RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 20:23:27)

Selebriti, ovo ti je [sm=smiley20.gif] Bas povoljno!
Henna, good luck [sm=smiley2.gif]

henna ze -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 22:42:23)

ovaj studio je 35 m2....što je isto kao moj stan...+15 m2 terase samo za nas

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 22:46:18)

IZVORNA PORUKA: henna ze

i mi smo prosle godine bili u apartman-studiu u zuljani i bilo je as fino prostora, veliki bracni krevet, kauc i kuhinja u jednoj prostoriji al bilo je fino prostora izmedju

Mirkica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 22:49:41)

IZVORNA PORUKA: teacher75

i mi smo prosle godine bili u apartman-studiu u zuljani i bilo je as fino prostora, veliki bracni krevet, kauc i kuhinja u jednoj prostoriji al bilo je fino prostora izmedju

koliko si placala u zuljani ??

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 22:55:16)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

I mene zanima, ... i gdje je smjestaj??

Mirkica -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 22:58:29)

Ja sam prosle godine bila u Drace ali smo svaki dan vozili za Zuljanu

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 22:59:44)

Ove godine planiram u Pernu, ali ni Žuljana nije loša [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 23:02:04)

IZVORNA PORUKA: selebriti

36 eura u sezoni, van sezone je 30 eura, pravo blizu plaze. domacini super[sm=smiley1.gif]ako nekom trea link poslacu mu, trazite mi na pp

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 23:02:25)

Ja sam prosle godine bila u Drace ali smo svaki dan vozili za Zuljanu

meni su drace[sm=smiley11.gif]

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 23:08:03)

IZVORNA PORUKA: selebriti

36 eura u sezoni, van sezone je 30 eura, pravo blizu plaze. domacini super[sm=smiley1.gif]ako nekom trea link poslacu mu, trazite mi na pp

Ih, ... ja za te pare dobijem all inclusive [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].. in to na manje od 7 noći .. uvećana cijena [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Meni se sada sve naspram Perne ekstra skupo [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 23:12:23)

a jel to all inclusive za dvije osobe 60km? ovdje je nas troje kostalo 36 eura taj studio apartman (lana nije placala)

niki83 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 23:12:54)

A ima li ti mjesta Selebriti, da ne okasnis?![sm=smiley36.gif]

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 23:18:31)

a jel to all inclusive za dvije osobe 60km? ovdje je nas troje kostalo 36 eura taj studio apartman (lana nije placala)

A ne ne ...to bi vec bilo previse, ,,,,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Po osobi je sve, ali je povoljno fakat. Meni je jako bitno da ima hranu... da je kuham, na odmoru.... da bas na gotovo dodjem, pa makar na 3 dana samo.

Zvacu za august Niki, .. da vidim kakva je siuVacija ..

teacher75 -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 23:19:19)

jeste, jeftino ti je to pravo, nazovi sto prije dok se nije rasprodalo[sm=smiley1.gif]

Neca xxx -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (8.7.2012 23:29:58)

Mi cemo ove godine opet u Tucepe. Pronasli smo apartman za 30 EUR. Jeste da je iznad magistrale, ali uopste nije daleko. Renoviran apartman.
Prosle godine smo placali 50 EUR samo 100 m nize.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (9.7.2012 0:51:58)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Dzenana_G -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (9.7.2012 23:41:46)

Mi sutra idemo u Zaostrog na 4 dana. Nije da mi se bas ide tamo, ali nam izletila prilika. ja na godisnjem, a moji roditelji planirali i danas nas nagovore da idemo s njima. Uglavnom idemo u kucu jednih poznanika ovde iz Sarajeva, placamo 50 eura noc, ali je kuca ogromna mogla bi nas i vise od 5 tu biti. Ima veliku tarasu i bastu, tako da mozda i ne bude lose.

mayra -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2012 12:34:49)

Mi smo se u subotu vratili sa odmora u Crnoj Gori, Dobre Vode. Prelijepo mjesto za odmor sa porodicom, mirno, cisto more, sto je najbitnije nema toliko guzve, nekako kulturan narod hehehe.
Neko je spominjao Ulcinj. Jednu noc smo isli tamo, doduse na stranu gdje je Mala Plaza, i meni je ono uzasan ciganluk, sto moj muz kaze meni se cini da ovdje ljudi prostru jorgan na pijesak da im bude mekse.[sm=jezicek.gif] Moja preporuka definitivno Dobre Vode, a smjestaj smo nasli minutu od plaze, stan sa 2 spavace sobe, kuhinjom, dnevnim boravkom, kupatilom, klimom, TV, sve to za 10 EUR po osobi/noc.

Tajno moja -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2012 12:58:39)

Nama ispao iznendani smještaj u Orebiću kod muževih rođaka,tako da vjerovatno pićimo tamo krajem jula.
Eh sad,ako mi neko može reći malo više o Orebiću,mislim dal' ima hladovine i kakvo je mjesto za dijete?
I mozel' me neko uputiti na link šta od medikamenata ponijeti za dijete na moru?Hvala :)

tajcika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2012 13:14:59)

Orebić je divno mjesto za odmor,nema bas sad nekih sadrzaja,lijepo je za setati ima dugu setnicu pored mora pa sve do mola gdje pristaje trajekt za Korculu i naravno dalje prema hotelima,e sad za malo dijete nema bas neke hladovine recimo na glavnoj plazi Trstenici,imas malih plazica ali i tu je veliki problem hladovina,suncobran obavezan,ako imate mogucnost i nije vam mrsko da se vozite (a sve zavisi gdje cete biti smjesteni) onda preporucujem plazu kod hotela Grand Orebić,imas hlad,mozes se bucnuti i u hotelski bazen,more je cisto,prilaz moru super...ako jos sta mogu pomoci rado...

Tajno moja -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2012 13:56:29)

Sad me baš zadevera sa tim nedostatkom hladovine :(
Toga sam se sve vrijeme pribojavala,jer ja se bojim sunca ko đavo od krsta....mislim,htjela bih da mi je dijete većim dijelom u hladu,strašno se bojim sunčeka,a suncobran mi baš i nije neko rješenje,jer nema hlada bez drveta brate mili :)
Još ne znam tačnu lokaciju gdje ćemo biti smješteni,jer idemo tamo prvi put,znam samo da nam treba pješice nekih 7 min do plaže,e sad do koje,don't know [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Niš',procijenit' ću situaciju,ako ne bude hlada,do 10:00h smo na plaži i onda nazad u sobu i tek iza 17:00h opet na bućkanje,nema nam druge :)
Hvala tajcika,srce si :**
A znaš li možda koliko košta trajekt do Korčule i nazad?Voljela bih malo skoknuti do tamo kad smo već blizu :)

tajcika -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2012 14:08:55)

posto ides u posjetu starom dijelu Korcule onda ti je auto nepotreban trosak, sa mola imas brodice koje voze cini mi se na skoro svakih 20-30 min. i voznja otprilike traje isto toliko i cijena je negdje oko 15 kn po osobi,za djecu do 6 god. mislim da je gratis ,a starija djeca placaju oko 10 kn...

pocahontas -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2012 14:18:28)

selebriti, to za pernu i meni se cini povoljno i lijepo..daj nam koju sliku soba, gdje je plaza, je li u sobi vruce (pretpostavljam da nema klima u sobi) i td.

mi standardno idemo u brele, polupansion, super soba sa terasom i pogledom na more, klima, tv, mini frizider, kuca tik do plaze i tako...nije ni da nije skupo ali sta je tu je ove godine...slijedece cemo mijenjati...[sm=smiley1.gif]

selebriti -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2012 14:24:34)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

selebriti, to za pernu i meni se cini povoljno i lijepo..daj nam koju sliku soba, gdje je plaza, je li u sobi vruce (pretpostavljam da nema klima u sobi) i td.

https://www.google.ba/search?q=hotel+komodor+perna&hl=hr&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yR78T6_2A4TwsgaQuqypBQ&ved=0CEAQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667

Evo nekih slika ima ovdje.

mamadi -> RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete??? (10.7.2012 14:25:25)

Pozz žene,

Ima li ko da je skoro bio u Petrovcu, CG, kako je dole, ima li ko preporuku za smjestaj

Stranica: <<   < Prethodna stranica  129 130 [131] 132 133   Sljedeća stranica >   >>