|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar
8.12.2014 14:03:51   
rose 87
marincii draga bas neka si nam se javila,vjerujem da nije lako ali sta bi kad se mora,izdrace M. bez tebe a i proce to sad pa sad,milko pupu jos jednom od nas i sretno user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 351
8.12.2014 14:33:24   
enno
Isla sam danas na kontrolu, snimak ctg, sve je okej hvala Bogu...termin mi je preko sutra..jos cekam. A nisam radila od prosle sedmice, tako mi je dosadno kuci, nisam navikla da sjednem u kuci. Meni se hoda..hahaha a ova treca beba u stomaku ima 4 kg. Nadam se da cu ga roditi prirodno. Sretno svima.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 352
8.12.2014 15:03:06   
loptica7
Marinčii... puno sreće i nek sve prođe ok. Javi se opet kad stigneš! user posted image

Enno... velikouser posted image za kontrolu i to odbrojavaš dane, još malo i beba je tu.

(odgovor članu enno)
Neposredna veza do poruke: 353
8.12.2014 16:08:25   
almondray
Vanchy , marinči mislim na vas user posted image user posted image

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 354
8.12.2014 16:49:44   
Trudnica96
Imaa mnogoo Nowogodisnjih, praznicnih bebaa.. Nama je termin 31.12. :)
user posted image Kako se wi osjecate, buduce mame? Ja odlicno, swe spremila, samo cekam :D

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 355
8.12.2014 18:54:21   
bejbibi
VANCHI, MARINCI sretnooooouser posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Trudnica96)
Neposredna veza do poruke: 356
8.12.2014 22:09:33   
mala curica
Vanchii,zeno ne mogu spavati dok nam se ne javis.Sta je bilo na kontroli?user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 357
8.12.2014 23:01:03   
Azja
Evo i mene . Seku vratili s lezanja kazu nema potrebe da ceka kuci kontrakcije i otvaranje do kraja sedmice user posted image bila je na redovnoj kontroli i vratila stvari kuci . Termin prosao sutra 3 dan otvorena nije ni malo , kontrakcija nema nikako beba 4 kg user posted image user posted image Moram priznati da se brinem malo z aseku velika je beba i sto i kako oduziloooo se a ona sitna . Hmmmmmmmmmmm user posted image Ono kad volis sestru pa sam neki dan od tolike zubobolje rekla " Nek samo mene i zub vise zaboli ma ne odvali bol , samoo nek njoj olaksa se porod i bol i da prođe sve ok hihhh " user posted image user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 358
8.12.2014 23:06:50   
Andy_Bec23
Vanchi je tek prije 2 sata imala carski cim mi se javi ja vam javi ili ce ona sama ovdje javiti.. Sigurno je sveok ;)

Nego men mesta zigne u stomaku sta bi to moglo bit?

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Azja)
Neposredna veza do poruke: 359
8.12.2014 23:59:43   
Andy_Bec23
Nikola se rodio u 10:57 tezak 4,5 kile... Vanchi se oporavlja malo ima problema zbog anestezije al dve ce bit ok cim ona meni moze pisat;).. Bebac u inkubatoru jer je malo vode popio al sve je ok ....

Cestitamo mamici i bebici i zelimo dug i sretan zivot ()user posted image user posted image

< Poruku je uredio Andy_Bec23 -- 9.12.2014 0:04:05 >

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 360
9.12.2014 0:09:36   
unchy
aaaaaaaaaaaaaa lijepih vijesti da su nam zivi i zdravi, cestitam Vanchi user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 361
9.12.2014 0:20:12   
scarlett
Dobra noć drage user posted image , nismo se dugo čule, kod mene je u toku bila selidba, a vidim ovdje mnogo lijepih vijesti.
TiruRiru, AnelaT i Vanchi najljepše čestitke od user posted image
Da vam ako Bog da vaše bebe uvijek budu zdrave i sretne.
Čini mi se da će ovaj mjesec biti dosta bebica. user posted image

Marinci, draga moja, neka je sa srećom, da ako Bog da sve prođe ok i čim prije se vratiš svom M. Hajde bar ćeš se mučnina konačno riješiti. user posted image Uh meni i h je preko glave, evo 18 sedmica a i da lje povraćam i žgaravica me ubija. Sve u svemu je puno bolje, ali sve što pojedem dobro ispatim.

Bila sam na kontroli, hvala Bogu sve je ok, rekla mi je dr. da dođem tek za 6 nedjelja, ali da obratim pažnju na ishranu, pritisak mi je već 125 sa 95 user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 362
9.12.2014 1:02:29   
milenium
Vanchi čestitam,nek ti je živ i zdrav a tebi sve najbolje,da nam se što prije oporavišuser posted image user posted image

moja vanchi tko će se sad sa mnom ćaskati iza ponoćiuser posted image

marinci javi se preko vibera čim uhvatiš signal,ja te zamišljam na ctg i šalješ nama poruke ovdje o odmah krenem user posted image user posted image . tako mi je drago da sve redom dobivate svoje bebice. još kad sam čula da je vanchi rodila i da je sve ok,ma koda sam ja. hormoni valjda. al to je user posted image od sreće,tako ja i kad se netko ženi,iako ne poznajem mladence tako mi nešto drago i krenem user posted image

loptice, možda se ja i ti sretnemo u rodilištuuser posted image napiši mi u pp ime da znam pitati za tebe kad dođem rodit ako slučajno i ti budeš tuuser posted image

azja navijamo za tvoju seku da sve prođe ured aBduser posted image

unchi i mene kiselina muči pogotovo na leđima kad spavam.

morena i kod nas neki virus,malena bolesna ,imala 39,pa mučna ,nisam mogla ništa od nje,čak nisam mogla ni pojest od nje u miru,pa onda uhvatilo mene pa sad mm prehlađen. iza njega će dječak,tako to obično kod nas bude. i ja se nekako jedva krećem a moram tj prisiljena sam sto stvari obavit. u petak sam išla radit onaj combs test,pa sam radila uk,pa sam trebala na uzv bubrega al su mi otkazali za drugi put,pa sam džaba hodala, danas išli na sućut, sutra moram malenog voditi na ortopediju a tako mi se neda,mm će vozit jer neda meni zbog trudnoće,nadam se da će i nalazi sutra bit gotovi i da će biti ok. idem prije podne,da sam popodne svratila bih do marinci jer ću u istu bolnicu. previše mi je događaja i hodanja,ne znam gdje sam. maloprije išla oftamologu jer imam dioptriju,kaže povećala mi se sad u trudnoćiuser posted image .ah što moguuser posted image stvarno smo mi žene jadneuser posted image
moram kupit sto stvari u ljekarnoj za bolnice,jedino mi je krevetac namontiran jer ga nismo nikad ni sklanjali i sad stoji i čeka svog vlasnikauser posted image

enno sretno i tebi javi nam se s novostima ako bude. scarlet nemoj jesti slano radi tlaka,a za povraćanje,pij često vodu al pomalo,badema ,grickalica,nemoj masno i začinjeno. eto moje ženice pozdravljam vas,idem spavati leđa me bole od napora valjda,sve mi dodijalo.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 363
9.12.2014 6:16:34   
mala curica
Ispratih muza na posao i uletim da vidim ima li ikakve vijesti od Vanchii.
user posted image user posted image user posted image
Draga cestitam na zivom i zdravom sinu da vam je ziv i zdrav 100 godina zajedno s vama.Zelim ti brz oporavak i da bjezis kuci s svojom najvevom srecom.user posted image
Cestitam jos jednom user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 364
9.12.2014 7:39:03   
Mir@H
Cestitke Vanchiiii,zelim vam sve naaaajbolje. Grlite se,mazite i brz oporavak. Sinu mnogo zdravlja i srece u zivotu user posted image

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 365
9.12.2014 8:52:15   
Andy_Bec23
Jutro drage moje evo nasih Decembarskih bebica user posted image user posted image user posted image

Cekamo vijesti od Marinci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 366
9.12.2014 9:45:54   
loptica7
Vanchi čestitam ti od srca. Sve najbolje i tebi i tvom sinu, od user posted image user posted image

Još da stignu vijesti od Marinčii. user posted image

Neposredna veza do poruke: 367
9.12.2014 10:22:09   
rose 87
jutro,uletih na brzinu da vidim sta ima,kako ste mi
Vanchii mila sve najnajbolje tebi i tvom bebacu,da ste nam zivi,zdravi i sretni puno godina
Marinchi cekamo jos na tebe user posted image
milenium i meni je tako nesto drago zbog njih,ko da su mi rod a i neznamo se,virusi su sad aktivni,a kad krene zareda,tako je mene i malenog ima 20 dana kasljemo nikad proci
scarlet neka si nam se javila,super da je sve ok,vi se selili,jeli novi stan ako da cestitam,samo najljepse da u njemu dozivite
Azja neznam sta da ti kazem,nadam se da ce seka ubrzo jer bebice posebno u tim zadnjim danima puno rastu pa da ne bude prevelika user posted image za prirodni porod,mada nije njima vjerovati sa kg,znaju cesto pogrijesiti
enoo user posted image za kontrolu
trudnice 96 dobro dosla user posted image

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 368
9.12.2014 10:25:08   
rose 87
ah zenice moje drage pa tek sad skontah da smo mi pune 32.sedmice aaa bas mi nesto drago zbog mene hahaha

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 369
9.12.2014 11:06:40   
scarlett
Milenium, sve znam, sve sam probala, ali ništa nije pomagalo, bademi pogotovo, od njih me želudac satima poslije boli, ne znam zašto kada svakome pomažu user posted image Sjećam se da je morenaaa pisala da se plaši da neće biti od onih žena koje cijelu trudnoću imaju problem s mučninama, meni se čini da će kod mene biti isti slučaj. Kada sam sa sinom bila trudna, imala sam isti problem, samo su mučnine nestale preko noći čim sam ušla u 4 mjesec. Nadala sam se da će i ovaj put tako biti, ali user posted image Jutros sam ustala i muči mi se kao da sam tek u II mjesecu. Bude mi bolje pa me opet smlati. Baš sam fuj, a danas imam sto obaveza.

Rose, hvala, ali nismo kupili, samo smo preselili u stan koji nam bolje odgovara, mi smo već godinama podstanari, ali biće aBd jednom i vlastiti nadam se. Čak sam našla jednu ženicu da mi pomogne, da očisti nagrubo prije useljenja, kolikogod sam se trudila da se ne naprežem, opet najveći posao, trljanje i ribanje je preko mene prešlo, hvala Bogu pa je trudnoća ok, da sam mogla sve to, ali sam se u tom haosu toliko pogubila, da prošle sedmice kada sam bila kod dr. sestri nisam znala reči dal sam 16 ili 17 sedmica, baš me bilo sram kad me pitala, a ja ne znam odgovor na tako bitnu stvar. user posted image Onda dok sam čekala dr. u čekaonici brzo na mobitelu izračunam, rekoh, ako me i dr. pita da se ne provalim i pred njom. Onda sam skontala da je 17ta sedmica, a dr. me i nije pitala, ima sve u kompjuteru, nisam ranije ni skužila, čak mi je pokazivala nekakvu šemu rasta moje bebe u odnosu na prethodne preglede.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 370
9.12.2014 12:12:13   
unchy
Jutro drage moje, ja sad ustala auuuu, zamjenila sam dan za noc.
Je li se neko cuo sa Marincii?

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 371
9.12.2014 12:25:52   
Vilenjak
Drage mame i one koje trebaju to uskoro postati, veliki pozdrav!

Molila bih za jednu informaciju ako nije problem :-)
I ja ocekujem bebu krajem decembra pa me zanima sta sve smijem ponijeti u Porodiliste na Jezeru, sta se sve smije ponijeti na carski, a sta na prirodni porod?
Unarpijed hvala i cestitke od user posted image za one koje su vec postale mame, a puno srece onima koje cekaju :-)

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 372
9.12.2014 15:02:30   
Andy_Bec23
Ima li vijesti od marinci?

(odgovor članu Vilenjak)
Neposredna veza do poruke: 373
9.12.2014 15:29:59   
almondray

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Ima li vijesti od marinci?

I ja došla da vidim šta je sa njom?

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

Neposredna veza do poruke: 374
9.12.2014 15:30:46   
amrara

IZVORNA PORUKA: Vilenjak

Drage mame i one koje trebaju to uskoro postati, veliki pozdrav!

Molila bih za jednu informaciju ako nije problem :-)
I ja ocekujem bebu krajem decembra pa me zanima sta sve smijem ponijeti u Porodiliste na Jezeru, sta se sve smije ponijeti na carski, a sta na prirodni porod?
Unarpijed hvala i cestitke od user posted image za one koje su vec postale mame, a puno srece onima koje cekaju :-)

stavi u torbu jednokratne i pamucne gacice, 2 potkosulje, 2 spavacice i dornji dio pidzame, carape, neke tanke pokucnice i neke papuce koje mogu pod tus. Peskir, pamucnu pelenu i stvari za licnu higijenu (vlazne maramice, cetkica, kaladont, cesalj i gumica za kosu). Telefon i punjac. 2 pakaeta vir ulozaka, jedan paket i spavacicu na vrh sa gacicama da ti ne rovi sestra po torbi kad ti bude pomagala da se istusiras.Cim e porodis moze ti muz donijeti nesto da jedes. Najbolje neki jaci sok od kupine, mlijeko, supu i nesto slatko :D
Spakujes kuci sta ce ti ponijeti kad budes izlazila, za bebu treba bodi i sta ce obuci, dekica i pelena :D

(odgovor članu Vilenjak)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

gluposti

da li vas nerviraju ove teme a la "čik pogodi" "kaladont" evo sad i ovo za avatar...meni baš ide na živce,pa to je sve za hanume!

da (65%)

ne (35%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *