bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar (5.1.2015 12:52:57)
|
IZVORNA PORUKA: mala curica Bejbibi,jaoooo ja sam luda,bolesna za mackama.Cijeli zivoz sam imala bar jednu macku.I u stanu sam imal jako ih volim. Sada mm govori da mi kupi jednu macu,ali ja se sada bojim nesto.Nezz [sm=smiley13.gif] Ima ovdje azil za napustene mace i ceato me odvuce da ih gledam i tepam im.Naprosto se razbolim za njima. Ne smijem se usuditi da je nabavim zbog pijeska i dlaka.A inace nebi razmisljala ni sekunde. Ja ih isto volim ali trudnice ih moraju u sirokom luku izbjeci jer ako te ogrebe ( a macke uvijek grebu) pistoji mogucnost da faujea neku baktwriju na t koja ubije plod :(... Tako ja, u prvoj trudnoci, sva izgrebana bila..volim ih gnjavit a ova nasa pravi djavo bila hihi..i ja odem na kontrolu kad mi je doktoeica ruke vidjela iDerala se na mene sto imam macku a trudna, kaze ne daj Boze ta bakterija ubije ti plod.. I ja se prepala naravno i zato smo je izbacili :( zato nemoj sad ni razmisljati kad si trudna a kasnije moze :))... Al sto Amanni kaze i to je upravu,zato se i dvoumim...M ce bit interesantna samo za igranje a sigurno nece cistiti za njom, pa kobtam dvoje nale djecw kud cu jos i macku da za njom cistim,iako se one kao male mogu navic na pijesak i sve a i vwlika kuca pa imam gdje i da je ostavin..na hodniku npr... Ne znam eto dvoumim se a M ih bas voli...a dobro da ima kakvu zivotunjicu da se uci odgovornosti a i da ih zavoli jer te zivotinje stvarno cine boljim covjekom.... A moj M se boji tih velikih zivotinja, kobja,krava itd...a vidio ih ovdje kad odeno kod mm- ove rodbine...al dzaba strah ga [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|