bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (26.1.2015 13:11:44)
|
Helloooo evo mene [sm=smiley36.gif] ja se taman spremila da krenem u trgovinu kad zove mm i pita gdje sam i.dosao po nas pa na kafu, u trgovinu i evo sad kuci... Bas fino da nisam morala hodati [sm=smiley36.gif] sad cu rucak praviti a navecer tortuu.... Mohunje su danas kod nas.. Nesto na kasiku da jedemo jer uvijek nesto suho hehhe.... Mala c bas mi je zao da si prehlasjena :( ne boj se za bebicu, nece njoj nista biti aBd :) jaka su to mala bica mashalla..ja sam deverala tri sedmice tako i kasljala uzasno, mislila sam da cu se poroditi od npinjanja al hB sve ok sada...ja sam Bogami pila svasta, amoxibos,apipol neki lagani sirup,operil za nos djeciji stavljala.. Ma grlo me uzasno bolilo a bojala sam se angine e tek tad bi fasovala bolnicu tako da sam na vrijeme sanirala...mozes slobodno popit ako ti ginekolog sta propise.. Nece bebici biti nista aBd :))...... Amanni, da u snu si se lahko porodila hehhe... ABd imat ces lagan porod ;)).... Blizi se i tebi polako.... MAM sto draga serklaza :( pa zar nema druge opcije??? miruj sto vise, dizi noge.... Jesi krvarila il sta, il samo ti je grlix skracen... Znaci nije to ko kod mene.. Ma ja se nista ne razumijem u te njihove mjere. Ako kaze odmaraj,miruj to i radim i naravno vidim po sebi kako se oshecam... Tijelo nas alarmuje na vrijeme :) al miruj sto vise onda..... Nadam se da neces na serklazzu..mada nije to strasno al eto.... Mrzim sve te strucne nazive, nekako ruzno zvuce... Drzim ti fige da budes ok ;)... I ja zaboravila koja je sta pisala a hthela svakoj nesto pisati [sm=smiley36.gif] halalite, bas zaboravljam gree
|
|
|
|