hapymum -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 17:08:11)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR Mi smo bili u živogošću - blato.... oduševljeni smo... najprije plaže su čiste, nema gužve ima borovine dovoljno za sve, more iznenađujuće čisto čak i u popodnevnim satima... voda za piće je pitka ( iako je mi nismo pili al nam je rečeno isto) uslužni lokali, vrlo druželjubivi ljudi... nema mnogo mjesta za ozać navečer...nekoliko lokala i restorana 2 ...al sasvim dovoljno... domaćini divni... nas je zakačilo ribarsko veče koje organiziraju mješatni za svoje godte... na rivi peku ribu, skupa fantastična za 20 Km uz 2 dl vina gratis... muzika uživo u morskom stilu a onda počate i goste po pjesmicu dvije... mi otpjevasmo jednu ''halidovu'' a česi neke svoje[sm=smiley36.gif] Naš smještaj je bio baš blizu plaže... prekrasno... tarasa ogromna, klime, tv da djeca gledaju crtani prije šetnje dok mi kafu pijemo na tarasi... apartmana super čist i sređene a cijena nam je bila više nego povoljna... gazdaraica je rođena sarajaka[sm=smiley1.gif] krasna žena...pa ko želi info vrlo rado vam prolijedim njen kontakt...porukama na mobitel sve dogovora vrlo efikasno[sm=smiley1.gif] Moze broj molim te i jeli blizu plaze,mi imamo bebicu mj dana pa kontali smo u zivogosce ici.
|
|
|
|