Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 1:21:16)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica ma nas crnogorci nisu nikad gnjavili na granici niti pretresali a svašta smo nešto donijeli na vikendicu dole, od namještaja, bijele tehnike do materijala raznog kad smo prvi put krenuli sa psom, mi je čipovali, cijepili protiv bjesnila, stavili poazadi,sve po ps-u (na hrvtskoj granici znaju pravo izgnjaviti radi psa, čak zanju da te ne puste ako enma veterinara) a oni nisu pogledali ni njen pasoš [sm=smiley36.gif] s nama bio moj braco sa djevojkom, ali su oni došli busom ( preko Hrvatske), pretresli su ih Hrvati od do (doduše i moj braco je ćelo, možda bi i nas pretresli da je s nama išao ) a to za isto ilegalni prelaz 99 išle seka i ja noćnim busom u Budvu, bud prepun, ljudi stoje [sm=smiley3.gif], došli na granicu i izašli 5 min, sve mrak, samo jedna baraka, mi tražimo wc, nema wc, kad jedna crnogorka čučnu na kraju ceste (a ne viidš ništa, samo je čuješ) i mi kukamo gdje ćemo u wc, a ona kaže hajde jadna popišaj se "[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] a ovo stajnje u autobusu...ja doživjeh u autobusu za beograd...hej iz sarajeva ( ono lukavica9 do beograda oni stoje [sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] na palama ja pošla da se utanem jednoj teti...reko to po 2-3 tsanice... kad meni kolega koji je sa mnom putovao uhavti me za ruku ''kaže sjedi bleso neš stajat do beogarad, ovo je normala''[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|