milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (23.1.2015 23:49:59)
|
večer ženice evo me brzinski da pozzdravim i vidim kako ste[sm=smiley1.gif] bejbibi kako si ti? sjetim se ja i ostalih članica al od trudnjača ti si trenutno najaktivnija nemoj nas zaboravit kad se porodiš[sm=smiley36.gif] s marinci lopticom i ovima koje su rodile čujem se redovno preko mob. i hvala puuuno moreni koja mi se javila dok sam bila u rodilištu i ponudila se za sve što god treba(naime,ona živi blizu).nije mi zafalilo ništa ali lijepo je znati da ima netko tko misli na tebe. i naravno bitna je namjera. morena[sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] disa i banovici žao mi je zbog vaših bebica[sm=smiley13.gif] disa možda da se pričuvaš barem pola god pa onda opet pokušat.nemoj odmah,treba se tijelo a i maternica oporavit. mirah,kako si ti? andy i vanchi pozdrav kako bebice? amani,mala curica i bebac bucko kakvo je kod vas stanje? kod mene je gripa u kuci već dva tjedana,kad sam trebala da se oporavljam ja sam ribala ono što djeca ispovraćaju,boli ih obadvoje,pa onda uhvatilko i mene,znači troje nas već,pa onda i mm,znači četvero nas boluje zajedno. bebica je zdrava. svi gripa . pa hodanje po dr,vađenje nalaza. pa sin ozdravio a nas troje još boli.u svemu tome počmem opet obilno krvarit kao prvi dan iza poroda a bilo je prestalo skroz. a sta ću,nisam mogla mirovati trebalo oko djece,oko mm,a i on se slomio pomažući mi a isto bolestan.pa smo se smjenjivali. jutros sam isla malenoj i sebi vadit nalaze al ih ne znam očitati,tj neke djelove ne znam... ako uspijem se javit pitat cu vas. k tome još i maleni oko 10 uvečer počinje plakati i to traje obično do 2 do 3,grčevi valjda.kapi slabo pomažu. a doji hlapljivo,za 15 dana je dobio 700 grama[sm=smiley1.gif].hajd bar znam da nije uzalud satima visio na (.)[sm=smiley1.gif] evo sad spava ne znam šta mu je pa spava,samo priželjukujem da to ne znači da ce včrs početi plakati od ponoći do 5
|
|
|
|