Mir@H
|
Jel se jos koja porodila? Vidim pricate o sredjivnju,ja sam sa bilovina usla pod tus,reko kud cu ovakva,a bilo proslo tek dva dana. Probudilo me u 6:15h,mali bol u kicmi i tako do 7sve jaci i jaci. U 7h mm ustao da ide na posao i ja mu govorim boli me,de kaze nece to jos i spremi se on u radno,ustafe i mama naoravilla kafu,ma reko nemogu ja mene bolu. Oni kontali zezam ih. Odem podbtus,ono bol sve jaci i jaci,al malo mi bi boljebod vrele vode po kicmi. Izadjem jedva nekako,reko mm zovi mi hitnu il me vozi ti,i krenemo ja pizadi ko cuko na sve cetiri,nisam mogla sjediti boli kicma. I eto u 10h bila otvorena 5,dok su me su ctg,dali mi antibiotik zbog pozitivnog brisa,ajmo kazebu salu. I tamo samo babica bila,kaze 10 prstiju,probije ni vodenjak i kaze tiskaj,u 2h mi zavrsava smjena,zeza se. Reko necu da jo 18h. Ma kakvi pocese bolovi,ona govori tiskaj,ma reko neces me ti zar poroditi ima li ovdje doktorqbi kakve starije babice,a njoj 27god,prije toga me ubola 4puta da mi nadje venu da uvede braunilu za infuziju sva sam crna. Kaze sta ce ti iko ja mogu napipati bebinu glavu,reko ja ne tiskam bez doktora. Zovne ona na tel dabposalju doktora,al mene uhvati napon ona zagalamu,zagalami i mm na mene da guram i tak zagalamim i ja i ispadebglava,u tom trenubulazi dr,a meni idnah nilina,hihhi. Ajde kaze jos malo da izadje cijelabi jis jedan napon i rodi se moja princeza hvala Allahu.
< Poruku je uredio Mir@H -- 27.1.2015 21:36:30 >