RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

magbi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 12:39:26)

ima te li iskustva sa albanijom sa dracom ovo izgleda bas lijepo na fotkama

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 12:40:55)

IZVORNA PORUKA: magbi

ima te li iskustva sa albanijom sa dracom ovo izgleda bas lijepo na fotkama

ja imama prijteljicu koja je išla poršle godine...
fenomenalno joj je bilo...
povoljno, liejpo, porovod fantastičan...
bili su u hotelu nekom...mislim da će zbog fantazije te i ove godine tamo[sm=smiley1.gif]

pocahontas -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 12:41:28)

kakve su prognoze za juli, prva polovina? na accuweather se čini da će biti fantastično ali....

magbi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 12:48:59)

i ja se kontam evo nesto bas sad gledam i nasih par prijatelja je bilo kazu super im bilo a ja evo nasla super cijene sve mislim za nas 4 cijena ko cijena jedne karte za tursku jos bi trebalo na dodat za kartu za tursku doduse suprug je za zivogosce kaze bas se odmorio ono gdje smo bili prosle godine kad si nam ti dala broj a ja nevolim svake godine na isto mijesto

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 13:02:43)

i ja se kontam evo nesto bas sad gledam i nasih par prijatelja je bilo kazu super im bilo a ja evo nasla super cijene sve mislim za nas 4 cijena ko cijena jedne karte za tursku jos bi trebalo na dodat za kartu za tursku doduse suprug je za zivogosce kaze bas se odmorio ono gdje smo bili prosle godine kad si nam ti dala broj a ja nevolim svake godine na isto mijesto

ja idem opet na isto mjesto[sm=smiley1.gif]
abd 26-tog sam na plaži[sm=smiley1.gif]

magbi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 13:06:42)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pozz tetu vesnu

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 13:07:58)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] pozz tetu vesnu

prensem [sm=smiley31.gif]

ElmaB -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 20:18:29)

Ako ovi hajvani ne potpisu sporazum u naredna dva dana, nema nam u Hrvatsku nikako.
http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/nebojsa-radmanovic-odbio-ugovor-o-granicnim-prelazima-s-hrvatskom/130617068
http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/hrvatska-bih-treba-da-do-19-juna-rijesi-problem/130617096

Neca xxx -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 21:23:56)

Da li je neko išao na more u Hrvatsku septembru? Interesuje me kakvo bude vrijeme. Može li se kupati? Znam da bi trebalo da može ali treba mi pouzdana informacija. [sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 21:33:13)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Da li je neko išao na more u Hrvatsku septembru? Interesuje me kakvo bude vrijeme. Može li se kupati? Znam da bi trebalo da može ali treba mi pouzdana informacija. [sm=smiley1.gif]

Divno...
prosle godine ja se odusevila...i da mogu uvijek bih isla tada...

Naravno da se moze kupati i meni (vjecnoj smrzli[sm=smiley36.gif]) bilo ugodnije nego u julu na +40...
Voda jos topla, a na plazi nije pakleno...
Vjerovatno manji sok za organizam...

MicoTico -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 21:38:37)

Išla sam 2 puta i bilo super. Mm i ja i njemački penzići na plaži[sm=smiley36.gif] Nije vruće, more toplo, jedino što dan kratak.

Neca xxx -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (17.6.2013 22:40:25)

E hvala vam za info. [sm=smiley1.gif] Mm predlaže da idemo na more u septembru, a meni je bitno da se možemo kupati. [sm=smiley1.gif]

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 10:26:08)

ja da mogu ja bih samo u septembru išla, ove godine nas čekaju školske obaveze i septembar na otpada, najboljew vrijeme za more, toplop reporučujem

shpagica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 10:51:08)

Ne znam, meni je septembar ok, ali ipak se osjeti da je to kraj ljeta. Dan je (pre)kratak, ako slucajno padne kisa sve mirise na jesen i poprilicno je pusto, a ja nekako volim ljeto ljeto i sve sto taj ugodjaj nosi :)

Sa malom bebom ima smisla ici u septembru, pogotovo zadnjih godina kad je lijepo vrijeme i toplo bilo skoro do novembra...

M kao Mama -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 12:18:45)

ne znam mi na plaži znamo biti i do 19 sati, pa nekada i duže, samo se jedne godine desilo da vrijeme nije ok, ali generalno meni je septembar predobar, samo eto sada moramo ganjati neki drugi termin, i tada bude plaža puna beba, i penzića doduše, hahha

EEDITH -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 17:01:49)

išli sa bebom od 2 mj.i super je,kupali se,nije pretoplo,bebe i penzioneri.......
nažalost sada ne možemo zbog školskih obaveza

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 17:18:31)

E hvala vam za info. [sm=smiley1.gif] Mm predlaže da idemo na more u septembru, a meni je bitno da se možemo kupati. [sm=smiley1.gif]

prvo asjino more isli smo u septmebru... od 3. septembra do 10. vrijeme bilo fantazija...ni oblacica na nebu... more toplo... njoj 5 mjeseci ....
ali samo 2 dana nakon naeg povratka vrijeme otislo u krajnost.... pa bih ti preporucila do 10.

mada nikad se ne zna

leona81 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 18:05:24)

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Ako ovi hajvani ne potpisu sporazum u naredna dva dana, nema nam u Hrvatsku nikako.
http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/nebojsa-radmanovic-odbio-ugovor-o-granicnim-prelazima-s-hrvatskom/130617068
http://www.klix.ba/vijesti/eu-integracije/hrvatska-bih-treba-da-do-19-juna-rijesi-problem/130617096

rjeseno je i ovo

Alannah -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 19:41:25)

Drage,je li ko bio u Gradacu ili Trogiru-Ciovo? kakve su plaze,ima li hlada,imamo bebu od 8 mjeseci.Jos ne znamo gdje cemo,a u ova dva mjesta ima povoljnog smjestaja.

ladyblue RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 20:17:47)

ja idem svake godine u junu i septembru. septembar je extra. bolje ne može. nije prevruće a more toplo. fantazija.
juni me zna i prevariti a septembar nikada. preporučujem prvu polovinu, svakako.

ladyblue RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 20:20:11)

ja sutra odoh lagano...jedva čekam...jo da mi je dijete zdravo, sreći ne bi bilo kraja...

aida. -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 20:33:50)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sutra odoh lagano...jedva čekam...jo da mi je dijete zdravo, sreći ne bi bilo kraja...

bit ce ona ok [sm=smiley1.gif] uh, po malo ti zavidim [sm=smiley36.gif] (pozitivno naravno)... kako bih se ja sad bucnula... [sm=smiley1.gif]

mi ne idemo nigdje ove godine, ne mozemo "pristic" na sve [sm=smiley13.gif]

ladyblue RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (18.6.2013 20:50:52)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sutra odoh lagano...jedva čekam...jos da mi je dijete zdravo, sreći ne bi bilo kraja...

ElmaB -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.6.2013 7:16:47)

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: ElmaB

rjeseno je i ovo

Znam, hvala Bogu, da se dogovoriše.

Neca xxx -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (19.6.2013 12:50:11)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

prvo asjino more isli smo u septmebru... od 3. septembra do 10. vrijeme bilo fantazija...ni oblacica na nebu... more toplo... njoj 5 mjeseci ....
ali samo 2 dana nakon naeg povratka vrijeme otislo u krajnost.... pa bih ti preporucila do 10.

mada nikad se ne zna

Meni je problem sto mm može tek poslije 10. Ne može ranije u septembru zbog posla. Pa se zato plasim kakvo će biti vrijeme.
Prošle godine smo bili u Turskoj u drugoj polovini septembra i vrijeme je bilo idealno, more toplo, ali je i dan osjetno kraći.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>