RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 13:18:23)

IZVORNA PORUKA: Amanni

Ja sam tacno 36 sedmica po ultra zvuku mene boli donji dio ledza isto kao da mi se kukovi oce da odvoje neznam ni objasniti. A ti Bekbibi imas kucu pa mozes Macku i vani u dvoristu i da se mali igra hrani a ukucu i radi skroz male bebe da ne ulazi. Bebice su osjetljive mogu Bit i alergicne

Uh pa tebi i da krene ok je :))... Mislim od 36 sedmice se mozes fino.poroditi...lezi malo.odmaraj,popij mg...pusti peglu zeno..sta te briga... Nece niko gledati..ako se sta zakuha moze ii tm peglati[sm=smiley36.gif]....
Ma vidjwt cemo za macku,mozda i necemo..ne znam.. Sto kaze mala c bitnije je dijetw naravno...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 13:20:57)

Hajde disa draga :)) javi nam se kasnije..... Ja se uvijek.unervozim kad mi.gosti dolaze [sm=smiley36.gif] dobijem neku tremu hahhaha....hocu da je sve tip top a nekad ne mozw :))

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 13:28:35)

Diso nemam nikog svog blizu svi su u Bosni imam dvije jetrve u susjednom gradu dosta od nji sto su se ponudile cuvat malog kad Ödem u bolnicu jer ovamo ako je sve u redu tek treci Dan ides kuci. A kosto ti bejbibi kaze sta sve Moras svekrvi pricat i da ide sa tobom dr sta ce ona ti nisi ti mala da te vodi. Napravi sebi termin i odi da nezna kazes da ides negdje skroz drugo. Bejbibi meni je isto ortopet rekao da mije petposto kicma otisla u stranu od poroda a ja cim sam rodila radila sve normalno Kao da nisam rodila vjerovatno su to sve posljedice

morenaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 14:26:18)

Marseljeza zao mi je zbog oca,nadam se da ce se oporaviti i da ce sve biti dobro..
ja sam dosla da vidim ima li vijesti od milenium,loptice jel ti se javljala???

ijaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 15:27:11)

Ja sam vam u poslu bila drage moje, moram malo pospremiti pa trebam da pravim muzu kolac hiii sva sam vam u nekom elementu. Trebam se i farbati a ne znam sama nisam nikad moram skontati kako cu!A milenijum zelim lak porod, da nam se sto prije javi...ja imam prijedlog mozda ribice da mu nabavis ili papagaja to isto meni super...ja imam kucu isto bebi je ipak dva i po mjeseca ja razmisljam o zekama da joj nabavim herh kad bude veca...u svakom slucaju mislim da ih treba zaposliti necim da osjete odgovornost to mozda poslije trece godine...ali ja vam sve planiram unaprijeed mozda malo pretjerujem...tako mile moje dvasta ste napisale bisam sve popamtila uglavnom raspolozena sammmm :))))))ljubim vas

morenaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 15:34:02)

Milenium rodila[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=rozica.gif] kaze da su i ona i beba dobro, Bogu hvala.. bas sam sretna zbog nje

loptica7 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 15:42:53)

[sm=smiley36.gif]
Morenaa preduhitrila si me. Čekala da se ona javi, ali ništa. Poslala joj poruku i taman mi javila. Kako si rekla dobro su oboje, beba teška 3,200.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mir@H -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 15:44:43)

Nista jos od Milenium...
Mi bile vani tri sarà,sve tu oko zgrade,bila kona sa malim pa se djeca zabavila,vruce vani pa smo ih pustole da uzivaju. Bejbibi bla je moja
S uglavnom sama,sad ima drugaricu istog uzrasta i cesto ih cuvam obje,ili je Mama dovere predvece kad dodje s posla. Jedan Dan se super zabave,drugi Dan ratuju za lego kocku i tako...ma ja ne da sam skrta al ne ucim dijete da mora sve da dijeli,hehhe ne mora se sve ni dijeliti. Sto se maca tice one prenose toxoplazmozu koja kad se zarazis njoj ima simptome obicne gripe ali ako se trudnica zarazi onda ubija bebu,stvara razne malformacije i izaziva prijevremeni porodjaj. Ali ako je trudnica vec bila zarazena nije opasno,jer se stvori imunitet. Ja nisam tako da svaki mjesecc moram raditi antitijela Na toxo. I paziti sta jedem i sve dovrò dobro prati.

morenaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 15:50:41)

IZVORNA PORUKA: loptica7

[sm=smiley36.gif]
Morenaa preduhitrila si me. Čekala da se ona javi, ali ništa. Poslala joj poruku i taman mi javila. Kako si rekla dobro su oboje, beba teška 3,200.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ja svako malo virkam i cekam da se javis[sm=smiley1.gif] nek je ona nama dobro bas sam nesto sretna ko da sam ja rodila hihi[sm=smiley1.gif]

Mir@H -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 15:56:42)

Cestitke i ovdje,brzo se ona rijesi hB...

ijaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:08:53)

Cestitke milenijum niko sada sretniji od nje...ona ce sada biti okupirana bebicom...da je ziva i zdrava i ona i bebica:))) a sta je rodila :))

mala curica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:10:46)

Cestitam Milenium [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Hvala Bogu da je sve ok.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Jako mi je drago.
Divan pocetak mjeseca[sm=bravo.gif]

ijaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:12:13)

Kod mene visak slovo j, cestitke milenium :))))

morenaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:14:03)

Kaze milenium da trece ide brze nego drugo pa eto da znate[sm=jezicek.gif] meni nije utjeha jer kod mene ce bit treci carski [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:47:00)

Milenium draga cestitam [sm=bravo.gif] da ste zivi i zdravi :***

Amanni -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:48:19)

Iskrene cestitke Milenium da bebica bude zdrava i ziva dugo godina a tebi brz oporavak. Morena a jel drugo ide brze od prvog? A gdje nam je Rose87 ni ona se dugo nejavlja?

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:49:34)

Mirah jel vi imate macu...da to je ta bakterija.sto oni prenose...
Ja cistila malo..stepenice,kupatilo..dosta za dans, umorila sam se:(... Imam jos nwkw stvaei iz soba da odnwsem u potkrovlje jer su natrpane [sm=smiley29.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:50:31)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Milenium...porodila se[sm=bravo.gif]
Mirah..
Muhica..13.1
Elllma..20.1
Rose...01
Amanni...1.2
Marseljeza... 24.2
Bejbibi..17.3
Morena..15.04
Mala curica...06
Scarlet
Disa...4.8
Banovici...19.8

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 16:51:49)

Rose ima termin u februaru cini mi se ali ce krajem januara na cr..tako sam shvatila

muhica7 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 17:03:03)

cestitke milenium da ti uvijek bude sretan I zdrav djecak. ja isla danas na kontrolu ctg uredu vaginalni pregled isto nikakvih promjena mojoj curici fino u stomaku. jel ima neko iskustva od vas sa epiduralnom

Disa100 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 17:03:38)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Hajde disa draga :)) javi nam se kasnije..... Ja se uvijek.unervozim kad mi.gosti dolaze [sm=smiley36.gif] dobijem neku tremu hahhaha....hocu da je sve tip top a nekad ne mozw :))

Pfff bas me izradise,kao sto ti rece sve tip top mora biti ,pa te hop zovu iskrslo nesto.. Al neka posvetila sam ovo vrijeme muzu,bilo nam je fino... [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 17:06:49)

IZVORNA PORUKA: muhica7

cestitke milenium da ti uvijek bude sretan I zdrav djecak. ja isla danas na kontrolu ctg uredu vaginalni pregled isto nikakvih promjena mojoj curici fino u stomaku. jel ima neko iskustva od vas sa epiduralnom

Muhoce jel tebi drugo dijete...bravo za urednu kontrolu :)) neka cure do termina

Disa100 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 17:08:21)

Diso nemam nikog svog blizu svi su u Bosni imam dvije jetrve u susjednom gradu dosta od nji sto su se ponudile cuvat malog kad Ödem u bolnicu jer ovamo ako je sve u redu tek treci Dan ides kuci. A kosto ti bejbibi kaze sta sve Moras svekrvi pricat i da ide sa tobom dr sta ce ona ti nisi ti mala da te vodi. Napravi sebi termin i odi da nezna kazes da ides negdje skroz drugo. Bejbibi meni je isto ortopet rekao da mije petposto kicma otisla u stranu od poroda a ja cim sam rodila radila sve normalno Kao da nisam rodila vjerovatno su to sve posljedice

Ma pusti bona posao,opusti se,muz ti moze pomoci u vecini poslova. Pa shvatila sam ja,ne pada mi na pamet njoj vise nista govoriti u vezi s trudnocom,izgleda mi da me ismijava..Zvuci glupo al je tako.. Nije takva bila na pocetku trudnoce...sad sta god da kazem pred njom kaze kako se opterecujem,ne da mi ni da mislim da sam trudna,kaze zanemari to...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 17:08:43)

Disa ja isto ne volim kad izrade, kad iskrsne sta al sta ces....haj nek si.posvetila veijemw muzu,jos bolje hehw

Joj mwne tako nisko udara cura i ziga me :((

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 17:10:15)

IZVORNA PORUKA: Disa100

Ma pusti bona posao,opusti se,muz ti moze pomoci u vecini poslova. Pa shvatila sam ja,ne pada mi na pamet njoj vise nista govoriti u vezi s trudnocom,izgleda mi da me ismijava..Zvuci glupo al je tako.. Nije takva bila na pocetku trudnoce...sad sta god da kazem pred njom kaze kako se opterecujem,ne da mi ni da mislim da sam trudna,kaze zanemari to...

Ma goni je!!!
Jednostavno receno[sm=smiley36.gif]
Izvinjavam se na izrazu hahah

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>