milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 0:07:25)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi IZVORNA PORUKA: morenaa Vecer zene,bas ste se raspisale i drago mi je vidjeti[sm=bravo.gif] Cula sam se s milenium,mislim da ce se ona sama javiti veceras, uglavnom sve je ok,nije jos rodila.. Mi smo danas skoristili sunce,isli u setnju da se djeca izigraju na svjezem zraku..sutra opet na posao pomalo i tako. Zar se nije jos porodila[sm=smiley36.gif] ja majke mi.mislila jest kako se nije javila..znaci jos je 2 u 1[sm=smiley36.gif] večer ženice. vidim da je tema aktivna i do dobro[sm=smiley1.gif] još sam u komadu, nešto curka a na pregledu kažu da to nije plodna voda jer je ima dovoljno. kontam u sebi pa naravno da je ima jer koliko sam čitala plodna voda se obnavlja,nije to baš da pljusne kao iz lavora i da se ostane bez vode. ja i dalje mislim da je plodna i da curka al pomalo. u prve dvije dtrudnoće mi je pukao vodenjak i bilo je baš obilno,do bolnice smo stavali na par mjesta da promjenim uložak a sad je dovoljan samo veš,uložak nisam ni stavljala tako da mogu bolje pratiti koliko i šta. sutra ujutro idem u rodilište,ctg,uzv i pregled nadam se. ako me sutra ostave ili se nešto noćas desi javim vam[sm=smiley1.gif] bejbibi moj maleni voli djeliti sve,on bi sve igračke drugima dao jer se on tada kao osjeća važan i misli kako je on frajer jer je prijatelju nešto poklonio. kupila mu prije god dana sat ručni spiderman ,nosao ga tjedan dana a onda ga poklonio prijatelju.ako on neće plakat za njim,neću ni ja[sm=smiley36.gif] joj mirah jesam se ismijala tvojoj curici kako priča i to za šminku.to mene sve čeka.još se nije počela šminkat al voli se preobuvat i torbice preko ruke nosat.[sm=smiley1.gif] što se tiče pomoći nakon poroda meni osim mm nitko ne bi trebao samo da on može dobit slobodne dane al ne može.snaći ćemo se nekako. a nisam nikad ležala baš 40 dana,to se samo tako kaže,mislim da danas nijedna žena ne leži tolko već ustane čim mogne i sve ono lagano,uz dosta odmaranja. ponekad leći al da doslovno ležim i ne migam 40 dana a netko da me dvori to ne mogu zamisliti niti očekujem. ja prvih 15 dana ne mogu doslovno sjediti ali mogu stajati,i ja stojeći za stolom pojedem,onda malo legnem i tako,sve polako. ijaa tako i ja pravim pizzu ,sir po vrhu.[sm=smiley1.gif] za novu članicu..ja bih tražila drugo mišljenje tj mjenjala bih ginekologa.
|
|
|
|