hanabanana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2013 10:21:41)
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: elmaL IZVORNA PORUKA: hanabanana Mi smo bili od 18. do 28.06. Cijena 150 eur dan. Nas je 4. Svi djeciji sadrzaji su besplatni, pa i posjeta aqua parku. da li vam je sve uključeno u cijenu, mislim na obroke, i kakva je hrana, izbor? izgleda super na slikama, mom dječaku je 16 mjeseci, planiramo krajem avgusta-početkom septembra na more, misliš li da bi i njemu odgovaralo okruženje, tj. da li je prilagodjeno i za manju djecu[sm=smiley1.gif] i plaćate li lezaljke i suncobrane na plazi? gledam, bas fensi izgleda ono... ja nesto ne volim te bazene i vise bih voljela da mi se djete u moru brčka kada smo vec dosli do tamo [sm=smiley36.gif] Mi smo se kupali u moru, ja ne volim bazene. Medjutim, " sunčali " smo se na hotelskom bazenu. Plaža je od hotelskog bazena udaljena jedva 50 metara. Na hotelskom bazenu ima prirodanog hlada ( borova šuma ), na plaži nema. Ja djeci ne dam da budu na suncu, a suncobran ne smatram adekvatnom zaštitom od sunca. Ležaljke pored bazena se ne naplaćuju, one pored samog mora se naplaćuju. ( dvije lažaljke + suncobran = 100 kn ) Dječiji dnevni sadržaji su se odvijali u borovoj šumi pored hotelskog bazena ( borova šuma je između hotelskog bazea i plaže ). Mnogi ( oni sa malim bebama ) su spužve za plažu držali upravo ovdje u borovini. Bebara od 16 mjeseci vjerovatno neće moći koristiti sadržaje koje mogu koristiti veća djeca.....ali igraonicu u hotelu će moći koristiti jer je prilagođena baš za manju djecu, tj bebare. Ja svojim nisam dala ni da ulaze tamo jer je baš za bebaće prilagođeno. Hrana je ok. Mi smo imali polupansiom, s tim da je doručak do 10.00. a večera od 19.00.-21.00.
|
|
|
|