RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Ninushka -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2012 10:08:32)

Mi večeras putujemo, idemo u Gradac......nakon dugo vremena. Čovjek kad dugo ne ide na more valjda se navikne da ne ide, zato se nadam da ćemo se od sada naviknuti svako ljeto ići na more :)

Emica_sa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2012 10:09:03)

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Mi večeras putujemo, idemo u Gradac......nakon dugo vremena. Čovjek kad dugo ne ide na more valjda se navikne da ne ide, zato se nadam da ćemo se od sada naviknuti svako ljeto ići na more :)

Lijep provod zelim uzivajte

Ninushka -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2012 10:43:41)

Hvala i hoćemo [sm=smiley1.gif]

Mya_81 RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2012 10:46:10)

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Mila, uživajte [sm=bravo.gif]

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2012 13:29:32)

Ima li neko preporuku za neki apartman koji je blizu plaze i koji ima svoju hranu... po mogućnosti da je na Pelješcu?

Ninushka -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2012 13:58:41)

[sm=ribica.gif] hoćemo ;) [sm=smiley31.gif]

mala75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2012 21:49:12)

aBd u nedjelju, Zaostrog

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (5.7.2012 22:18:14)

Sretno [sm=smiley1.gif]

Adana -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:09:41)

Evo, za one koje zanima :), vremenska prognoza za cini mi se 25 dana unaprijed. :)
Izabran je Zaostrog, pa mjenjajte lokaciju po zelji.

http://www.accuweather.com/en/hr/zaostrog/121145/june-weather/121145?monyr=6/1/2012

I ova koju koristim godinama i za Sarajevo, i za more. :)
Izabrana je Makarska, pa opet mjenjajte po zelji.

http://www.myweather2.com/Holiday-Destinations/Croatia/Makarska.aspx?sday=0&eday=7

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:15:40)

Mi smo bili u živogošću - blato....
oduševljeni smo...
najprije plaže su čiste, nema gužve ima borovine dovoljno za sve, more iznenađujuće čisto čak i u popodnevnim satima...
voda za piće je pitka ( iako je mi nismo pili al nam je rečeno isto)
uslužni lokali, vrlo druželjubivi ljudi...
nema mnogo mjesta za ozać navečer...nekoliko lokala i restorana 2 ...al sasvim dovoljno...
domaćini divni...
nas je zakačilo ribarsko veče koje organiziraju mješatni za svoje godte...
na rivi peku ribu, skupa fantastična za 20 Km uz 2 dl vina gratis...
muzika uživo u morskom stilu a onda počate i goste po pjesmicu dvije...
mi otpjevasmo jednu ''halidovu'' a česi neke svoje[sm=smiley36.gif]

Naš smještaj je bio baš blizu plaže...
prekrasno...
tarasa ogromna, klime, tv da djeca gledaju crtani prije šetnje dok mi kafu pijemo na tarasi...
apartmana super čist i sređene a cijena nam je bila više nego povoljna...
gazdaraica je rođena sarajaka[sm=smiley1.gif] krasna žena...pa ko želi info vrlo rado vam prolijedim njen kontakt...porukama na mobitel sve dogovora vrlo efikasno[sm=smiley1.gif]

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:17:39)

Hanady hajde mi molim te posalji na pp kontakt i ime zene.

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:20:54)

IZVORNA PORUKA: nanika

evo ide[sm=smiley1.gif]

djoisa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:22:37)

hanady i meni ako moze, hvala

nanika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:27:17)

Adana hvala ti za ove stranice ekstra su[sm=smiley20.gif]

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:28:16)

Hanady može li cijena i da li smještaj ima svoju hranu? Tipa polupansiona ili punog pansiona?

magbi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:30:59)

ima li iko neki kontakt za apartman u tucepi ja sto sam zvala zauzeto molim vas

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 15:49:03)

IZVORNA PORUKA: selebriti

Hanady može li cijena i da li smještaj ima svoju hranu? Tipa polupansiona ili punog pansiona?

cijene variraju od sezone, popunjenosti veličine apratmana...
uglavnom po osobi računa tj. krevetu...
ja sma iznimno jeftino prošla...
na početku sezoe i na kraju je krevet 10eura...
meni nije naplatila mlađe dijete jer ima putni krevet...
aparman mi je bio sa sekom...ogroman...ona imala sobu u nju stavila malenom putni...imali svoj wc oni i frižider...mi imali drugi wc i frižider...kuhinja u hodniku između soba...izlazak na veliku tarasu iz moga partmana...elem taj komlet apartman nas je došao 50 eura :)...u 7 i 8 mjesecu malo je jače od 10eura...al je opte povoljnije nego kod drugih...

nema pansiona i polupansina kod njih...hrana niks od njih...sama deveras...al ima se gdje jesti vala nije porblem nikakav[sm=smiley36.gif]

a gazdarica ti nije tu sem ako je zovneš da ti nešto treba jer žena je u makarskoj i tamo imaju kuću i iznajmljuju[sm=smiley1.gif]

mamina princeza -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 16:16:55)

Hanadi hajd emolim ti i meni posalji broj o dte zene na pp .. sa djos samo skupljam info jos ne znam ni kada ni gdje .. al da imama dobre varijante da pregledam. ima li negdje na interenetu slike ili da cekam tvoje na fb:) valjda si slikala malo i aprtman:)

kad kaze neko nije guzva to me privlaci... u spetembru bi bas trebalo biti onda onako kako ja volim... bas beuz guzve ... a makarska nije predaleko ... imam jos solucija ovdje sto su mi savjetovale zene pa hajd i ti .. da odlucujem u ovom mjesecu polako .9 i meni treba veci apsrtman s dvije spavace sobe i moze li se iznajmiti to u slucaju da idu 4 osobe? ili mora biti vise osoba?

Honey3 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 16:24:10)

i meni [sm=smiley1.gif]

dinaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 16:49:59)

I meni molim te...

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 16:54:30)

biće moje slikice za dan dva...
dok izabereme imama ih 1300 :)))

sad ću vam staviti jednu kad smo došli sa tarase pogled :)
a ima i aprtmana slika...kako d anisma slikala djecu kako mi gledaju crtiće a ja s mirom kafu pijem...
ja sma sa sestrom išla ...zamislite troje malenih mi ih osjetili nismo :)

a ide kontakt svima redom na zahtjev :)))

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 17:01:55)

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Hanadi hajd emolim ti i meni posalji broj o dte zene na pp .. sa djos samo skupljam info jos ne znam ni kada ni gdje .. al da imama dobre varijante da pregledam. ima li negdje na interenetu slike ili da cekam tvoje na fb:) valjda si slikala malo i aprtman:)

kad kaze neko nije guzva to me privlaci... u spetembru bi bas trebalo biti onda onako kako ja volim... bas beuz guzve ... a makarska nije predaleko ... imam jos solucija ovdje sto su mi savjetovale zene pa hajd i ti .. da odlucujem u ovom mjesecu polako .9 i meni treba veci apsrtman s dvije spavace sobe i moze li se iznajmiti to u slucaju da idu 4 osobe? ili mora biti vise osoba?

ma ako je slobodan da ona njega i za jednu odobu...
ljudi iz banjaluke bili iznad nas njih 4 komada a apratman za 6 odoba :))) al s eporedali fino...tamo dijete, tamo oni a tamo svekrva :)))

hapymum -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 17:08:11)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Mi smo bili u živogošću - blato....
oduševljeni smo...
najprije plaže su čiste, nema gužve ima borovine dovoljno za sve, more iznenađujuće čisto čak i u popodnevnim satima...
voda za piće je pitka ( iako je mi nismo pili al nam je rečeno isto)
uslužni lokali, vrlo druželjubivi ljudi...
nema mnogo mjesta za ozać navečer...nekoliko lokala i restorana 2 ...al sasvim dovoljno...
domaćini divni...
nas je zakačilo ribarsko veče koje organiziraju mješatni za svoje godte...
na rivi peku ribu, skupa fantastična za 20 Km uz 2 dl vina gratis...
muzika uživo u morskom stilu a onda počate i goste po pjesmicu dvije...
mi otpjevasmo jednu ''halidovu'' a česi neke svoje[sm=smiley36.gif]

Naš smještaj je bio baš blizu plaže...
prekrasno...
tarasa ogromna, klime, tv da djeca gledaju crtani prije šetnje dok mi kafu pijemo na tarasi...
apartmana super čist i sređene a cijena nam je bila više nego povoljna...
gazdaraica je rođena sarajaka[sm=smiley1.gif] krasna žena...pa ko želi info vrlo rado vam prolijedim njen kontakt...porukama na mobitel sve dogovora vrlo efikasno[sm=smiley1.gif]

Moze broj molim te i jeli blizu plaze,mi imamo bebicu mj dana pa kontali smo u zivogosce ici.

Hanady RR -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 17:16:27)

Otišao broj...
da blizu je plaže...
mi nismo pomjerali automobil iz garaže :)
sem kad smo odlučili izaći jedno većče u makarsku[sm=smiley36.gif]
moja seka ima sina do 2 godine kojeg je s akolicima deverala do plaže...
vjeruj služila su smao d aon dospava kad ga smuntamo[sm=smiley36.gif]

evo jedna slika sa tarase...
mi smo ovdje slikali pogled[sm=smiley36.gif]
http://imageshack.us/photo/my-images/818/28062012277.jpg/

a poenta je...ova kuća ispod bijela je na plaži...znači smao kraj nje prođete i na plaži ste[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (6.7.2012 17:56:40)

Niko mi ne odgovori na drugoj temi, ap kontam možda ovdje neko dgovori.

Pitanje:

Da li je poteban dokaz o uplati boravišne takse na granici?
Konkretno, danas mi jedna poznanica kaže da su joj na granici sa Hrvatskom, kada se vraćala sa mora , tražili dokaz da je platila boravišnu taksu [sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>