hatepsut -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 18:23:36)
|
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: DISANA IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: tajcika IZVORNA PORUKA: ena007 da li neko ima preporuku za neum? kolegica bila prosle sedmice u villa Srsen,kaze da joj je bilo extra...pa eto ako sta znaci ima na netu info ima fina zena s kucom na maloj plazi, lijepi apartmani, ugodni vlasnici, solidna cijena , kuca je odmah do male plaze, samo par stepenica sidjes, ako hoces tel ja ti mogu napisati Ja ove godine namjeravam u Neum. Možeš li mi poslati broj telefona ili naziv pansiona. Interesuje me i ima li kakvog hlada na plaži? na ovoj maloj plazi nema hlada Ja svake godine idem u Neum,meni je tamo najljepse.znacu 3. vila od granice ne vidimo onaj centar niti sajam seljaka.covjek ima privatnu plazu samo predjes ulicu i na plazi si posebno zgodno ko ima malu djecu,lezaljke i ima hlada (nije kod svake lezaljke ali ima) ima restoran u sklopu vile.sobe/apartmani posjeduju tv,klimu,kuhinju...do duse mi apartman placamo 50e,ako hoces kontak mogu ti poslati kad mm dodje. a gdje se odrzava ovaj sajam? odrzava se redovno po "centru" Neuma kad prodjes ne mozes da ne primjetis,kako na plazama tako i u vecernjim setnjama.to je uglavnom razlog zasto se izbjegava Neum.ali je meni Neum vise nego lijepo mjesto za odmaranje uz to grad koji pripada BiH.svakako da o ukusima ne vrijedi raspravljati.
|
|
|
|