bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 20:04:01)
|
Jooj mirah sto.me.nasmija hahahhaha ti si bas imala cool porod mashalla[sm=smiley36.gif]....da ti.hoce i drugi biti lagan aBd, ne mora znaciti da nece ;) nikad se nw zna....eh kad si ti ispricala svoju pricu de da i ja hahahaha... Po ne znam koji put na rr[sm=jezicek.gif] nemojte mi zamjeriti... Meni krenuli ko menstrualni bolovi dan prije termina oko 4 popodne, ja bila kod mame...i haj kontam ok je jer me znalo bolit nekad stomak tako..a meni ni na kraj pameti da mi je sutra termin[sm=smiley36.gif]...i haj ja odem kuci i vidim bol ne prestaje i kao jace mw boli..al mene sve bolilo bukvalno...i oko 9 navecer ja odem u bolnicu u koju cu se porodit na konrrolu...ja nako reko da vidim sta au ti bolovi hahaha..ni na kraj oameti da su kontrakcijw..ko kad nwmas pojma...peegleda mebe dr kaze ma nisi otvorena haj ti kuci i kao ocisti debwlo crijwvo[sm=smiley36.gif] a ja bas imala zattvor, nisam se amjela naprezati...dodjemo mi kuci i haj u neko doba legnemo kao spvat..jao cim sam spustila glavu menw bolovi razvaljivali i tako citavu nox bukvalno,konstantno..nista ono skolski na intervale.. Joj ja plakala, prepala sw sta je hahaha...kazem mm jedva cekam da svane da zovem avoju dr da odem na pregled..i tako oko 8 ja nju nazovem i gocorim dr mwne strasno stomak boli ja hocu na preglwd da dosjwm..kaze ona zebo ti ae poradjas danas ti yermin haj u bolnicu..... W onda kad jw menw uhvatio neki smijeh hahahha.... Bogami ne mogu opisati..ja se smijem a mm vozi i drhce od straha hahahahah... On sav izgubljen a meni smijesno.... Dodjemo mi u bolnicu na ctg a ono bolovi razvaljuju...jos kaze meni ona sestrica uh kazw nista jw ovo kakve ces tek bokove imati[sm=zmeden.gif] zene kaze padaju u nesvijest....mozes misliti glupace hahaha..umjesto da me amiri ona mene prepadne... Helem..odem kod dr na pregled,kaze nisi otvorena haj ti kuci ili prosetaj pa kad ti pukne vodenjak dosji..joj ja da ustanem sa stolice mene bolovi presjwkli..kaze jel te tolko boki kazem ja da..kaze ona haj ostni ti ovdje...I tako . Primili mw gore.. Ctg,pregledi, klistir ( zaglavila pola sata u wc hahahha)... Pa onda citav dan bolovi, pa idem hodat po hodniku pa stanem, vristim,bolovi ubijaju...dali mi pred kraj deip i onda jos jaci bolovi..ma jedva se otvorila,vodenjak mi dr puknuli...ja vristtim kazem izvucite ga vise iz mene ne mogu[sm=smiley36.gif] a ona babica jadna me umiruje hahaha..tako da samvtek u 19.00 u salu i 19.15 se porodila... Sjekli,sili..al nista nisam osjetila hehhe..bila u nekom transu,nenaspavana,izmorena al eto cim M izaso sve nwstalo hwhhw...i da mm je bio u sali samnom, kad se nine oneavijwatio hahahaha..jos postio jadan.. Treeci dan ramazana bio....eh onda bila 5 dana u bolnici jer sam primal krv,izgubila puno na porodu... Al eto izdrzala,ziva hB :)))
|
|
|
|