RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (24.1.2015 20:49:48)

E bas mije drago za Mirah nadam se da je dobro prosla .Da beba bude zdrava i ziva i uvjek vesela zajedno sa svojim roditeljima i svojom sekom[sm=smiley1.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (24.1.2015 21:43:02)

Amani hvala ma naravno da ce sve biti ok ako Bog da, ne zelim vise ni da se sikiram a ni da googlam, samo opusteno, cestitam i ja novo pecenoj mami [sm=bravo.gif]

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 10:14:08)

Jutrooooo....[sm=smiley1.gif] Sta ovo nigdje nijedne uspavalestese ajmo ustajanje [sm=smiley1.gif] Kako se osjecate danas? Mene bebica gurala dole do jedan nije mi dala spavati i bas boli kad gura . Valjda kad sam se ja legla i umirila se skroz onda ona krenula lupovati[sm=smiley1.gif] Uglavnom jutros sam ok . Idem pravit dorucak svi smo kod kuce. Možda poslje i izadzemo vani mada je dosta hladno vidjecemo.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 10:23:44)

Jutro drage moje... Kako ste?? Nigdje nikog..nedelja pa zenice odmaraju:)) ja sad ustala..kasno zaspala,gledala neki film... Kod nas hladno isto,cak najavili snijeg... Vjerovatno smo i mi kuci cijeli dan...

Dianaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 11:27:11)

cestitke i od mene, nadamo se da je sve ok [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

morenaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 14:12:22)

Od danas punim 29.tjedan [sm=smiley1.gif]
oprala sam nesto robice za bebu pa cu sve lijepo ispeglati i spremiti u zatvorene vrecice da se ne prasi,imam ja jos dosta vremena al lakse mi je pomalo pripremati nego odjednom..

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 14:43:56)

Gdje ste zene, nema vas [sm=smiley13.gif] mi isli na kafu i uzeli za kucu stvari...danas nam je punih 33 sedmica [sm=bravo.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 14:47:22)

Jao zene ja imam neke napade vrucine i tjeskobe [sm=zmeden.gif] jel se vama to desava????

Morena ja sam davno oprala sve i ispeglala i u vrece stavila tako.ko ti;))... Bolje laganini pomalo nego odjednom sve.... Cestitam na punih 29 s :))

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 14:51:30)

Iako vas prilicno redovno citam, slabije pisem... ali sad se prijavljujem jer danas ulazim u 37. sedmicu... Vec brojim sitno... pa se nadam da ce mi vrijeme uz vas brze prolaziti...[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 14:57:46)

Dobro dosla draga :)) cestitam ti na trudnoci i sto laksi porod ti zelim :).... Naravno da ce ti proletiti vrijeme ovdje sa nama... Na ovoj temi su najbolje zenice [sm=smiley36.gif]
Jel prva bebica :)) ili???

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 14:59:28)

Mirah...porodila se[sm=bravo.gif]
Elllma..20.1
Rose...01
Amela83....29.1

Amanni...1.2
Adicaa...10.2
Marseljeza... 24.2
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi..17.3
Selzy...24.3

AzraB....03.04
Morena..15.04

Scarlet... 17.5.
No idea..25.05

Alman..29.06
Mala curica....30.06

Anitaa...30.07

Mastalica..15.08
MAM...28.08
BebacBucko....31.08

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 15:01:06)

Evo i tebe i nasem spisku :)) posline amanni sam te stavila jer ne zbam kad ti tacan datum,ali nema veze sve je to tu negdje gore dole[sm=smiley36.gif]

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 15:01:48)

Hvala draga na dobrodoslici... Da, da... najbolje... vidim kako se lijepo druzite tu pa mi je zadovoljstvo da vam se pridruzim. Prva bebica, i bas joj se radujem [sm=smiley1.gif]
Ocekivani termin porodjaja po pm je 26.02. Mada ja imam osjecaj da ce i prije... barem tako prizeljkujem.

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 15:10:02)

Eto,sada smo te fino.uvrstili:))..... Cestitam draga,nek je sa srecom i hairli pa kad god bebica odluci upoznati svoju mamicu :))).... Jel curica ili djecak?? Onako pitam,meni to.uvijek.interesantno pitati[sm=smiley36.gif] naravno da nije bitno,samo nek.je zivo i zdravo aBd

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 15:18:06)

Hvala, hvala...
Hehehe, djevojcica je... tako su mi rekla tri dr pa se nadam da je 100% tacno, jer sve sam kupila u roze boji [sm=smiley36.gif]

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 15:53:20)

Evo i mene[sm=smiley1.gif]Ja neku seriju gledala mm izveo malog vani ha ostala kuci . Pravnice dobro dosla na temu, zelim ti ugodan ostatak trudnoce i lagan porod. Ja sam danas 39 nedelja blizi se polako. Jeli se neko cuo sa Mirah kako su ona i bebica? Sta ovo danas skroz slabo pisete?

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 15:59:18)

Hvala draga [sm=smiley1.gif] .. takodjer, da nas sto prije obradujes lijepim vijestima [sm=bravo.gif]
Valjda nedjelja... bar ja, inace, nedjeljom imam najvise posla... evo upravo idem pravit rucak, a cijeli dan nesto raduckam i polahko se pripremam za novog clana porodice [sm=zz_happy.png]

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 16:12:20)

Sigurno zbog toga , nedeljom su i muzevi decica kuci i svaka od nas ima tad vise obaveza. Nisam nija još rucak napravila sadcu kasno smo doruckovali

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 16:59:55)

Evo i ja tek sad kuham rucak,kasno doruckovali pa zato..gledali neki film i izlwzavala se... Kod nas snijeg al ko prah pada, skrooz sitnoo,a pohladno je.... E amanni tebi se skroz priblizilo hhehe
Jel neko zna sta je sa rose i elma, one su se sigurno porodile cim se ne javljaju ha

morenaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 17:03:01)

Bejbibi cestitam i ja tebi 33 puna[sm=bravo.gif]
pravnice dobrodosla..zelim ti ugodan ostatak trudnoce[sm=bravo.gif]
amanni jesi sve spremila,ti si vec u terminu[sm=smiley1.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 17:16:03)

Gdje ste zenice, meni je nedelja dan za odmaranje, ja sam u 32 sedmici :) primicemo se i mi, brzo ce to.. bejbibi i mene nekad zna uhvatiti ta vrucina i tjeskoba :/ imam osjecaj da mi je to kad se najedem pa mozda pritisak na zeludac, ne znam ni sama ali je bas ruzan osjecaj :/ a kada izmjerim pritisak sve ok, ma drugo stanje sto kazu :)

Vanja88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 17:43:43)

Bome Bejbi ti si sad ovdje gazdarica [sm=smiley36.gif] Mozda ti se ja i Andy_bec23 pridruzimo opet do kraja godine [sm=jezicek.gif]
Ja sam od poroda do sada skinula 18kg bez ikakog truda sve samo spalo mada se onih zadnjih 7 biti najgore hahaha...inace,ja sam se strasno ugojila u trudnoci,nisam nista pazila sta jedem,al nema veze!

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 17:44:09)

Hvala morena [sm=smiley1.gif]..selzy i meni kad jedem bude to... Aj yzasan osjecaj, nene uhvati neka panika da beba nema divoljno mjesta jer se bas tad uzvrti i jaki su udarci,grubi nekakvi. Jos sam ja klostrofobicna pa bas ostanem bez daha... Uzas.....bas sam teska nekajva,.i sve me boli, najvise ledja..... A i stomak kad krene udarati hehe
Evo sad stavila jest i ne mogu nista :( pojela samo krusku..... Napuhano se osjecam.. Mozda zato sto imam i zatvor [sm=zmeden.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 17:47:47)

Vanchiiii bujrum bujrum [sm=smiley36.gif]
[sm=bravo.gif] za kile, svaka cast.... Ode to samo.. Ma sta te briga za kile,bitno kako se osjeca covjek.... A polako ces i to izgubit... Kako bebac,slusate li ga hehe....jel dojis??? Imate puno pozdrava i poljubaca od nas [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (25.1.2015 17:56:47)

Jeste bas grozan osjecaj, jos ako se unervozis pa ti i srce pocne brze lupati eee onda mi bude bas lose, a zato trebas jesti manje a cesce, jer ja imam naviku kad sjedem da jedem bas se najedem i onda mi tako bude lose [sm=smiley36.gif] beba gura odozdo, a zeludac odozgo pa imam osjecaj da cu eksplodirati [sm=smiley36.gif] ugl.bitno je da ce i to proci, samo jedi manje i cesce, a ja sam sa zatvorom imala problem samo prva 3mjeseca kasnije nisam, dobar je donat mg. I kompot :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>