niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (2.7.2012 17:30:31)
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: triputmama IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: triputmama IZVORNA PORUKA: niki83 IZVORNA PORUKA: triputmama IZVORNA PORUKA: niki83 Pa ja racunam evo 22 eura po osobi polupansion, plus 10-tak za lezaljke, i jos moras autom na plazu gore-dolje.. Taman ovih 70-tak eurica sto u Hr placamo za polupansion[sm=smiley1.gif] a gde je ovo ovoliko para polupansion[sm=smiley1.gif] Villa Edita, Ulcinj [sm=smiley1.gif] http://www.facebook.com/pages/Apartmani-Villa-Edita-Ulcinj/114371395265168 niki jel to ova vila vidim ovde po osbi , jel da ???? bas dever ide dole pa bi mu preporucila ali njih je 6-toro ako je po osobi onda skupo bogami ja plaćam smješta po 7-8 eura po osobi u Ulcinju, Velika plaža suncobrani su po 5-6 eura Hranimo se o svom trošku mi smo po sobi oko 30 eura placali bez hrane al ovo bas mi fina onuda , za ulcinj [sm=smiley4.gif] da bar dorucak ima , da ne palim auto uf a lezaljke , ustvari satore po 12 eura ali brate lijepi su bili jos sa bebom ko ide preorucujem od srca , zakloni se beba a i mala deca zaspu, stavljala sam sliku ako je nadjem staviczu da vidite na sta mislim E mi so prosle godine dobili prepruku za Edita vilu, medjutim nije bilo mjesta, super je, hrana je extra, bilo je 25 eura po osobi, mi bili u komsiluku na 5 min. Htio nam je dati i po 20 eur ali tek nardni dan ali se nama nije vracalo, pa smo onda nasli za 15 eur apartman. Ove godine imamo i za 10 [sm=smiley36.gif] kod prijatelja ali se dvoumimo jer imamo super ponudu i za Bodrum, pa vidjecemo. I Medic, koliko je udaljena Villa Edita od Velike plaze?
|
|
|
|