rose 87 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (6.12.2014 10:26:55)
|
jutro i od mene marincii [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] nemoj nam se brinuti bice sve ok,normalno je da te hvata i strah i trema pred porod,zato ja imam svakakvih planova za te zadnje dane,seka ce mi biti na raspustu pa cemo po kuci zajedno sredjivati i pripremati,probaj se i ti necim zabaviti do pon. vanchi joj neznam sta da ti kazem za pritisak kod mene je uvijek ok,jednom je bio 150/90 i dao mi dok. lijekove odmah a ja mu fino govorila da je to sigurno od glavobolje jake,kad sam mjerila kod kuce bio ok tako da ni jednu tabl. nisam popila amrara jesi konacno spakovala tobrbu haha,hajde neka si spremna i da sve bude dobro aBd Andy [sm=bravo.gif] za nalaz negativan [sm=smiley1.gif] ja sam jucer bila bas bezveze,citav dan u gradu provela,rano ujutro otisla drzavnom dok. on nekakav ko gov..,a sestrica sto radi s njim jos gora,pokaja se sto odoh,moram uraditi krvnu grupu jer sam izgubila knjizicu u kojoj je pisala,trazim uputnicu,objasnim sve,ona sestra me gleda ko da sam djete izgubila a ne z.k.,kaze evo ti sad al ovo cuvaj draga dobro do kraja zivota [sm=zmeden.gif]wtf-kazem ja njoj pa gospodjo niko svjesno ne gubi stvari,smije joj se doktor,sta li je ona pokusavala biti pametna ili sta,bas su me iznervirali a valjda i hormoni,isplaka se poslije njih,sreca odoh kasnije ovom svom dok. privatno,vidjela svoju bebicu a i on ljubazan,sve mi fino objasni kako i sta cemo,jedino mi bezveze ta komisija na koju moram ici prije CR mada on kaze da se nista ne brinem...
|
|
|
|