RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

sporty mamaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 15:35:15)

Mi jucer nakon mjesec dana dosli s mora. Sve nam je zapaprilo kad se beba razbolila. Pa ljudi moji je li moguce da pregled kod pedijatra kosta 360 kn, vadenje crp-a jos 60 i na kraju lijekovi oko 130??? Toliko smo sve platili. Bitno je da je beba bolje, ali zar dvije drzave nemaju nikakav sporazum oko ovoga?

palachinken -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 15:44:08)

Pa zar niste izvadili putničko osiguranje?

bebacha -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 15:48:40)

Sporty jel nesto ozbiljno[sm=zmeden.gif]

mi ako Bog da idemo 19 na Ciovo

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 15:54:14)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa zar niste izvadili putničko osiguranje?

i mi uvijek vadimo osiguranje,s djecom nikad ne znas[sm=smiley13.gif]

sporty mamaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 15:56:11)

IZVORNA PORUKA: bebacha

ma imala je 40 temperaturu, upala uha... nismo vadili putnicko...

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 15:58:10)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

ma imala je 40 temperaturu, upala uha... nismo vadili putnicko...

da ste vadili sad bi vam vratili pare, imate pouku za ubuduce ,nazalost[sm=smiley13.gif]

veki_aki -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 16:02:08)

ljudi ima li ko da mi preporuci smjestaj u Zaostrogu a da je blizu plaze?Moze na pp i broj, cjena, treba mi za zadnju sedmicu u avgustu.Fala!!!

bebacha -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 16:28:25)

a koliko kosta to osiguranje

selina -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 16:31:18)

crnogorci digli cijenu na moru

http://www.smedia.rs/biznis/vest/37544/Crna-Gora-Crnogorci-iznenada-digli-cene-Budva-Crnogorci-iznenada-digli-cene.html

Adana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 17:02:24)

Mi uzimamo putno osiguranje preko Sarajevo Osiguranja i cijena je 1.05KM po danu boravka. na licu mjesta uz pasos od djeteta uzmes, za par minuta sve gotovo.

A znam i da ima nesto preko socijalnog, ali ne sjecam se sada cijene, znam da treba malo vise hodanja i vremena da se dobije. :)

škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 17:47:14)

Mi aBd idemo u Živogošće, nisamo nikad tamo bili, znam da je malo mjesto, ali interesira me ima li kafić, prodavnica, kiosk s nobvinama, kakave su cijene u prodavnici itd

bebacha -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 17:57:13)

to pitaj Hanady.ona je tamo bila ove godine.ona kaze da tamo nema neki sadrzaja.e sad vjerovatno ima to osnovno

škorpija -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 18:22:01)

to pitaj Hanady.ona je tamo bila ove godine.ona kaze da tamo nema neki sadrzaja.e sad vjerovatno ima to osnovno

e dobro si, gledala sam njeneo fotke na fb, sad se sjetih da je ona tamo bila. ma sadržaji mi apsolutno nikakavi ne trebaju, osim plaže, šljunka i novina [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

hapymum -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (11.8.2012 18:25:20)

Ima li iko neki kontakt i preporuku smjestaja uz more Podaca,Gradac,Zaostrog,Promajna,Baska Voda ili Zivogosce

idana_85 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.8.2012 9:53:39)

Mi smo bili u Podacima, super je bilo, prlijepo, za porodicu i djecu. More cisto, plaza puna hlada, sve borovina, cesta daleko...ma prelijepo. Mi nismo bili bas uz more, ali pogledaj na netu upisi apartmani podaca u google imas link privatni smjestaj imad dosta ponude pa odaberi.

anidla -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.8.2012 9:55:46)

Nama se smjesi jos jedan vikend na moru [sm=smiley1.gif]

od mm roditelji pitali nas zelimo li s njima 4 dana, naravno nisam odbila [sm=smiley36.gif]

hapymum -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.8.2012 10:07:41)

IZVORNA PORUKA: idana_85

Mi smo bili u Podacima, super je bilo, prlijepo, za porodicu i djecu. More cisto, plaza puna hlada, sve borovina, cesta daleko...ma prelijepo. Mi nismo bili bas uz more, ali pogledaj na netu upisi apartmani podaca u google imas link privatni smjestaj imad dosta ponude pa odaberi.

Hvala ti draga,nasli smo sinoc i dogovorili,mi idemo u podace godinama ali uvijek smo gore visoko,sad smo nasli na plazi aprtman(to je ona plaze bliza bristu) za 35 Eura bas sam se iznenadila.

mama75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.8.2012 10:27:58)

IZVORNA PORUKA: škorpija

Mi aBd idemo u Živogošće, nisamo nikad tamo bili, znam da je malo mjesto, ali interesira me ima li kafić, prodavnica, kiosk s nobvinama, kakave su cijene u prodavnici itd

Mi bili u Maloj Dubi (pored Zivogosca) i isli smo u Zivogosce u kupovinu jer kod nas bio samo mali granap, pijaca i restoran. U Zivogoscu imas kiosk, 2 prodavnice, restoran, kafic, ima cak i hotel. A blizu je Podgora (5-6km) ako ti zatreba veca kupovina. Mjesto je inace na pola puta izmedju Graca i Makarske, udaljeno po 20km od oba.

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.8.2012 10:38:23)

IZVORNA PORUKA: mama75

Mi bili u Maloj Dubi (pored Zivogosca) i isli smo u Zivogosce u kupovinu jer kod nas bio samo mali granap, pijaca i restoran. U Zivogoscu imas kiosk, 2 prodavnice, restoran, kafic, ima cak i hotel. A blizu je Podgora (5-6km) ako ti zatreba veca kupovina. Mjesto je inace na pola puta izmedju Graca i Makarske, udaljeno po 20km od oba.

a u koje živogošće ideš škorpija[sm=smiley36.gif]
imaš živogošće gdje je hotel ninfa...tu imaš sve što nabrajamama75...
a u živogošću Blato gdje sma ja bila imaš jedna granap...imaš pijacu na rivi ...nekoliko stolova sa džidžama, kafića 4, restorana 2 ....
i trampolinu onu veliku za djecu[sm=smiley36.gif]
iz blata najbliže je ić nazad do drvenika u konzum ili onaj njihov tomy ako trebaš nešto više nabavke...
il u kretanju prema tamo svatiš i kupiš odmah[sm=smiley36.gif]

mama75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.8.2012 10:54:57)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a u živogošću Blato gdje sma ja bila imaš jedna granap...imaš pijacu na rivi ...nekoliko stolova sa džidžama, kafića 4, restorana 2 ....
iz blata najbliže je ić nazad do drvenika u konzum ili onaj njihov tomy ako trebaš nešto više nabavke...

Aaaa, vi ste u Blatu bili [sm=smiley1.gif] Ja mislila u onom veeelikom Zivogoscu. Kod nas nije bilo razglednica pa smo morali ici u "veliko" Zivogosce da kupimo. Nema ni ovih dzidza, ma milina prava.

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (16.8.2012 10:56:38)

Aaaa, vi ste u Blatu bili [sm=smiley1.gif] Ja mislila u onom veeelikom Zivogoscu. Kod nas nije bilo razglednica pa smo morali ici u "veliko" Zivogosce da kupimo. Nema ni ovih dzidza, ma milina prava.

mah milina nego šta...što manje dždiža to bolji odmor[sm=smiley36.gif]
mrzim mami pare...[sm=hudicek1.gif]
smao smo jednu noć u makarsku otišli...i ne sjećaju s ekkao treba a izbiše mi troje djece 360 kuna dok rekoh keks...
e reko dobro zamaptite kad ćete više makarsku vidjet[sm=jezicek.gif]

felix -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.8.2012 12:55:29)

mi smo zvali dvije zene , al nema mjesta ništa do 1. sept[sm=smiley13.gif]htjeli u tucepe ipak al nema , imal neko br . drugi da pokušamo kod dr. nazvati ......
il da idemo na " blint" a to mi se ne svidja ajojjjjjj bem ti .......!!!!!!

veeseelaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.8.2012 12:56:56)

felix ja nikad nisam skužila gdje ti živiš?

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.8.2012 13:42:16)

Zivogosce se sastoji od tri mjesta: mala Duba, Blato i Porat

Mi prosle godine bili u Poratu i ja ruznijeg mjesta u zivotu nisam vidjela, u njemu je taj hotel. Mjesto je svo u brdu, ima mala plaza sa tri drveta i hotelska plaza bez i jednog drveta, za setnju nista nije povezano tako da imas sveukupno za deset minuta setnje uzduz. Ima jedan granap, jedna pekara, jedna kafanica na plazi, i uz hotel na njihovoj plazi jedna kafanica, i dva restorancica.

znaci mjestu dajem -10

maja78 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (21.8.2012 13:45:30)

IZVORNA PORUKA: Adana

Mi uzimamo putno osiguranje preko Sarajevo Osiguranja i cijena je 1.05KM po danu boravka. na licu mjesta uz pasos od djeteta uzmes, za par minuta sve gotovo.

A znam i da ima nesto preko socijalnog, ali ne sjecam se sada cijene, znam da treba malo vise hodanja i vremena da se dobije. :)

ovo preko socijalnog izadje na 8 km, s tim sto sa njim kad odes doktoru kao da imas njihovo osiguranje, a kad sa privatnim osiguranjima odes moras platiti pa ti oni naknadno refundiraju

hvala Hanady na uputstvu za osiguranje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  138 139 [140] 141 142   Sljedeća stranica >   >>