|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
27.1.2015 23:23:00   
Selzy
nismo sve alman i ja kasno idem leci, jer ne mogu da spavam, muci me zgaravica i svasta nesto pa sam bas do kasno budna :) kako podnosis trudnocu?user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1626
27.1.2015 23:36:00   
alman
sad je dobro hvala Bogu prestale su mucnine u prva dva mjeseca bas su me mucile nisam ni jednom povratilaa al mi je na sve bilo muka bas sam bila nikakva, sad me malo nizak pritisak 100/70 muci pa me cesto zna glava boliti, i vise mi se slano jede nemam jos neke zelje za slatkom , sto je dobro jer sam inace luda za slatkom

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1627
27.1.2015 23:38:20   
Bella.88
Veče
amanni ja bih sačekala prirodne bolove ako je uredna trudnoća,svakako će bebac brzo vani
par dana gore dole nije bitnouser posted image

azra 30sed.mašAllahuser posted image dobro ti to guraš
kad je druga trudnoća mnogo brže prođe,meni se čini da sam juče saznala da sam trudna,a evo ušla u 22sedmicu

pravnice de ti zaposli muža da te sredi ako ne vidiš od stomakauser posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1628
27.1.2015 23:41:30   
Bella.88

IZVORNA PORUKA: alman

sad je dobro hvala Bogu prestale su mucnine u prva dva mjeseca bas su me mucile nisam ni jednom povratilaa al mi je na sve bilo muka bas sam bila nikakva, sad me malo nizak pritisak 100/70 muci pa me cesto zna glava boliti, i vise mi se slano jede nemam jos neke zelje za slatkom , sto je dobro jer sam inace luda za slatkom

slano ti je dobro za nizak pritisak,kad te zaboli glava napravi sebi kokošiju supicu iz vrećice na malo manje vode i pomoći će ti,mada ti pritisak nije strašno nizak
bolje da je nizak nego visok
ja prva 4mj.nisam ništa jela,imala strašne mučnine i puno sam smršala
ali zato sam sada dobila strašan apetit,slatko potamaniuser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1629
27.1.2015 23:44:45   
Selzy
da upravo tako Bella bolje da je nizak nego visok, ja sam povracala prva 3 i po mjeseca i onda prestala, zato me sada muci zgaravica koja je uzasna, prvo je bilo po malo, al sad bas postaje nepodnosljiva user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1630
27.1.2015 23:47:09   
alman
pa tako i radim najcesce supu slaniju i pravim jer mi se kafa nesto ne pije nikako niz grlo ne ide, rijetko kad da mi ono bas "legne", al pijem turski caj

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1631
28.1.2015 0:23:12   
Selzy
Alman i meni zna biti nizak pritisak ali skroz malo, inace je dobar, ali mi je tako muka od ovih ampula tothema za anemiju, bas mi lose evo citavu noc mi mucnina od kako sam popila, necu ih vise ni piti user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1632
28.1.2015 8:43:37   
saamy
Jutro mame kako ste mi,jeste se naspavale? Da li vi imate zigove il probadanje desno pored pupka? Ljubim vas sve

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1633
28.1.2015 9:02:15   
M.A.M.
Jutro saamy ja imam probadanje u predjelu jajnika ponekada,al moja dr kaze da je to od kontrakcija,pa mi je dala dabroston i utrogestan da pijem

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1634
28.1.2015 9:54:33   
AzraB
Jutro drage user posted image

ne znam za vas ali sam se ja bas lijepo naspavala jutros i kafa i dorucak davno bili user posted image sto je neka od vas nedavno pisala, cim ustanem moram nesto da pojedem user posted image

Bella.88 a guram polako, vrijeme mi bas brzo prolazi iako je prva trudnoca, mogu misliti onda kako je tebi u drugoj user posted image

Selzy bejbibi i mala curica vidim pricale ste o vaginalnom pregledu, ni mene moj ginekolog ne pregleda vaginalno, jeste prve dvije kontrole i sto sam na prvom pregledu uradila papa test i to je to. Sad samo pritisak, tezina i uzv i dva puta sam vadila nalaze (krv i urin).
A sto se tice gospodjice i ja je svaki dan sve manje vidim pa razmisljam da kupim nesto za depilaciju ali trajnije da ne moram svaka dva dana user posted image

saamy ja imam povremeno to probadanje oko pupka, kao da me neko iglom bocka i bas je neugodno ali ne traje dugo, svega par sekundi, to se sirimo nije nista strasno, ako je i tako kod tebe user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1635
28.1.2015 10:15:25   
bejbibi
Jutro zenice, kako ste??.... Ja evo jos uvijek pod jorgan,mrsko mi ustati.... Budila sam se svako malo nesto pa sam nikskva... Kod nas sinoc snijeg pao.. Cak je i grtalica ptolszils,cistila ulice... Eh sad ne vidim koliko je napadao jer jos lezim :) bas mi mrsko ustati..... Kakko ste vi???

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1636
28.1.2015 10:22:51   
mala curica
Jutroook user posted image

Sinoc sam cesto ustajala u wc pa mi se ne da da prespavam noc bez hodanja.
Ispratila mm ma posao i maloprije ustala bas nesto gladna.Pecem pizzu da jedem,jitros u 5 sam je htjela peci ali hdje cu u ta doba.

Kod nas danas pravo proljece.Sunce igrijalo bas lijepo.Poslije odoh malo u kupovinu i u setnju.
Danas za rucak user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1637
28.1.2015 10:27:17   
bejbibi
Ja cu danas praviti krompir i meso u rerni, nesto mi to najlakse....sad sam ustala,vidjela stanje vani,nije straano al jest zbjelilo :))... Ma neka je val i treba da padne ovj snijeg,ubise nas ove bakterije :((...

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1638
28.1.2015 10:43:41   
mala curica
Ova promjena vremena bas je zeznuta.Virusa na sve strane.
Hvala Bogu mene drzalo dva dana i popustilo ali ostavilo je jos malo traga pomucenosti u glavi i nekog pritiska.Samo da nema temp.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1639
28.1.2015 10:53:10   
sara_mo
Jutro kolegice trudnice!
Ne javljam se cesto, ali vas pratim, jos radim pa nemam bas puno vremena da se javim. Savjet za zgaravicu, negdje sam procitala da je dobro par zrna sirove rize oprati i progutati. Meni pomaze skoro odmah. Do sada najbolji recept. Probala i jabuku i bademe, ali riza ucini cuda. Pa probajte, nije ni lose. Inace nama je termin 31.03. insallah i cekamo curicu. Bili na pregledu sve ok, samo curica okrenuta poprijeko, ali da se to jos promijeniti.
Jos jednom pozdrav za sve user posted image .
Cestitke svim koje su se porodile user posted image

Neposredna veza do poruke: 1640
28.1.2015 11:02:59   
bejbibi
Dobro dosla Sara :)) zelim ti urednu trudnocu do kraja i.lagan porod.. Mi.smo terminuse user posted image stavljam te odmah na spisak a ti pokusaj da nam sw sto cesce javis user posted image

Neki autor...

(odgovor članu sara_mo)
Neposredna veza do poruke: 1641
28.1.2015 11:05:15   
bejbibi

Mirah...porodila seuser posted image
Elllma..porodila seuser posted image
Rose...01
Amela83....29.1

Amanni...1.2
Tukica... 05.02
Adicaa...10.2
Saamy..02
Marseljeza... 24.2
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi..17.3
Selzy...24.3
Sara_mo...31.03

AzraB....03.04
Morena..15.04

Scarlet... 17.5.
No idea..25.05

Alman..29.06
Mala curica....30.06
Bella...06

Anitaa...30.07

Mastalica..15.08
MAM...28.08
BebacBucko....31.08

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1642
28.1.2015 11:06:31   
mala curica
Ima nas dosta,jos lada bi se svaka javljala bila bi bas vesela tema .user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1643
28.1.2015 11:09:27   
bejbibi
Ima,ima mashalla user posted image gledaj februar samo koliko terminusa hehhe, bice veselo aBd :))... I ja bih bas volhela da se sve javljaju bas bi nam bilo super :)).....

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 1644
28.1.2015 11:11:07   
bejbibi
Sta mislite jel se Rose porodilauser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1645
28.1.2015 11:15:53   
AzraB
sara_mo dobro nam dosla i zelim ti urednu trudnocu do kraja i aBd uspjesan porod user posted image

bas nas ima puno masala user posted image sad kad krenu i februarske bebe aBd, njih izgleda ima najvise user posted image

bejbibi cim se rose ne javlja bit ce da se i ona hairli porodila

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1646
28.1.2015 11:29:50   
sara_mo
Hvala lijepe moje trudnice i ja vama zelim skolsku trudnocu i porod i zive i zdrave bebice.
I ja mislim da se Rose porodila, pa nema kad da nam se javi. Razumijemo mi to... Ja se nadam da cu biti bar toliko prisebna da javim.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1647
28.1.2015 11:35:05   
Pravnica
Zenice, kako ste danas?
Evo mene upravo sa kontrole... Sinoc me mm sredio k'o ljubicicu, hehehe, al nije bilo potrebe, isla sam na UZ i prvi put na CTG ... Sve ok, hvala Bogu... dobila uputnicu za GAK, i moram raditi nalaze kks, šuk, urin i fe ... (to je treci put da radim te nalaze u trudnoci, a do trudnoce nisam nijednom user posted image )

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1648
28.1.2015 11:39:55   
AzraB
Pravnica user posted image za kontrolu, nadam se da ce i nalazi biti super aBd user posted image bas me nasmija za ljubicicu, i meni se mm nudio sinoc da me sredi, paze nas nema sta user posted image user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1649
28.1.2015 11:42:53   
mala curica
Bravo za urednu kontuser posted image

Ja izasla malo da prosetam losemi doslo da sam se mogla onesvijestiti,nisam mogla stajati na nogama.Evi jedva sam se dovukla do kuce da legnem.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *