RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

palachinken -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 18:13:25)

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja još ni jedna cm nisam izgubila.
Baš tužno. [sm=smiley13.gif]

Sačekaj makar 20 dana da prođe, paš' vidjet.

Ti za mjesec 7 cm, ja ovim tempom nevu ni za godinu toliko.[sm=smiley36.gif]

Pa teze je tebi skinuti 4 nego meni 8, ti si strartala s manje maščobe :D

Hanady RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 18:32:35)

Ja odmaram nahodah se pravo.....hocu sa curama u setnju kasnije valjda nepreskocim turu vecerasnju[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 20:39:34)

IZVORNA PORUKA: DM

Ima li koristi da se nabave one tajice za celulit/znojenje i co?
Gdje , koliko?
Vidjeh da imaju na top šopu, ali mi se ne daju onolike pare "za isprobati"[sm=smiley36.gif]

Ma kakvo znojenje, nema to veze.

Imala sam ja nekad davno nekakve afroditine, samo te jos srklet fata u njima, po meni su beskorisne, ne znam ni sta mi bi da ih kupim [sm=smiley36.gif]

lila25 -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 20:49:34)

ee zene ja bih htjela neke laganije vjezbe za noge jer od CR mi je proslo 5 mj ne bih smjela jos uvijek pretjerivati niti vjezbati trbusne...sta preporucujete i da kako da sklinem ovaj vas rezim moze li se skinuti sa neta na stik pa da mm moze pustati na plazmi

Mya_81 RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 20:51:03)

Ne znam sad tacno sta ti je ok za vjezbanje, mozda da na you tube upises bas ono sto hoces. A preko torenta kad skines onda mozes dalje na stik pa na tv.

palachinken -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 21:00:46)

IZVORNA PORUKA: lila25

ee zene ja bih htjela neke laganije vjezbe za noge jer od CR mi je proslo 5 mj ne bih smjela jos uvijek pretjerivati niti vjezbati trbusne...sta preporucujete i da kako da sklinem ovaj vas rezim moze li se skinuti sa neta na stik pa da mm moze pustati na plazmi

Ovo naše ti ne bih preporucila, osim ako nisi bas bila fit i sportski tip prije trudnoće. Mozda neki od ovih laksih programa, tipa ovaj
https://www.youtube.com/watch?v=bSZj19AUU5I
pa kasnije da ides sa intenzivnijim

Hanady RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 21:05:15)

Ma prerano za bilo sta zaista[sm=zmeden.gif]

Hanady RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 21:06:52)

Ja nocas ni bu ni be...sad bi trebala al nemam kad fakat...fok se sad razletim po kuci i imama neke fondat dinosauruse zapocet nemam gdje crnju ugurat[sm=smiley36.gif]

Mya_81 RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 21:11:56)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ja nocas ni bu ni be...sad bi trebala al nemam kad fakat...fok se sad razletim po kuci i imama neke fondat dinosauruse zapocet nemam gdje crnju ugurat[sm=smiley36.gif]

Cuj nemas gdje crnju ugurati [sm=smiley36.gif] Ne vjerujem ti [sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 21:12:56)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Cuj nemas gdje crnju ugurati [sm=smiley36.gif] Ne vjerujem ti [sm=jezicek.gif]

Sram te bilo[sm=jezicek.gif]

Hannica -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 21:14:45)

Ja sam sw danas skršila po kući, djeca upravo zaspala, neću ni mrdnuti, evo na stolu kafa i knjiga, tako ću dok ne zaspim.
crnjo halali.[sm=smiley36.gif]
Sutra ću ranije. ABd [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (24.12.2014 21:56:00)

Ja sam danas radila Pure Cardio koji sam trebala juče ali nisam), pa nadoknađujem.
Malo sam se zeznula, jer sam , čim sam došla s posla i svojima dala ručak, počela vježbati. Onako izmorena, odvela M na trening, dok je ona trenirala, ja obišla pola centra tražeći neke hlače, ali ono trčeći, da stignem po nju. I onda me ona zamoli da odemo na klizanje, a ja ne znam klizati. Elem, i tu se u golu vodu pretvorim. Imala na kraju cardio x 3.

palachinken -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 9:08:01)

Pure Cardio mi je nadraži, nema ponavljanja, samo goni naprijed [sm=smiley36.gif]
NE znam kako vas, ali meni je gori recovery i oni kleti čučnjevi i spuštanja, a sve polako.

MicoTico -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 9:09:58)

Pure Cardio mi je nadraži, nema ponavljanja, samo goni naprijed [sm=smiley36.gif]
NE znam kako vas, ali meni je gori recovery i oni kleti čučnjevi i spuštanja, a sve polako.

ista sam ti, najviše volim Pure cardio,a Recovery me slomi (danas mi je na redu, preskočila sam dan, pa poremetila red, a to ne volim)

Mya_81 RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 9:26:18)

Jedva cekam da pocnem vjezbati!

Hannica -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 9:26:21)

A ja opet više volim recovery, meni srce hoće sa iskoči od pure cardia.[sm=smiley36.gif]
Nekad me strah za mene.[sm=smiley36.gif]

Mya_81 RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 9:28:10)

Ja sam tek pravu upalu dobila nakon recovery-ja [sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 11:20:24)

A ja opet više volim recovery, meni srce hoće sa iskoči od pure cardia.[sm=smiley36.gif]
Nekad me strah za mene.[sm=smiley36.gif]

isto[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 23:06:58)

Okasnih nešto, imala dragu gošću, kontala sad ću uraditi vježbe, ma ipak neću. prekasno mi.
Sutra ću taj Recovery, ionako nisam luda za njim[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 23:13:10)

Ja sam stugla veceras. Al sam bogami jedva....i umor ima i kraj sedmice stize...al neodustajemmmmm[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (25.12.2014 23:20:41)

Ja sam stugla veceras. Al sam bogami jedva....i umor ima i kraj sedmice stize...al neodustajemmmmm[sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

palachinken -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (26.12.2014 9:48:55)

Nisam sinoć radila. Zagledali se u film i kad je zavrsio, 11 sati, kasno mi bilo. Zato cu se danas rasturiti!

MicoTico -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (26.12.2014 10:02:08)

Nisam sinoć radila. Zagledali se u film i kad je zavrsio, 11 sati, kasno mi bilo. Zato cu se danas rasturiti!

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
I ja imam plan takav, pa ćemo vidjeti.
nema "smetača" po kući, pa ću se zadati[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

palachinken -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (26.12.2014 13:13:22)

Nego, dobre smo mi, evo držimo se, jedino Mya zbog sisitisa morala privremeno odustati, ali Hanady, Hannica i nas dvije ćemo izdržati. Valjda ima još koja da radi (imaju ove sa drugim vježbama doduše) pa ako ima, nek se javi, ljudi smo! [sm=smiley36.gif]

Vidjela sam u sportvisionu sportske grudnjake lonsdale, čak su i sniženi 40% pa mozda odem uzeti.

MicoTico -> RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio (26.12.2014 13:18:43)

Vidjela sam u sportvisionu sportske grudnjake lonsdale, čak su i sniženi 40% pa mozda odem uzeti.

ja bih ti rado proslijedila svoje, nikad koristila nisam, ali maleno ti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>