Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 3:08:37
Vanja88
jao panicim!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja frizerka kojoj je termin sutra.......izgubila bebu. Znaci odoh ja na ctg da mi provjerimo da je sve ok, tako sam se nekako potresla sada da ne mogu doci sebi. OMG
2010: Andjeo 1 ..6w3d 2011: Andjeo 2 .. 8w0d 2013: Andjeo 3...12w4d 8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3 6.7.2015 Biohem. 5w5d
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 7:50:56
Vanja88
nekako udjoh sa telefona e moj poslednji post u gluvo doba lol nastavak ...otisla u bolnicu zadrzace me sutra ako bog da rade carski jer nema sanse prirodno krupan je
2010: Andjeo 1 ..6w3d 2011: Andjeo 2 .. 8w0d 2013: Andjeo 3...12w4d 8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3 6.7.2015 Biohem. 5w5d
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 8:35:43
mala curica
Vanchi,ne brini se ave ce biti ok.Tvoja bebica stize ako Bog da. Boze te price i druga iskustva zena,kao i citanje po netu stvarno znaju covjeka prepasti i da odmah pomisli najgore. Svasta sam citala i naslusala se svakakvih prica da jednostavno ne mogu se opustiti i pozitivno misliti.
Vanchii i Marincii vec duze vrijeme mi mirisu da ce one zajedno da se porode. Sretbo vam objema od srca i mislim na vas
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 9:00:39
Mir@H
I ja udjoh maksuz da vam pozelim srecu Na kontrolama /porodjajima. Mnoooogo srece aBd sve ce to biti ok,mozda i bolje carski nego cekati jos 7 Dana mene je to izmrcvarilo prosli put,sad bih se potpisala da me odmah poradjaju na carski :)
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 10:07:37
loptica7
Dobar dan trudnice!
Vanja i Marinčii sretno na porodu i kontroli!
Čekamo dobre vijesti!!!!!!
Ostalima velik pozdrav i nemojte stalno negativno razmišljati. Svaki dan se može nešto dogoditi ili nama ili djeci, ali tko će živjeti stalno u strahu. Mislim nemojte me pogrešno shvatiti, ali nisam ni ja najhrabrija, ali ako ću stalno misliti što će biti, prolupala bih. Polako, Bože podrži i čuvaj nas, a posebno dječicu.
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 10:14:35
mala curica
Morena,u koliko Marincii ima termin za kontrolu/porod? Obavezno nam odmah javi sta se desava. Cijeli dan cu viriti zbog nje i Vanchii da vidim jesu li se porodile i jeli sve ok proslo.
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 10:24:16
Amanni
Jutro drage zenice. Vanci sretno na porodu ! Ostale trudnice kako stemi i kako ste provele vikend? Ja sutra ako bad imam kontrolu . U subotu smo isli kupiti stvari za bolnicu nikad se nezna nek su spremne iako je termin 1. Februar kupili smo I par stvarcica za bebicu . Ja sam svevstvari podjelila od sina tako da sve sad ponovo kupit nedelju sam provela cisteci stan . Sta danas kuhate ? Meni se jede pita od kropira najvjerovatnije da cu je praviti
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 10:33:29
Vanja88
bila mi malo drugarica ona radi na hirurgiji pa dosla da me obidje ne smijem piti ni jesti nista. uglavnom razlog sekcije je Dr misli da Sam mozda kasno dobila secer I da mogu cak I 5kg bebu ocekivati a on dole tako velik nece moci... cekam jutro da dodje moj gin pa da se dogovorimo ima otvoren termin za 15h po mom (21h) tu
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 10:34:15
Andy_Bec23
Amanni sretno na ko troli sutra ... Ja danas ode öutat danas je kod nas praznik za kupovanje ... Muz je slobodan neradi pa idemo lutat i danas ce mo pizujest negdje ;)
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 10:36:21
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: Vanja88
bila mi malo drugarica ona radi na hirurgiji pa dosla da me obidje ne smijem piti ni jesti nista. uglavnom razlog sekcije je Dr misli da Sam mozda kasno dobila secer I da mogu cak I 5kg bebu ocekivati a on dole tako velik nece moci... cekam jutro da dodje moj gin pa da se dogovorimo ima otvoren termin za 15h po mom (21h) tu
Evo mje tu haha ja taman pisala o tebi ... Ajde onda se naspavaj draga.. Cim se bebac rodimema spavanja ... Vjeruj koristi jos malo da spavas... Sretno javi kratko kad budes mogla ;)
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 10:56:56
Mir@H
Vanchi moja seka rodila bebu od 5 kg i 60cm prirodno,imala samo tri konca,znaci i to je moguce ;) Nemoj da se brines ni za sto,da ti ne skace pritisak,izaci ce ovako ili onako aBd samo da bude ziva i zdrava. Andy i kod nas je praznik,a ja jos nisam skontala cega :) Ja odoh da zavijam sarme pa u zamrzivac,poceo kupus da se kvari,prevruce mu valjda.
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 11:18:21
Andy_Bec23
mIR@h draga danas je bezgresno zacece Marijino , katolicki praznik... Ovdje nerade biroi i skole i javne ustanove a sve trgovine npr. Rade tako da ja kazem danas je praznik kupovanja haha
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 11:19:11
Andy_Bec23
AS ja sam rodjena sa 5350 prirodno i doktori su kako su mevukli povrijedili ruku i osatala sam invalid za cijeli zivot... Otom potom svesto je preko 4 kile je bolje na carski :-)
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 11:29:29
rose 87
ej vanchi draga sretno,kako god prirodno ili CR bitno je da tvoj bebac tebi sretno dodje u narucje,nije mi jasno samo zasto misle da je secer u pitanju,to beba nemoze imati puno kg. bez toga [sm=zmeden.gif,ma nije ni bitno marinchii mila i tebi sretno,jedva cekamo da nam se obje javite sa lijepim vijestim andy zavidim na kupovini,fino se provedi Amani sretno na kontroli i ja jutros razmisljam da bih trebala pokupovati jos stvari sto mi fali pa neka je spremno,cekam samo mm platicu,oko 10.-tog aBd,ja danas vjerovatno kupus kuham imate veliki sve,mi dobro,sve ok,bebac se javlja,malo su me pocela ledja zezati i prepone naprijed bole nekad ali sve to ide uz ovo stanje pa trpim,sta bi... p.s. ako neko ima linkove ili prijedloge za pravljenje ukrasa od papira ovih novogodisnjih neka stavi da se zabavljam s djecakom
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 12:22:03
Andy_Bec23
Vamchy ce rodit danas u 21 po nasem vremenu a marinci sutra... Joj koje srece ;) eto nama nasih bebica ;) bas sam sretna..
Rose87 ma idem danas da setam rekla sam muzu ocu da puno setamo danas jer juce nikud nismo isli jos me glava bolucka jedva cekam zraka malo ;) Mi za bebaca imamo hvala dragom Bogu sve spremno eto jos da se rodi ziv i zdrav ;) Ja obozavam kupus htjela danas pravit al posto ce mo lutat necu stic kuhat pa ce mo usput jest ;)
Danas cu napravit kolac opet eto 3 kolacica za sada pa cu jos razmislit sta cu da imamo za Bozic i Novu godinu aBd;)
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 13:13:49
loptica7
Ne poznam vas dugo preko ovih postova, ali i ja jedva čekam kad će se roditi .
Andy... blago tebi kad imaš snage za šetnju, ja sam sama sebi nešto teška, ništa mi se ne da. Jučer sam pravila hormašice, a već razmišljam koji bih idući kolač pravila.
RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar 8.12.2014 13:57:06
marinčii
HEJ zenice evo da vam se javim kad sam uhvatila signal... Vidim da vam je MORENAA vec javila da sam ostala u bolnici i sutra cu abd drzati bebija u narucju.Evo me prikljicena na ctg i tipkam,malo mi tesko palo da sam se odvojila od M Al izdrzat cu nekako. Vidim i kod VANCHII novina ,sretno draga moja ,zelim ti svebsto i sebi ,da prodje sve u redu i da sto prije drzis bebicu u rukama. Ostale imate mahanje.