RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:44:37)

Iskreno, nikad čula, ali je baš prelijepa plaža. A kad ideš porodično i ne treba ti ništa više nego hladovina i dobra plaža. Naravno i normalna hrana. [sm=smiley1.gif]

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:47:14)

http://img32.imageshack.us/img32/1236/dsc04000f.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/1152/dsc03985lb.jpg

draguljce,ni ja prije nisam nikad cula za ovo mjesto, ali smo se zaljubili.....odmah....

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:52:53)

Ma predivno, nevjerovatno čisto. [sm=smiley1.gif] Kakve su cijene smještaja i uopšte?

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:58:55)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Ma predivno, nevjerovatno čisto. [sm=smiley1.gif] Kakve su cijene smještaja i uopšte?

ovo gdje smo mi bili su nasi poznanici za koje nismo ni znali da imaju kucu na moru, nama su izasli u susret i dali nam apartman od 120 kvadrata, sve ful novo, za 40 eura....

inacetaj apartman iznajmljuju za 80 eura, gdje mogu stati dvije cetveroclane porodice a da niko nikom ne smeta, jer svaka spavaca soba ima svoje kupatilo, ogromna terasa (ko moja dnevna [sm=smiley36.gif])

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 13:05:06)

[sm=smiley36.gif] Super.

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 13:22:29)

Anidla ovo je prelijepo[sm=smiley20.gif][sm=smiley16.gif]

gerberka -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 18:52:35)

pozdrav mamice [sm=smiley1.gif] molim za prijedlog gdje ljetovati sa 6 mjesecnom bebom? hvala puno unaprijed [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anđelo -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 19:04:11)

Podace,plažasa hladovinom debelom od bijelog bora ,koji je usput jako djelotvoran za pluća.Čista voda, jakoooo

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 19:25:23)

IZVORNA PORUKA: gerberka

pozdrav mamice [sm=smiley1.gif] molim za prijedlog gdje ljetovati sa 6 mjesecnom bebom? hvala puno unaprijed [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Promajna, Brela ali u septembru....

hapymum -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 20:16:53)

a gdje sa tromjesecnom bebom na more

henna ze -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 20:36:40)

ja samo znam da me u cg i ulcinj niko puškom natjerat neće..iako imamo besplatan smještaj..nema šanse...

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 22:09:19)

mi cemo aBD sa setsomjesecnom bebom u Tucepe. iako mi je malo dosadilo svake godine evo vec nekolio zaredom ponavljam Tucepe ( drugaciji smjestaj drugi dio al eto) ipak smo s eodlucili za to jer poznajemo dobro mjesto i rezervisali smo smjestaj u onom djelu gdj e ima dostaredova borovine da uvijek ima debele hladovine. A iduce godine akoBogda promajna koja je isto super za ove male bebache ... nisma bila ljetti al sam islau martui ucinilo mi se isto super:) A kazu i da je zdrava....

U svakom slucaju mjesto koje ima hladovinu je z amale bebe... ja se tesko mogu zamisliti ispod suncobrana s tako malom bebom . za koju godinu mozda cu se usuditi i to eksperimentisati:)

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 22:09:47)

IZVORNA PORUKA: hapymum

a gdje sa tromjesecnom bebom na more

isto gdje i sa set_omjesecnom [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 22:13:31)

IZVORNA PORUKA: gerberka

mi idemo ove godine u klek jer nam je najblizi a neum je blizu za nedajboze bolesti. hlad nam nije presudan jer cemo ionako nosit suncobran i ici krajem avgusta kad nije tako vruce

mala_sa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 22:14:08)

Zene sa malim bebicama; gdje god da odete bit ce vam prelijepo, samo nek ima dosta hladovine. Male bebice slusaju na moru za ne povjerovati, mi A prosle godine (imao je 2,5mj) osjetili nismo. On je samo sikio i spavao [sm=smiley36.gif]

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 23:26:41)

IZVORNA PORUKA: anidla

zove se Nemira, izmedju Omisa i Splita, od OmisA 3 km a od Splita 25 km.....

Mm i ja smo jedne godine bili ovdje, s tim da nam se nije svidjelo ono njihovo brdo [sm=smiley36.gif]
Dusa ti na nos izadje dok se doguras do apartmana [sm=jezicek.gif] ... ali da je plaza lijepa i da je cisto to je istina.
Vama je super vidim sto ste na samoj litici imali smjestaj, prelijep je pogled.. I obje su mi plaze lijepe, a ima i onih malih neistrazenih tamo na lijevu stranu [sm=smiley36.gif] Super je, istina.

snjeguljicaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 0:03:54)

Drage moje ja sam nova, pa sam nesto citala vase postove pa reko ako moze ko da mi kaze kako je u Ulicinju jer mislim da idem tamo za 2 dana pa ako ima ko kakvi primjedbi ili pohvala bilo bi mi drago da cujem. Muz i ja sami idemo jer jos nemamo [sm=duda.gif] zanima me smestaj, hrana, plaza itd. unaprijed hvalaaaaa

tap3ah -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 0:33:46)

Jel` ko išao u mjesto Promajna???

Mjestašce izmađu Makarske i B.Voda.

Vrijedi li tamo ići s djecom??

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 0:38:16)

IZVORNA PORUKA: tap3ah

pa na ovoj temi se promajna najvise spominje, svi je hvale da je super za otici s djecom, procitaj malo temu[sm=smiley1.gif]

milenium -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 0:50:40)

u promajnoj ti i jesu same obitelji s djecom.[sm=smiley1.gif]

tap3ah -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 0:53:01)

hvaloa na brzim odgovorima .... a tema je zastašujuća za čitanje sa svojih 130 i nešto stranica :):)

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 0:56:13)

hvaloa na brzim odgovorima .... a tema je zastašujuća za čitanje sa svojih 130 i nešto stranica :):)

ukucaj na trazilicu promajna i izbacice ti postove vezane za nju[sm=smiley1.gif]

Halimaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 11:25:34)

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

Drage moje ja sam nova, pa sam nesto citala vase postove pa reko ako moze ko da mi kaze kako je u Ulicinju jer mislim da idem tamo za 2 dana pa ako ima ko kakvi primjedbi ili pohvala bilo bi mi drago da cujem. Muz i ja sami idemo jer jos nemamo [sm=duda.gif] zanima me smestaj, hrana, plaza itd. unaprijed hvalaaaaa

eto ti na dvije-tri stranice unazad dosta o Ulcinju. Vala, ako idete sami, ja bih preporučila nešto življe od Ulcinja :)

henna ze -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 11:29:09)

IZVORNA PORUKA: Halimaa

IZVORNA PORUKA: snjeguljicaa

eto ti na dvije-tri stranice unazad dosta o Ulcinju. Vala, ako idete sami, ja bih preporučila nešto življe od Ulcinja :)

ako već morate u cg...preporučujem Budvu..mi smo bili na medenom..ima noćnog života..
ulcinj..samo hodaš u gužvi ko blesav....

vjestica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.8.2012 11:31:27)

i moja preporuka je Budva ili Herceg Novi
Ulcinj je za porodice sa djecom, radi onog pijeska

Stranica: <<   < Prethodna stranica  136 137 [138] 139 140   Sljedeća stranica >   >>