RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 22:52:24)

IZVORNA PORUKA: mishkica

MM mi kaze da su im dobro podvukli detaljne preglede da moraju raditi na granici, cak su morali ici i na predavanja o tome kako ce raditi od 1.7-og

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]cekace se satima

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 22:54:33)

MM mi kaze da su im dobro podvukli detaljne preglede da moraju raditi na granici, cak su morali ici i na predavanja o tome kako ce raditi od 1.7-og

de ti njega pitaj ovo oko para i kartica...pa nama javi...
[sm=smiley36.gif]

mishkica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 22:55:49)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

[sm=smiley36.gif]

Znacete sve iz druge ruke[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

hanabanana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 22:57:10)

[sm=smiley36.gif]

To je normalno, i njihove kontrole stoje uz Hrvatske carinike

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:01:25)

Kad tada ućemo i mi u EU pa će oni poć na skijanje...
e mi ćemo njima u inat tražiti 200 eura po danu imali -nemali smještaj

[sm=jezicek.gif][sm=sad.gif]

hanabanana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:05:31)

Možemo mi to tražiti i sada. Niko nam ne brani. :)
A ako nekada udjemo u EU, onda ćemo mi to tražiti ali onima koji ne budu u EU ako takvih bude. [sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:08:02)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

A ako nekada udjemo u EU, onda ćemo mi to tražiti ali onima koji ne budu u EU ako takvih bude. [sm=jezicek.gif]

ma jok mi ćemo se ku... i vratiti svima što su radili nama...jer ćemo mi posljedneji u Evropi dočepat se te ''titule''[sm=jezicek.gif]
ja kada se stanemo inatiti po primcipu '' a kako ste vi nas peglali'' [sm=sad.gif]

hanabanana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:23:54)

Nego, ja odoh prekosutra, pa vam javim kad se vratim.[sm=smiley1.gif]

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:24:51)

hanady ako imas neku potvrdu gdje ides tj da imas smjestaj ne traze onda novac

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:25:14)

a kako ovdje jos nije upeklo ja jos nemam onaj osjecaj da mi je na more sutra, tacno bi mi se bilo cudno sad spremati

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:27:25)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a kako ovdje jos nije upeklo ja jos nemam onaj osjecaj da mi je na more sutra, tacno bi mi se bilo cudno sad spremati

danas je bas bilo vruce, a iduce sedmice ce bit odron kazu...

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:28:38)

ja imam fore do augusta da se zagrijem za more [sm=smiley36.gif]

minja_ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (14.6.2013 23:34:23)

Ako stvarno bude velikih zastoja i provjera na Hr granici, idemo u CG.

dafri -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.6.2013 0:14:59)

ja odoh sutra,lijekove nosim pa vidjećemo

sporty mamaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.6.2013 14:18:59)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

ma jok mi ćemo se ku... i vratiti svima što su radili nama...jer ćemo mi posljedneji u Evropi dočepat se te ''titule''[sm=jezicek.gif]
ja kada se stanemo inatiti po primcipu '' a kako ste vi nas peglali'' [sm=sad.gif]

kad mi udemo u EU, za nama ce i Srbija i sve zemlje balkana. E onda ce za jedno godinu iz EU istupiti Njemacka, Italija, Francuska itd itd.... Nakon nekog vremena u EU ce ostati samo BiH,Hrvatska, Srbija, Makedonija a zatim ce se uvesti vizni rezim za sve zemlje Europske Unije[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Da se vratimo temi. Ja ove godine posto radim a nemam godisnji cu ici samo na dan. Ako treba tih 100 eura to je bezveze, jos da mi ih netko "mlatne" na plazi[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Ben 10 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.6.2013 17:48:23)

http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=9db5f9b4-5ad2-4388-b3a9-f3c81e35b7f1&c=038f6326-2ed4-4b18-946d-638763899a91

tratinčicaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (15.6.2013 18:18:01)

IZVORNA PORUKA: leona81

Šta znači ovo "odron"? [sm=zmeden.gif] Nemoj me bedačiti....

Full Moon -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.6.2013 9:11:42)

Mi frisko sa Jadrana, nisu uopce peglali na granici, pitali su nas gdje idemo, i za smjestaj i koliko ostajemo, mi smo isli u hotel, ne znam ima li to ikakve veze sa tim novcem koji traze, eto, vrijeme nas posluzilo, ali nekako brzo prodje brate, hahhhahaahahh [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.6.2013 11:24:29)

IZVORNA PORUKA: tratinčicaa

IZVORNA PORUKA: leona81

Šta znači ovo "odron"? [sm=zmeden.gif] Nemoj me bedačiti....

38 stepeni a vlaga

MicoTico -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.6.2013 11:36:43)

IZVORNA PORUKA: Ben 10

http://www.bljesak.info/web/article.aspx?a=9db5f9b4-5ad2-4388-b3a9-f3c81e35b7f1&c=038f6326-2ed4-4b18-946d-638763899a91

Ako sam dobro skontala, ne može se preko g.prelaza Kamensko?
Pa kud da idem, Bog im pomogao[sm=smiley29.gif]

mama2009 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 9:50:51)

ne kontam ovo kako mislis ne mozes na Kamensko

škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 9:55:28)

mislim da putnički automobili mogu preko svih prijelaza, a da samo kamioni i oni koji prevoze robu za uvoz/izboz mogu samo preko cerificiranih prijelaza

lala0606 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 12:15:15)

da se i mi javimo... ipak cemo ici na more, dobili smo maticni br, jest da je privremeni ali mogla sam izvadit pasos... idemo u trpanj [sm=smiley1.gif]

raja_ringe -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 12:28:13)

Mi ovaj vikend bili u Hr. Na granici je malo veća gužva nego inače, ali ništa strašno. Niko nas nije pregledao niti nam išta tražio. Pitali gdje idemo i kada se vraćamo i to je sve.

Lady26 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 12:31:14)

IZVORNA PORUKA: lala0606

da se i mi javimo... ipak cemo ici na more, dobili smo maticni br, jest da je privremeni ali mogla sam izvadit pasos... idemo u trpanj [sm=smiley1.gif]

Zar nije bilo prosle sedmice u svim novinama da su maticni brojevi koji se sada izdaju trajni?! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>