Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 10:47:00
sheri
ama, sAlazite s ove teme! jeste li spavale uopce elem, i meni se ove svidjaju kod nas u ze su ljubazni u office, ja najvise i kupujem kod njih jer imaju bas moj djir obucu
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 10:51:34
anidla
IZVORNA PORUKA: sheri
ama, sAlazite s ove teme! jeste li spavale uopce elem, i meni se ove svidjaju kod nas u ze su ljubazni u office, ja najvise i kupujem kod njih jer imaju bas moj djir obucu
sheri, jel to radnja u trznom centru? odmah kad se udje skrenes desno pa se malo popnes tamo gdje idu kolica i odmah lijevo na uglu preko puta onog kafica sa onim stolicama u cvjeticima? vidis mogla sam i tamo pogledati....
vesela, jel mi pricamo o istoj radnji? ako ne pricamo dzaba sam sinoc sjedila do 2 Ferhadija?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 10:52:38
veeseelaa
izvinjavam se ja dobila neke slikice obuće putem e-maila pa rekoh da podijelim s rajom Mislim svakako da se u gradu za svačiji ukus ponešto naći može Sretno svima u potrazi za lijepom obućom
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 10:53:59
sheri
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: sheri
sheri, jel to radnja u trznom centru? odmah kad se udje skrenes desno pa se malo popnes tamo gdje idu kolica i odmah lijevo na uglu preko puta onog kafica sa onim stolicama u cvjeticima? vidis mogla sam i tamo pogledati....
vesela, jel mi pricamo o istoj radnji? ako ne pricamo dzaba sam sinoc sjedila do 2 Ferhadija?
daaaaaaaaaaaa, sve si super opisala! samo reci poslala te ja
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 10:55:53
veeseelaa
jeste, jeste Iskreno mi je žao što su prodavačice bile neljubazne, inače sve su jako fine devojke, vjerovatno se radi o lošem danu ..... ja sam neki dan bila tu par sati i samo smo tračale i smijale se, nismo se nešto ni obazirale na mušterije jer raja gleda, ode, udje, ako se ko obrati izadje se u susret Ono što znam je da nisu navalentne i da ne utiču nikad na kupca u odabiru, sve prepuste kupcu a ta sa žvakom znam koja je al majke mi je super djevojka, hebla je žvaka a radnja u zenici je u PSC Kamberovica polje, oni rade i nedjeljom jel tako sheri?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 9.12.2010 10:57:27 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 11:00:11
anidla
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
jeste, jeste Iskreno mi je žao što su prodavačice bile neljubazne, inače sve su jako fine devojke, vjerovatno se radi o lošem danu ..... ja sam neki dan bila tu par sati i samo smo tračale i smijale se, nismo se nešto ni obazirale na mušterije jer raja gleda, ode, udje, ako se ko obrati izadje se u susret Ono što znam je da nisu navalentne i da ne utiču nikad na kupca u odabiru, sve prepuste kupcu a ta sa žvakom znam koja je al majke mi je super djevojka, hebla je žvaka a radnja u zenici je u PSC Kamberovica polje, oni rade i nedjeljom jel tako sheri?
ne volim ni ja pretjeranu ljubaznost, onda se u meni stvori osjecaj da moram bar nesto kupiti ili u meni proradi kontraefekat pa budem hladna samo da izadjem iz radnje ima i toga, sve ja razumijem, ali reci joj majke ti bar da ne puse balone znas kako to ruzno izgleda, eto nije mi ni dala priliku da pogledam te cizme to mi se bas bas bas svidjaju hocu njih
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 11:00:45
sheri
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
e meni je ovo jaaaaako bitno, sta god da kupujem. mrzim kad mi hoda za mnom, ispizuje ili jos gore nudi mi nnesto sto nikad ne bih uzela. mislim da rade i nedjeljom. ja imam troje njihove cizme, onih baletankica, i super sandale koje su kao da sam ih ja crtala
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 12.12.2010 15:10:42
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: noa
sporty imas Wendy TC.Rondo na katu..cizme su fine a nisu skupe
Hvala pogledat cu... A sto se trgovaca tice, ja brate ne volim kad udem u trgovinu non stop mi iza ledA, ko da sam lopov, i STALNO zapitkuju, "izvolite, "jeste li se odlucili" Ja odmah napustam te radnje ili kad me recimo nagovaraju da nesto kupim... Volim uci u radnju gdje su trgovci opusteni, pa ne mora mi kavu kuhati, nek kaze samo "Dobar dan, izvolite, pogledajte, ako vam sta treba zovite".... Zar je to tako tesko??
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 12.12.2010 15:12:12 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.12.2010 22:58:18
leona81
danas kupila poklon u timberlandu i oni ne pakuju novogodisnje poklone? samo ti onako stavi u kesu i kud koji mili moji...?
sto se tice cizama(timberland) pukao mi je rajfesluz, posto mi je garancija istekla zna li neko gdje mogu da napravim ovo, neki dobar obucar u centru...