bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (7.1.2015 19:33:20)
|
Hello drage moje, kako ste mi??? Evo i ja napokon sjela..huh...one otisle oko pet ( btw nisu dugo sjedile,dva sata..to je ok)... I onda dosao mm pa jeli i eto sad se malo opustila....mm- u dosao brat pa izasli a ja legla hihi....ne boli me zasad nista, malo krsta su mw bokila danas i malo stomak u jednom trenutku na desnoj strani al.sve od umora i hvala Bogu sad je ok..popit cu mg za svaki slucaj..... Iskrwno umorila sam se.... MIRAH draga bas mi je zao zbog vas :( joj mogu mislit kako ti je...nama se desilo.par puta tako kad je M bio manji a sad sam bjezi na cosak od auuta,bas ih se boiji al neka i bolje...nadam se da si dobro.. S CE zaboravit to al nadam se da tebi.nije nista...neko je rekao.oblogu da stavis i ja ti preporucujem....javi nam se u svakom.slycaju.... Joj i MORENA nam se udarila danas cini mi se u stomak..nadam se da je i ona dobro....ako nije. Neki jak udarac mislim da su bebice ok jer su one bas zasticene...moja mama kad je bila trudna sa ssestrom pala sa stepenica 2-3 stepenice,okliznula se al na guzu..... Sreca nije nista bilo al je nju dugo.bolila ona kost kod straznjice....tako da ne sekirajte se, bebe su fino cuvane unutra.. Bice dobro aBd..... Vidim niste bas bile aktivne hihi....hajmo malo zesce sa pisanjem ;)..... Ja sam i dalje ko u buretu,sva napuhana i nekakv pritisak valjda sto mi zaceplhen.nos pa me ubi to.. I kasljem isto...jedino je grlo.bolje a ovo ostalo nemam pojma kako da iskorijwnim ;/:( pogitovo ovaj kasalj.... Bas se naprezem bojim se bit ce mi sta :/.... I dehidrirana sam danas.. Valjda od svega nisam pila dovoljno ttekucine pa su.mi i usne ispucale,valjda kako i na usta disem..mah ko ce ga znat..bitno da se beba javlja hB... Sta ima kod vas?? Ja napravila i.puding od cokolade za goste i zaboravila iznijet hahaha....al i onak su pube bile, pun sto, nisu zamjerile hehwh
|
|
|
|