVORNA PORUKA: chuci

ovo je apartmani čaveliš. oni su kuća na suprotnom kraju žuljana od one vučine plaže. a meni to odgovara jer mi planiramo ići na one male plaže koje su na tom dijelu obale. gledala ja na google maps fino se vide plažice.
i mi plaćamo 45 eura. apartman je 2+1. u sobi je bračni krevet i jedan obični, a ima dovoljno prostora i za ahmedov krevetić. ima kuhinja, kupatilo i velika terasa koja je ograđena i na prvom je spratu. doduše ne gleda na more, ali drugi apartman u istoj kući u kojem su moji roditelji ima balkon koji gleda na more ali je na drugom spratu. meni ovaj više odgovara

nije to to, ovaj nas je bio tacno na sredini zuljane i kostao je 30 i nesto eura al studio apartman[sm=smiley1.gif]

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (26.6.2013 20:23:26)

Sele, smjestaj u Cakljama placamo 50 eura. Mi idemo godinama pa je cijena ta....inace drugima naplati vise.

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.6.2013 8:58:08)

Sele, smjestaj u Cakljama placamo 50 eura. Mi idemo godinama pa je cijena ta....inace drugima naplati vise.

Ja sam bila u Pogori, ali su mi Čaklje nešto woow, medjutim sve su Česi [sm=smiley36.gif]

Je li uz plažu taj vaš smještaj?

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.6.2013 21:29:58)

IZVORNA PORUKA: selebriti

Ja sam bila u Pogori, ali su mi Čaklje nešto woow, medjutim sve su Česi [sm=smiley36.gif]

Je li uz plažu taj vaš smještaj?

Drugi red kuca od mora. Nama vise odgovara zbog djece i spavanja...malo je mirnije navece nego dole uz more. I jesu sve stranci, nasih nema nikako.

Bambi09 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (27.6.2013 22:55:31)

Mi smo htjeli sredinom ovog mjeseca, ali nije bilo lijepo vrijeme pa smo odustali do augusta [sm=smiley13.gif]

hanabanana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (28.6.2013 23:54:29)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Mi smo rezervisali Hotel Andrija kraj Šibenika.
Prijatelji kažu da je baš ono prilagodjen djeci, a ja jedva čekam odmor.

http://www.booking.com/hotel/hr/andrija.en.html?aid=311984;label=andrija-OnSkvnLkLU4b4PLg49PWBAS9187794433:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=COjJxIqH1LYCFYdZ3godenIAEg]Hotel Andrija

Mi se vratili. Oduševljeni. Svi. I djeca, i mi.
Hotel je apsolutno prilagodjen djeci. Djecu smo vidjeli kad su htjela ne kupanje i da idu na wc.
Prvi put nakon godišnjeg ne trebamo na rehabilitaciju muž i ja.
Do godine ćemo opet.

Dzenana_G -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.6.2013 11:33:27)

Gdje u Crnu goru sa malim djetetom?
Kakve su cijene uopste u CG? Nama bi trebao apartman za nas dvoje...

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.6.2013 13:58:34)

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

manje nego u CRO
ali opet sve zavisi šta tačno želiš
moji prijatelji se vratili prije 5 dana iz Sutomora...apartamn ko u bajci... s prozora mogu pljunuti na lijepu plažu.... plaćali 16 eura po krevetu plus 16 eura za hranu... (doručak ,ručak, večera)...ali se to rezerviše bar 2/3 mjeseca ranije.... baš jeftino prošli
u julu i augustu je krevet 20 eura a hrana isto

MicoTico -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.6.2013 14:10:23)

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Petrovac, meni je najljepši.
Čisto radi poređenja cijena sa Hr - moja kolegica ide u avgustu, a bili joj roditelji prije par dana. Cijena apartmana za njih 4 (ona, njm i 2 djece) plaća 40 EUR. Cijene hrane - nešto ko kod nas, nešto čak i jeftinije, pogotovo u većim prodavnicama.Čini mi se da reče da je voće malo skuplje nego kod nas.

djordje5 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.6.2013 14:17:17)

narode, za apartman sve preko 50 euro je preskupo za noć. A može se naći i ispod 50 eura. Vjerujte mi.

djordje5 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (29.6.2013 14:23:18)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Da li je neko išao na more u Hrvatsku septembru? Interesuje me kakvo bude vrijeme. Može li se kupati? Znam da bi trebalo da može ali treba mi pouzdana informacija. [sm=smiley1.gif]

Neco, ja poslednjih 5, 6 godina idem na more u poslednjoj nedelji septembra i budem 2 nedelje. Da, bitno za reći je i to da idem na Hvar. E sad...ovako ti je: noći su pohladne, tako da ide preko mene jorgan, za razliku od jula kad je i plahta teška, jutra su svježa, po danu nema vrućine ali je toplo, i što je najbitnije more je toplo. A nedostatak je što je dan kraći, dosta je kraći.. uvo su ti ukratko karakterisitke.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>