RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

veeseelaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:43:04)

a evo opet Ulcinj 2010 godina

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1377237232544.2050864.1280265878&type=3

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:43:08)

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: bananica

čini mi se jedan euro samo plaćaš mjesto

kakvo mjesto placas?

Hajde prihvati me vise[sm=smiley36.gif]
Hocu i ja da gledam slike[sm=smiley36.gif]

Eno je vec me ignorise

nista mi nisi poslala, to ti mene trzas[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:43:14)

Prihvatila [sm=smiley1.gif]

Djecak ti je med pravi, mashalah, i vas dvoje golupcica bas lijep par.

veeseelaa -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:47:47)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

kakvo mjesto placas?

pa to što koristiš plažu

ma nemoj zezati i to se placa[sm=smiley13.gif] jos smjestaj kilometar od plaze, jos parking plati, ne bih ja u ulcinj nikad pozeljela otici

sve se plaća, to su extra plaže, uredjene nema dalje
Na samoj velikoj plaži nema smještaja tik uz plažu, jer je ista izolovana od naselja, dijele ih šumarci, livade, itd
sama plaža je prekrasna, ja nisam bila kilometar od plaže, nekih 500 metara i na plažu smo išli sa autima.... ono za sekund si na plaži....

Nedi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:49:33)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Hvala[sm=smiley9.gif]

I tvoj maleni je medic pravi a vala ni tebi nije mane[sm=smiley1.gif]

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:51:17)

Hvala[sm=smiley9.gif]

prihvatila i ja[sm=smiley1.gif] bas ste predivni[sm=smiley1.gif] , a maleni je presladak

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:53:57)

meni se cini da bi mi onaj pijesak isao na zivce[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:54:29)

Meni je Ulcinj super, nista nije kao ranije, bas je cisto i uredno, mislim na plaze. Duzinom plaze ima hladovine, cak znamo i rostiljati u tom hladu [sm=smiley36.gif]

Toliko je velika plaza, da nema onih guzvi i sl, nama to prija. Na plazu svaki dan autom, parkiramo u hladovini, zavisno gdje se parkira, negdje se ne placa parking, mi inace u onim sumicama duzinom plaze, mjesto za suncobran se placa 1 euro.

Svaki dan plazu mijenjamo, ma nama uzivancija. Grad kao grad nije nesto, ali plaze su super.

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:56:25)

Hvala[sm=smiley9.gif]

prihvatila i ja[sm=smiley1.gif] bas ste predivni[sm=smiley1.gif] , a maleni je presladak

Hhaha Nedi cuj nije mane, kako draga, pa tamo sam imala 100 kg, da me vidis sada, vitku i zgodnu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

A bananice mene taj pijesak tako privlaci, bjezimo od kamenja [sm=smiley36.gif]

Nedi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:57:02)

Hvala[sm=smiley9.gif]

I vi ste[sm=smiley1.gif]

Djevojcica vec velika cura draga njena pletenica lijepa[sm=smiley1.gif]

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (3.7.2012 23:59:17)

A bananice mene taj pijesak tako privlaci, bjezimo od kamenja user posted image

valjda ja volim da me zulja[sm=smiley36.gif]

zvončica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 0:00:11)

Pijesak istresas slijedeci mjesec iz svega....kose, gaca....[sm=smiley4.gif]....i ostane ti Ulcinj dugooooo na pameti.....ja to iz licnog iskustva :))))

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 0:00:48)

Hvala[sm=smiley9.gif]

I vi ste[sm=smiley1.gif]

Djevojcica vec velika cura draga njena pletenica lijepa[sm=smiley1.gif]

sto se mi nahvalismo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ma velika, otisla sa tetkom na vikendicu, evo vise ludim, jedva cekam da dodje sutra vece i da konacno stigne kuci

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 0:02:09)

IZVORNA PORUKA: zvončica

Pijesak istresas slijedeci mjesec iz svega....kose, gaca....[sm=smiley4.gif]....i ostane ti Ulcinj dugooooo na pameti.....ja to iz licnog iskustva :))))

to sigurno[sm=smiley36.gif] ma lijepo kamenje[sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 0:06:19)

IZVORNA PORUKA: zvončica

[sm=smiley36.gif]

Mi nemamo ta iskustva sa pijeskom [sm=smiley36.gif] zvoncice, zvoncice [sm=smiley36.gif]

Bolje i pijesak nego modrice od kamenitih plaza bananice [sm=smiley36.gif]

Nedi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 0:08:44)

I malena od zeze je slatkica kako volim gledati slike djecice svi su mi medici [sm=smiley27.gif]

Sad smo bili u HR i vratili se i jos nismo istresli pijesak iz morskih stvari iz Ulcinja od prosle godine[sm=smiley36.gif] Ali meni ne smeta volem mnogo pijesak. Ovo kamenje u Tucepima i Makarskoj me dobro shebalo evo sepam kako sam dosla, bas sam sredila stopalo

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 0:24:30)

kakvo mjesto placas?

pa to što koristiš plažu

ma nemoj zezati i to se placa[sm=smiley13.gif] jos smjestaj kilometar od plaze, jos parking plati, ne bih ja u ulcinj nikad pozeljela otici

sve se plaća, to su extra plaže, uredjene nema dalje
Na samoj velikoj plaži nema smještaja tik uz plažu, jer je ista izolovana od naselja, dijele ih šumarci, livade, itd
sama plaža je prekrasna, ja nisam bila kilometar od plaže, nekih 500 metara i na plažu smo išli sa autima.... ono za sekund si na plaži....

i sve im se plaze naplacuju?? zbog cega? kakav sadrzaj imaju?

to 500 m i nije tako lose, negdje sam cula da je najbliza plaza km udaljena

Nedi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 0:27:44)

i sve im se plaze naplacuju?? zbog cega? kakav sadrzaj imaju?

to 500 m i nije tako lose, negdje sam cula da je najbliza plaza km udaljena

Samo pozeli[sm=smiley1.gif]

animagical -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 0:29:20)

meni je u ulcinju poseban uzitak piti kafu par metara od mora, ili neko pice na lezaljkama... jako su usluzni... a nisu ni skupi[sm=smiley1.gif] opet, godinama sam ljetovala u malom drveniku i sada, nakon 4 godine crne gore ne bih vise kod hrvata ni da oni meni plate... vesela, bas su vam lijepe slike!

Sandrich -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 7:46:56)

a evo opet Ulcinj 2010 godina

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1377237232544.2050864.1280265878&type=3

pih ja ne mogu vidjet sliku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

ena007 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 14:54:11)

da li neko ima preporuku za neum?

tajcika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 15:03:11)

IZVORNA PORUKA: ena007

kolegica bila prosle sedmice u villa Srsen,kaze da joj je bilo extra...pa eto ako sta znaci ima na netu info

bananica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 16:04:56)

IZVORNA PORUKA: tajcika

kolegica bila prosle sedmice u villa Srsen,kaze da joj je bilo extra...pa eto ako sta znaci ima na netu info

ima fina zena s kucom na maloj plazi, lijepi apartmani, ugodni vlasnici, solidna cijena , kuca je odmah do male plaze, samo par stepenica sidjes, ako hoces tel ja ti mogu napisati

DISANA -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 16:30:08)

IZVORNA PORUKA: tajcika

ima fina zena s kucom na maloj plazi, lijepi apartmani, ugodni vlasnici, solidna cijena , kuca je odmah do male plaze, samo par stepenica sidjes, ako hoces tel ja ti mogu napisati

Ja ove godine namjeravam u Neum. Možeš li mi poslati broj telefona ili naziv pansiona. Interesuje me i ima li kakvog hlada na plaži?

bambi7 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (4.7.2012 17:35:11)

zavisi na kojoj plazi, al je bilo prosle sedmice jezevaaaaa[sm=smiley29.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>