|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
9.12.2010 10:10:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ev još jedne od rocket doga

user posted image

85,00 KM

ovih nema kod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 701
9.12.2010 10:15:15   
veeseelaa
ma stalno nešto mixaju, možda imaju sličnih modela od neke druge marke pa zato nisu poručivali user posted image

e ove sam ja nosila u trudnoći i stvarno su udobne

user posted image  99,00 KM a znaju biti na sniženju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 702
9.12.2010 10:17:33   
veeseelaa
Timberland, 399 KM user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 703
9.12.2010 10:37:53   
veeseelaa
a ove dječije su hit, mislim da ih svako 3 dijete u Sa ima user posted image user posted image user posted image  tene s rolama

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 704
9.12.2010 10:42:18   
anidla
IZVORNA PORUKA: noa

ev još jedne od rocket doga

user posted image

85,00 KM

ovih nema kod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gdje ove imaju? za ove se isplati otici kod neljubazne tete user posted image stvarno mi se svidjaju user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 705
9.12.2010 10:46:53   
veeseelaa
bile su tamo prošle godine gdje su prodavačice neljubazne user posted image  za ovu godinu stvarno nisam sigurna, previše je modela pa ne popamtim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 706
9.12.2010 10:47:00   
sheri
ama, sAlazite s ove teme! jeste li spavale uopceuser posted image user posted image user posted image
elem, i meni se ove svidjajuuser posted image
kod nas u ze su ljubazni u office, ja najvise i kupujem kod njih jer imaju bas moj djir obucuuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 707
9.12.2010 10:51:34   
anidla
IZVORNA PORUKA: sheri

ama, sAlazite s ove teme! jeste li spavale uopceuser posted image user posted image user posted image
kod nas u ze su ljubazni u office, ja najvise i kupujem kod njih jer imaju bas moj djir obucuuser posted image

sheri, jel to radnja u trznom centru? odmah kad se udje skrenes desno pa se malo popnes tamo gdje idu kolica user posted image i odmah lijevo na uglu preko puta onog kafica sa onim stolicama u cvjeticima? user posted image vidis mogla sam i tamo pogledati....

vesela, jel mi pricamo o istoj radnji? ako ne pricamo dzaba sam sinoc sjedila do 2 user posted image Ferhadija?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 708
9.12.2010 10:52:38   
veeseelaa
izvinjavam se user posted image user posted image  ja dobila neke slikice obuće putem e-maila pa rekoh da podijelim s rajom
Mislim svakako da se u gradu za svačiji ukus ponešto naći može
Sretno svima u potrazi za lijepom obućom user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 709
9.12.2010 10:53:59   
sheri
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: sheri

sheri, jel to radnja u trznom centru? odmah kad se udje skrenes desno pa se malo popnes tamo gdje idu kolica user posted image i odmah lijevo na uglu preko puta onog kafica sa onim stolicama u cvjeticima? user posted image vidis mogla sam i tamo pogledati....

vesela, jel mi pricamo o istoj radnji? ako ne pricamo dzaba sam sinoc sjedila do 2 user posted image Ferhadija?

daaaaaaaaaaaa, sve si super opisala! samo reci poslala te jauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 710
9.12.2010 10:55:53   
veeseelaa
vesela, jel mi pricamo o istoj radnji? ako ne pricamo dzaba sam sinoc sjedila do 2 Ferhadija?

jeste, jeste
Iskreno mi je žao što su prodavačice bile neljubazne, inače sve su jako fine devojke, vjerovatno se radi o lošem danu .....
ja sam neki dan bila tu par sati i samo smo tračale i smijale se, nismo se nešto ni obazirale na mušterije jer raja gleda, ode, udje, ako se ko obrati izadje se u susret
Ono što znam je da nisu navalentne i da ne utiču nikad na kupca u odabiru, sve prepuste kupcu a ta sa žvakom znam koja je user posted image user posted image user posted image  al majke mi je super djevojka, hebla je žvaka user posted image user posted image
a radnja u zenici je u PSC Kamberovica polje, oni rade i nedjeljom jel tako sheri?

< Poruku je uredio veeseelaa -- 9.12.2010 10:57:27 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 711
9.12.2010 10:56:59   
anidla
user posted image user posted image user posted image user posted image okej, sheri me poslala od curice koja ima prelijepo ime, hocel znati ko je? user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 712
9.12.2010 10:59:59   
veeseelaa
anidla ja se neću skinuti sa ove teme dok ne odlučiš ponovo otići kod neljubaznih teta user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 713
9.12.2010 11:00:11   
anidla

vesela, jel mi pricamo o istoj radnji? ako ne pricamo dzaba sam sinoc sjedila do 2 Ferhadija?

jeste, jeste
Iskreno mi je žao što su prodavačice bile neljubazne, inače sve su jako fine devojke, vjerovatno se radi o lošem danu .....
ja sam neki dan bila tu par sati i samo smo tračale i smijale se, nismo se nešto ni obazirale na mušterije jer raja gleda, ode, udje, ako se ko obrati izadje se u susret
Ono što znam je da nisu navalentne i da ne utiču nikad na kupca u odabiru, sve prepuste kupcu a ta sa žvakom znam koja je user posted image user posted image user posted image  al majke mi je super djevojka, hebla je žvaka user posted image user posted image
a radnja u zenici je u PSC Kamberovica polje, oni rade i nedjeljom jel tako sheri?

ne volim ni ja pretjeranu ljubaznost, onda se u meni stvori osjecaj da moram bar nesto kupiti ili u meni proradi kontraefekat pa budem hladna samo da izadjem iz radnje user posted image ima i toga, sve ja razumijem, ali reci joj majke ti bar da ne puse balone user posted image znas kako to ruzno izgleda, eto nije mi ni dala priliku da pogledam te cizme to mi se bas bas bas svidjaju user posted image hocu njih user posted image

Neposredna veza do poruke: 714
9.12.2010 11:00:45   
sheri

jeste, jeste

e meni je ovo jaaaaako bitno, sta god da kupujem. mrzim kad mi hoda za mnom, ispizuje ili jos gore nudi mi nnesto sto nikad ne bih uzela. mislim da rade i nedjeljom. ja imam troje njihove cizme, onih baletankica, i super sandale koje su kao da sam ih ja crtala

Neposredna veza do poruke: 715
9.12.2010 11:02:15   
anidla

anidla ja se neću skinuti sa ove teme dok ne odlučiš ponovo otići kod neljubaznih teta user posted image user posted image user posted image

ocu al da me ti odvedes user posted image

Neposredna veza do poruke: 716
9.12.2010 11:03:55   
anidla

user posted image

85,00 KM

kako su mi samo lijepe, na mene mi lice user posted image hocu ove cizme i tacka.

odoh sad, vidimo se veceras user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 717
12.12.2010 15:10:42   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: noa

sporty imas  Wendy TC.Rondo na katu..cizme su fine a nisu skupeuser posted image

Hvala pogledat cu... A sto se trgovaca tice, ja brate ne volim kad udem u trgovinu non stop mi iza ledA, ko da sam lopov, i STALNO zapitkuju, "izvolite, "jeste li se odlucili"user posted image Ja odmah napustam te radnje ili kad me recimo nagovaraju da nesto kupim... Volim uci u radnju gdje su trgovci opusteni, pa ne mora mi kavu kuhati, nek kaze samo "Dobar dan, izvolite, pogledajte, ako vam sta treba zovite".... Zar je to tako tesko??

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 12.12.2010 15:12:12 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 718
12.12.2010 15:12:33   
veeseelaa
baš tako sporty mama
Meni kad trgovac kaže mogu li vam pomoći, odmah pitam jel izgledam izgubljeno ili možda djelujem kao neko ko nezna šta bi???

i oni se povlače, jer stvarno me to hodanje zamnom i zapitkivanje mogu li pomoći strašno nervira user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 719
15.12.2010 19:36:30   
marny
http://img251.imageshack.us/i/pc150188.jpg/

ovo su moje nove patike user posted image

Neposredna veza do poruke: 720
15.12.2010 19:57:43   
teacher75
IZVORNA PORUKA: marny

http://img251.imageshack.us/i/pc150188.jpg/

ovo su moje nove patike user posted image

super su, hocu i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 721
15.12.2010 22:58:18   
leona81
danas kupila poklon u timberlandu i oni ne pakuju novogodisnje poklone? samo ti onako stavi u kesu i kud koji mili moji...?

sto se tice cizama(timberland) pukao mi je rajfesluz, posto mi je garancija istekla zna li neko gdje mogu da napravim ovo, neki dobar obucar u centru...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 722
15.12.2010 23:00:12   
N_N
IZVORNA PORUKA: anidla

user posted image

85,00 KM

user posted image  user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 723
   RE: udobna obuća
15.2.2011 3:05:14   
Dina_1405
Evo nekoliko i mojih,pa iz prilozenog mozete vidjeti sta volim.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ove sam danas nosila,pa se uprljale usput,vjerovatno.user posted image
user posted image
user posted image

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 724
   RE: udobna obuća
15.2.2011 8:28:52   
Lulu_08
Dino user posted image  super su, i ja obozavam stiklice, hajde uslikam veceras ako ne zaboravim pa postavim :-)

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Dina_1405)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *