scarlett
|
Milenium, sve znam, sve sam probala, ali ništa nije pomagalo, bademi pogotovo, od njih me želudac satima poslije boli, ne znam zašto kada svakome pomažu Sjećam se da je morenaaa pisala da se plaši da neće biti od onih žena koje cijelu trudnoću imaju problem s mučninama, meni se čini da će kod mene biti isti slučaj. Kada sam sa sinom bila trudna, imala sam isti problem, samo su mučnine nestale preko noći čim sam ušla u 4 mjesec. Nadala sam se da će i ovaj put tako biti, ali Jutros sam ustala i muči mi se kao da sam tek u II mjesecu. Bude mi bolje pa me opet smlati. Baš sam fuj, a danas imam sto obaveza. Rose, hvala, ali nismo kupili, samo smo preselili u stan koji nam bolje odgovara, mi smo već godinama podstanari, ali biće aBd jednom i vlastiti nadam se. Čak sam našla jednu ženicu da mi pomogne, da očisti nagrubo prije useljenja, kolikogod sam se trudila da se ne naprežem, opet najveći posao, trljanje i ribanje je preko mene prešlo, hvala Bogu pa je trudnoća ok, da sam mogla sve to, ali sam se u tom haosu toliko pogubila, da prošle sedmice kada sam bila kod dr. sestri nisam znala reči dal sam 16 ili 17 sedmica, baš me bilo sram kad me pitala, a ja ne znam odgovor na tako bitnu stvar. Onda dok sam čekala dr. u čekaonici brzo na mobitelu izračunam, rekoh, ako me i dr. pita da se ne provalim i pred njom. Onda sam skontala da je 17ta sedmica, a dr. me i nije pitala, ima sve u kompjuteru, nisam ranije ni skužila, čak mi je pokazivala nekakvu šemu rasta moje bebe u odnosu na prethodne preglede.