marseljeza -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (8.1.2015 9:13:08)
|
Jutro svima :) Mi smo bili na kontroli, dobro smo, bebica se okrenula, što mi je drago čuti, već sam se zabrinula da neće. Ja sam mučnine i teška povraćanja imala do punih 5 mjeseci, ono što mi je pomagalo povremeno bio je reglan koji sam pila na 1/4 4x dnevno, tako mi je doktor propisao i predivni B6 vitamin, koji je davao rezultate. Probajte sa čajom od đumbira, olakša definitivno. Svi ostali recepti meni nisu pomagali, a baš sam sve probala. I dan danas, imam mučnine, skontala sam u biti da ću povraćati i kad krenem da se porađam kako je to krenulo [sm=jezicek.gif] ali eto, sad je to mizerno i trpi se :) Što se tiče davanja novca doktorima, nisam nikad i nadam se da neću nikad ni doći u tu situaciju. Dovoljno dugo sam radila u bolnici, tačnije u finansijama da znam da doktori imaju i više nego dobre plate a zakleli su se da će taj posao raditii časno i pošteno i još da im ja pare dajem, ma nema šanse. Sa druge strane, ne vidim ništa loše kad prođe sve aBd kako treba, pokazati mali znak zahvalnosti babici, sestrici koja te pazila, čokoladom ili nekom sitnicom, iako je i to njihov posao, ali brate nije im lahko nimalo :)
|
|
|
|