scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (26.1.2015 9:20:32)
|
Da se i ja malo javnem, dok me bejbibi nije izbrisala sa spiska. [sm=smiley36.gif] Mi smo danas ušli u 25 sedmicu, još ne mogu da vjerujem da vrijeme tako brzo leti. Prvih par mjeseci dok sam bila baš loše, činilo mi se da će trudnoća trajati godinama, a sad nekako sve brže i brže ide. Vjerujem da će se kraj opet rastegnuti, ali nema veze, izdržat ćemo, samo da sve aBd bude u redu. Ne povraćam više, ali mučnine me i dalje zezaju, znam po pola dana biti nikakva, to mi svu snagu oduzme. I dalje se borim sa željezom i malaksalošću, al eto valjda bude bolje. Ja sam se upravo vagala, 86 kg. Čini mi se kao da sedmično dobijam 1 kg. Znači odkako sam prestala povraćati, udebljala sam se 9 kg, a nema još ni puna 2 mjeseca otada.[sm=smiley29.gif] Uopće mi se ne čini da jedem toliko više, prije bih rekla da mi se to nekako samo prima [sm=zmeden.gif] Ja inače volim jesti, pogotovo slatko, al sada fakat ne jedem toliko da bih sedmično dobijala po jedan kg, pogotovo slatko ne jedem puno, ne traži mi se, to mi je stvarno preprepreviše.Šta će biti do kraja, znači, ako ovako nastavi, meni ne gine 100ja na porodu. Ne brine mene kako ću ja te kile skinut, nego me brine kako ću izgurati do poroda s tom kilažom, šta će biti sa pritiskom, već sam i u prvoj imala problema s tim.
|
|
|
|