RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 1:21:16)

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma nas crnogorci nisu nikad gnjavili na granici niti pretresali
a svašta smo nešto donijeli na vikendicu dole, od namještaja, bijele tehnike do materijala raznog
kad smo prvi put krenuli sa psom, mi je čipovali, cijepili protiv bjesnila, stavili poazadi,sve po ps-u (na hrvtskoj granici znaju pravo izgnjaviti radi psa, čak zanju da te ne puste ako enma veterinara) a oni nisu pogledali ni njen pasoš [sm=smiley36.gif]
s nama bio moj braco sa djevojkom, ali su oni došli busom ( preko Hrvatske), pretresli su ih Hrvati od do (doduše i moj braco je ćelo, možda bi i nas pretresli da je s nama išao )
a to za isto ilegalni prelaz 99 išle seka i ja noćnim busom u Budvu, bud prepun, ljudi stoje [sm=smiley3.gif], došli na granicu i izašli 5 min, sve mrak, samo jedna baraka, mi tražimo wc, nema wc, kad jedna crnogorka čučnu na kraju ceste (a ne viidš ništa, samo je čuješ) i mi kukamo gdje ćemo u wc, a ona kaže hajde jadna popišaj se "[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

a ovo stajnje u autobusu...ja doživjeh u autobusu za beograd...hej iz sarajeva ( ono lukavica9 do beograda oni stoje [sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif]
na palama ja pošla da se utanem jednoj teti...reko to po 2-3 tsanice...
kad meni kolega koji je sa mnom putovao uhavti me za ruku ''kaže sjedi bleso neš stajat do beogarad, ovo je normala''[sm=jezicek.gif]

vjestica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 1:22:05)

handy ne znam akd si išla preko trebinja za herceg novi, ali pravo se sredili tu cestu, s obje strane
ja kad sam prvi put išla tuda za baošić (btw jedno od najljepših ljetovanja) to je bila užas cesta, pogotovo kad se spuštaš na meljine kod herceg novog, ma šćepan polje je mala maca

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 1:23:57)

IZVORNA PORUKA: magbi

salim se je bas tako nezgodno pogotvo jos sa djecom ja i suprug smo preko scepan polja isli u igalo i herceg novi pa na dubrovnik ali hvala vise nebih u cg,ja fino dan prije mora kod mame u mostar odmorim se naspavam pa na more,ljepota[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pa nemamo svi mamu u mostaru[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

šalim se...

mah...
ja sma bila i na crnogoskom...
al iskreno...nemam dole doživljaj mora ...džaba...
iako i prije rata sa roditeljima bila sma i u baušićima i herceg novom itd...
al jok...
nekako makarska rivijera mi je ipak more[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 1:26:14)

IZVORNA PORUKA: vjestica

handy ne znam akd si išla preko trebinja za herceg novi, ali pravo se sredili tu cestu, s obje strane
ja kad sam prvi put išla tuda za baošić (btw jedno od najljepših ljetovanja) to je bila užas cesta, pogotovo kad se spuštaš na meljine kod herceg novog, ma šćepan polje je mala maca

sređena je ona...dobra za putovat...al meni sablasno...preprazno nekako i one ravnice sa strana...ma ne znam fakat il je sve do navike...
i mi smo se na meljine spustili...pa u igalo...a u meljine smo na plažu išli...
ja pretporšle taj put upoznah[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 1:26:31)

i ja sam do rata svako ljeto isla u bijelu-kod baosica, pa u herceg novi i tako to, al nista mi nije ko dalmacija a hrvatska ostrva pogotovo

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 1:28:02)

ja volim hvar...
al sa djecom nisma još spremna na to[sm=smiley36.gif]
nikako....
[sm=smiley36.gif]

a kontam i nije za djece nikako...
a strah me i da ne pokvarim onja lijepi sojećaj ''hvara je raj na zemlji''[sm=jezicek.gif]
jer sa njima ipak ću ga više gledati po danu[sm=jezicek.gif]

bambi7 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 1:29:57)

ja vala nesto sa djecom nisam za crnu goru volim vise platit smjestaj u hr ali je barem blize nego guzvat se sa djecom po ovoj vrucini nemoze ni stalno klima u autu nije bas zdravo,ja sam za opciju hr uvjek

To da je blize postujem, ali je nama i putovanje dozivljaj. Uvijek krenemo bas rano tako da u Dubrovniku jedemo. Koja je to ljepota rano jutro,more,brodovi...Pa kafa u Budvi-kako je to mijesto cisto,ja sam ostala bez texta,bar ono sto sam u putu mogla da opazim,ja papiric na ulici nasam vidjela.U Baru se rijetko zadrzavamo, al obavezno prodjemo kroz grad-da me zelja mine...Krace stanke da ne nabrajam,zavisi gdje nas sila natjera[sm=smiley36.gif]
Mah....idemo na odmor da uzivamo, a ne na trke...par sati gore dole, pa necete zakasniti na plazu...

bebacha -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 8:04:10)

jel iko isao u Kastel Luksic[sm=zmeden.gif]
mi bi trebali tamo,ovi nasi sto ide vec par godina kazu da je super,pogotovo za djecu al et damije jos neko misljenje

i ja volim putovanje vise nego samo more[sm=smiley36.gif] nevolim biti nigdje duze od 2-3 dana[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mi krenemo navece kasno,oko 12,i putujemo cijelu noc a u povratku krenemo ujutru pa svratimo na Bunu,Mostar,Sarajevo.to mi je super

bebacha -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 11:08:08)

ipak necemo u Kastel[sm=smiley36.gif]

dajte preporuke za smjestaj al da nije bas paprena cijena.mjesto nije bitno,samo da je pogodno za djecu

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 11:39:05)

IZVORNA PORUKA: bambi7

ja vala nesto sa djecom nisam za crnu goru volim vise platit smjestaj u hr ali je barem blize nego guzvat se sa djecom po ovoj vrucini nemoze ni stalno klima u autu nije bas zdravo,ja sam za opciju hr uvjek

To da je blize postujem, ali je nama i putovanje dozivljaj. Uvijek krenemo bas rano tako da u Dubrovniku jedemo. Koja je to ljepota rano jutro,more,brodovi...Pa kafa u Budvi-kako je to mijesto cisto,ja sam ostala bez texta,bar ono sto sam u putu mogla da opazim,ja papiric na ulici nasam vidjela.U Baru se rijetko zadrzavamo, al obavezno prodjemo kroz grad-da me zelja mine...Krace stanke da ne nabrajam,zavisi gdje nas sila natjera[sm=smiley36.gif]
Mah....idemo na odmor da uzivamo, a ne na trke...par sati gore dole, pa necete zakasniti na plazu...

a mi opet jedva cekamo da stignemo na odrediste[sm=smiley36.gif]curica povraca u voznji pa je moramo "drogirati" a mali sad po gradu vristi cim stanemmo na semaforu, vidjecemo kako ce biti kad budemo putovali sad s njim prvi put abd. neka nam je bog na pomoci[sm=smiley1.gif]zato smo i izabrali klek, nema blize[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 11:46:49)

kad snmo mi isli ove godine u HR nismo vidjeli da su ikoga pretresali na granici...

osim u povratku dvojicu "celavaca" ...ali jbg vozili su bjesnog mercedesa pa jos i kabriolet... a ni jedan nije imao vise od 25 godina...

sljedece godine ce biti vjerovatno strozije ako Hr udje u EU... a mi kontali ici na jednu turu u apartman... kako prenijeti hranu? ili cemo opet kao i dosad ici na polupansion...vec razmisljam [sm=zmeden.gif]

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 11:51:28)

Ma hoce li mi iko pomoci? [sm=smiley36.gif]

opet kaze naImageshack It*s too big to upload?

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 11:55:25)

IZVORNA PORUKA: bambi7

[sm=smiley20.gif] Isto, boldirano posebno.

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 11:56:01)

kliknes na fotku desnim klikom...pa ides na open with...pa idi na Microsfot office picuture manager...pa kad ti se otvori fotka idi na Edit picture ...pa na Resize...[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:00:32)

IZVORNA PORUKA: bebacha

ipak necemo u Kastel[sm=smiley36.gif]

dajte preporuke za smjestaj al da nije bas paprena cijena.mjesto nije bitno,samo da je pogodno za djecu

bebača hoćeš da porbaš živogošćće...
mislim da cijena nije paprena...kad ste planirali ići...sve ovisi do perioda...
blizu plače, borovina na plaži, sve na ruku...nema mamipara al je baš lijepo za djecu ...
ja sma svašta obišla...sa ove tačke gledipta plan mi je u budućnosti ista destinacija[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:01:13)

juce me nasa fiorumasica prosvjetlin na RR BB ...prekon ove stranice fotka se pojavljuje na forumu

http://www.dodaj.rs/

[img]http://www.dodaj.rs/f/i/132/2bJGAa4x/040.jpg[/img]

Visnja RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:02:40)

a ako zelite sve fotke odjednom umaniti korisite program
http://download.cnet.com/Light-Image-Resizer/3000-12511_4-10529104.html

bebacha -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:05:34)

Hanady mi i trazimo neko mirno mjesto,bez previse sadrzaja
planirali smo odma poslije bajrama
koliko ste vi placali smjestaj i mozel link

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:06:32)

IZVORNA PORUKA: bebacha

Hanady mi i trazimo neko mirno mjesto,bez previse sadrzaja
planirali smo odma poslije bajrama
koliko ste vi placali smjestaj i mozel link

tražiš ono što nudim[sm=smiley36.gif]

sad ću ja tebi PP poslati :)

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:19:15)

Bebacha, Čanj nije loš, a cijene su baš prihvatljive. Imaju fine plaže, nema nekih sadržaja i super je za porodice sa djecom.

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:24:36)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

kliknes na fotku desnim klikom...pa ides na open with...pa idi na Microsfot office picuture manager...pa kad ti se otvori fotka idi na Edit picture ...pa na Resize...[sm=smiley1.gif]

i na koliko da je smanjim?

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:34:15)

http://img440.imageshack.us/img440/5392/dsc03984e.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/2121/dsc03987d.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/8898/dsc04035nz.jpg

uspjela sam

valjda...

bebacha -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:36:26)

prelijepo
gdje ste ovo vi bili

draguljče -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:36:54)

anidla, gdje je ovo? Prelijepo je.

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.8.2012 12:40:52)

I jest prelijepo, najljepsi do sada definitvno godisnji odmor,pogotovo jer nam je kuca u prvom redu do mora, ove dvije slike su slikane sa balkona....

smjestaj je predobar, sve novo, sve americki.....

mjesto kao mjesto nije nesto jer je sve u brdu, ali mi smo imali dobar smjestaj pa i dobru plazu i 10 metara da dodjemo do iste....

mjesto je malo i zove se Nemira, izmedju Omisa i Splita, od OmisA 3 km a od Splita 25 km.....

samo smo jednu noc otisli do Omisa i jedan dan do Splita,. nije nam se dalo jer smo na plazi uzivali do 9 navece, jakopuno hlada ima, sad cu staviti i plazu desno od nase kuce....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>