|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
9.12.2010 0:35:26   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

http://4.bp.blogspot.com/_RKjIT4c9DGQ/Scae5z-c_dI/AAAAAAAAC4s/gvPGtgGLxr0/s1600-h/cizme+tricotate+bej.+marime+38.+pret+180+ron.jpg

andila jesi bila u intersportu....
imaju i ovakve oko 109 KM su

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 651
9.12.2010 0:39:20   
veeseelaa
Miss Sixty

na Sirano pijaci ima miss sixty i fifty, sve sami originali user posted image user posted image
nekad bila radnja u Skenderiji (držao lik sa Sirana) valjda original

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 652
9.12.2010 0:41:44   
anidla
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Miss Sixty

na Sirano pijaci ima miss sixty i fifty, sve sami originali user posted image user posted image
nekad bila radnja u Skenderiji (držao lik sa Sirana) valjda original

u svom zivotu nisam nikad obucu kupila na pijaci tako da pogresnoj osobi to nudis, tako da, ne hvala user posted image radije cu do Zagreba sad za godisnji u King Kros :)

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 653
9.12.2010 0:44:51   
veeseelaa
šalila sam se, gdi ti je smisao za humoruser posted image user posted image
a imaš u King Crossu skechers radnju, oni su ljubazniji od ovih u Sauser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 9.12.2010 0:47:41 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 654
9.12.2010 0:48:13   
anidla

šalila sam se, gdi ti je smisao za humoruser posted image user posted image
a imaš u King Krosu skechers radnju, oni su ljubazniji od ovih u Sauser posted image

uvijek sam se odusevljavala ljubaznoscu osoblja u Zagrebu, i uvijek se rado vracam tamo gdje sam lijepo usluzena...

a smisao za humor? ja se ne znam saliti user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 655
9.12.2010 0:50:40   
sporty mamaa

user posted image

skechers. 129 KM

Slatke.... Ma sad svugdje kao nepropusne nude one imactek waterpoo ne znam kako se pise neda mi se sad ic gledat cizme od maleneuser posted image user posted image I kazu da su nepropusne, ima stvarno finih modela i kao imaju anatomski ulozak al su poskupe. Ja sebi trazim neke nepropusne, da su fine za sredit se a da nije velika peta... Ono i za svaki dan, a i da su fine. E jesam izbirljivauser posted image Imal ko prijedlogauser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 9.12.2010 0:51:08 >

Neposredna veza do poruke: 656
9.12.2010 0:51:09   
Ilhana RR
veselaaaaaa uleti der na chat na fb na sekundu :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 657
9.12.2010 0:52:06   
Anoniman
veeseela bona sto saljes raju na pijacu jes recesija al zene ipak imaju stilauser posted image user posted image user posted image user posted image
anidla 'vako je ona i mene sinoc na pijacu slala samo zato sto sam rekla da su određene cipele skupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 658
9.12.2010 0:52:07   
anidla
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

user posted image

skechers. 129 KM

Slatke.... Ma sad svugdje kao nepropusne nude one imactek waterpoo ne znam kako se pise neda mi se sad ic gledat cizme od maleneuser posted image user posted image I kazu da su nepropusne, ima stvarno finih modela i kao imaju anatomski ulozak al su poskupe. Ja sebi trazim neke nepropusne, da su fine za sredit se a da nije velika peta... Ono i za svaki dan, a i da su fine. E jesam izbirljivauser posted image Imal ko prijedlogauser posted image user posted image

stani u red! user posted image prvo meni trazimo cizme user posted image ajmo prijedlozi user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 659
9.12.2010 0:53:11   
veeseelaa
tako i treba user posted image  naravno ima svakakvih i kupaca, ja lično ne bi mogla biti trgovac jer bi nekima dala tarabu za cijeli život user posted image user posted image  
šta sam se sve naslušala strašno, kupe cipele pa dodju za 20 dana kažu male mi, a probao ih pri kupovini user posted image user posted image  još ih i nosao i sad da zamijeni hahahah
Bože svašta, meni ovako nešto nikad ne bi ni palo na pamet
Raja bi te za stoju-dvije handrila do bola, znam neke koji reklamiraju pertle user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 660
9.12.2010 0:53:50   
bananica
samo da prokomentarisem ovo o ljubaznosti,ne slazem se sa tim da su u Zg prodavaci ljubazniji od nasih, skroz je obrnuta situacija

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 661
9.12.2010 0:54:15   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

veselaaaaaa uleti der na chat na fb na sekundu :P

ja uletjela al nigdje te user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 662
9.12.2010 0:54:28   
anidla
IZVORNA PORUKA: noa

veeseela bona sto saljes raju na pijacu jes recesija al zene ipak imaju stilauser posted image user posted image user posted image user posted image
anidla 'vako je ona i mene sinoc na pijacu slala samo zato sto sam rekla da su određene cipele skupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne moramo uzimati skupe cipele, al vala ne moram ni sa pijace user posted image
nego jeste li mi skontali kakve cizme?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 663
9.12.2010 0:55:12   
Anoniman
sporty imas  Wendy TC.Rondo na katu..cizme su fine a nisu skupeuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 664
9.12.2010 0:56:18   
anidla
IZVORNA PORUKA: bananica

samo da prokomentarisem ovo o ljubaznosti,ne slazem se sa tim da su u Zg prodavaci ljubazniji od nasih, skroz je obrnuta situacija

kako kome user posted image  

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 665
9.12.2010 0:56:50   
veeseelaa

pogrešno shvaćeno, napisano u smislu šale
Opće poznato je da je Sirano pijaca preplavljena markama koje spominje anidla, naravno da su fuš
A što se tiče cijena, pa drage moje ja neznam za koliko vi to novca mislite kupiti neki lijep brend???
Sve što je kvalitetno (uglavnom) je skupo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 666
9.12.2010 0:56:59   
Hanady RR

pa ne moramo uzimati skupe cipele, al vala ne moram ni sa pijace user posted image

jesi bila u Grand censtru na Ilidži...
moja seka je kupila čizme prije nekoliko dana al baš dobre....
čini mi se neka Fortunauser posted image ili drugačije
uglavnom kaže ima divnih ovosezonskih modela sa pristojnom cjenom...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 667
9.12.2010 0:59:16   
veeseelaa

upravo, prema meni su svi trgovci ljubazni, ja sa tim nemam problema a i možda ne očekujem puno, trgovac je insan ko i mi, ne očekujem da igra oko mene, dovoljno je da mi odgovori na postavljeno pitanje, spakuje artikl i naplati

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 668
9.12.2010 1:00:20   
anidla
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

jesi bila u Grand censtru na Ilidži...
moja seka je kupila čizme prije nekoliko dana al baš dobre....
čini mi se neka Fortunauser posted image ili drugačije
uglavnom kaže ima divnih ovosezonskih modela sa pristojnom cjenom...

bila sam skoro u Grand Centru i kupila sam cipele za posao, ali tad nisam gledala u cizme user posted image otici cu ponovo, dole bas volim da odem pa cu pogledati...hvala ljubice na info user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 669
9.12.2010 1:01:51   
Anoniman
ja se ne slazem da su cijena i kvalitet usko povezani barem ne kod nas gdje se na svakom cosku prodaju m... pod bubregeuser posted image imam dokaz i za ovouser posted image

Neposredna veza do poruke: 670
9.12.2010 1:03:43   
anidla

upravo, prema meni su svi trgovci ljubazni, ja sa tim nemam problema a i možda ne očekujem puno, trgovac je insan ko i mi, ne očekujem da igra oko mene, dovoljno je da mi odgovori na postavljeno pitanje, spakuje artikl i naplati

Boga mi ne ocekujem ni ja da igra oko mene, prije svega nisam takva osoba, ali puno mi znaci osmjeh na licu prodavaca koji me usluzuje i kad kazem dobar dan da odgovori...
neke se stvari iz kuce nose, i kakav si, takav si...

evo npr ja sam na svom poslu dobila stimulaciju za najboljeg prodavaca po knjizi utisaka, anketa, i testova user posted image hvala mojim komitentima user posted image sad od stimulacije kupujem cizme user posted image

Neposredna veza do poruke: 671
9.12.2010 1:04:03   
Hanady RR
noa jel vi u pramidi imate sOliver još uvijek ja mislim oni drže miss sixty obuću sada...
kod nas nema obuće ali ima garadrobe na otoci u merkuru.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 672
9.12.2010 1:06:57   
anidla

noa jel vi u pramidi imate sOliver još uvijek ja mislim oni drže miss sixty obuću sada...

joj hanady St.Oliver mi je odlican al brate skuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppp

Neposredna veza do poruke: 673
9.12.2010 1:07:42   
Anoniman

ima u druga dva trzna a u Piramidi nisam bila odavno pa ne znamuser posted image ma znam ja gdje ima miss sixty cizama al nece da dođe kod mene ova zena sto ih traziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 674
9.12.2010 1:09:01   
veeseelaa
evo npr ja sam na svom poslu dobila stimulaciju za najboljeg prodavaca po knjizi utisaka, anketa, i testova hvala mojim komitentima sad od stimulacije kupujem cizme

meni je nekad mrsko biti ljubazna, budem službena skroz, neki bi se možda žalili na moju aroganciju, al od ljudi se čovjek umori, tako i trgovci pretpostavljam, danas im udje 500 ljudi jbg haj se svakom nasmij
Naravno da nekad kiksaju, sve je to ljudski
ne treba zahatariti, treba razumjeti, nekad te cure rade a imaju npr mjesečnicu (ovo 100% znam) trpe bolove i uslužuju, razne probleme kući, mislim kome je do smješkanja
I na kraju krajeva šta mi se ima smješkati, svejedno mi je

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *