Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
andila jesi bila u intersportu.... imaju i ovakve oko 109 KM su
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:41:44
anidla
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Miss Sixty
na Sirano pijaci ima miss sixty i fifty, sve sami originali nekad bila radnja u Skenderiji (držao lik sa Sirana) valjda original
u svom zivotu nisam nikad obucu kupila na pijaci tako da pogresnoj osobi to nudis, tako da, ne hvala radije cu do Zagreba sad za godisnji u King Kros :)
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:50:40
sporty mamaa
skechers. 129 KM
Slatke.... Ma sad svugdje kao nepropusne nude one imactek waterpoo ne znam kako se pise neda mi se sad ic gledat cizme od malene I kazu da su nepropusne, ima stvarno finih modela i kao imaju anatomski ulozak al su poskupe. Ja sebi trazim neke nepropusne, da su fine za sredit se a da nije velika peta... Ono i za svaki dan, a i da su fine. E jesam izbirljiva Imal ko prijedloga
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 9.12.2010 0:51:08 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:52:06
Anoniman
veeseela bona sto saljes raju na pijacu jes recesija al zene ipak imaju stila anidla 'vako je ona i mene sinoc na pijacu slala samo zato sto sam rekla da su određene cipele skupe
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:52:07
anidla
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
skechers. 129 KM
Slatke.... Ma sad svugdje kao nepropusne nude one imactek waterpoo ne znam kako se pise neda mi se sad ic gledat cizme od malene I kazu da su nepropusne, ima stvarno finih modela i kao imaju anatomski ulozak al su poskupe. Ja sebi trazim neke nepropusne, da su fine za sredit se a da nije velika peta... Ono i za svaki dan, a i da su fine. E jesam izbirljiva Imal ko prijedloga
stani u red! prvo meni trazimo cizme ajmo prijedlozi
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:53:11
veeseelaa
tako i treba naravno ima svakakvih i kupaca, ja lično ne bi mogla biti trgovac jer bi nekima dala tarabu za cijeli život šta sam se sve naslušala strašno, kupe cipele pa dodju za 20 dana kažu male mi, a probao ih pri kupovini još ih i nosao i sad da zamijeni hahahah Bože svašta, meni ovako nešto nikad ne bi ni palo na pamet Raja bi te za stoju-dvije handrila do bola, znam neke koji reklamiraju pertle
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:54:28
anidla
IZVORNA PORUKA: noa
veeseela bona sto saljes raju na pijacu jes recesija al zene ipak imaju stila anidla 'vako je ona i mene sinoc na pijacu slala samo zato sto sam rekla da su određene cipele skupe
pa ne moramo uzimati skupe cipele, al vala ne moram ni sa pijace nego jeste li mi skontali kakve cizme?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:56:50
veeseelaa
pogrešno shvaćeno, napisano u smislu šale Opće poznato je da je Sirano pijaca preplavljena markama koje spominje anidla, naravno da su fuš A što se tiče cijena, pa drage moje ja neznam za koliko vi to novca mislite kupiti neki lijep brend??? Sve što je kvalitetno (uglavnom) je skupo
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:56:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla
pa ne moramo uzimati skupe cipele, al vala ne moram ni sa pijace nego jeste li mi skontali kakve cizme?
jesi bila u Grand censtru na Ilidži... moja seka je kupila čizme prije nekoliko dana al baš dobre.... čini mi se neka Fortuna ili drugačije uglavnom kaže ima divnih ovosezonskih modela sa pristojnom cjenom...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:59:16
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bananica
samo da prokomentarisem ovo o ljubaznosti,ne slazem se sa tim da su u Zg prodavaci ljubazniji od nasih, skroz je obrnuta situacija
kako kome
upravo, prema meni su svi trgovci ljubazni, ja sa tim nemam problema a i možda ne očekujem puno, trgovac je insan ko i mi, ne očekujem da igra oko mene, dovoljno je da mi odgovori na postavljeno pitanje, spakuje artikl i naplati
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:00:20
anidla
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
jesi bila u Grand censtru na Ilidži... moja seka je kupila čizme prije nekoliko dana al baš dobre.... čini mi se neka Fortuna ili drugačije uglavnom kaže ima divnih ovosezonskih modela sa pristojnom cjenom...
bila sam skoro u Grand Centru i kupila sam cipele za posao, ali tad nisam gledala u cizme otici cu ponovo, dole bas volim da odem pa cu pogledati...hvala ljubice na info
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:03:43
anidla
IZVORNA PORUKA: bananica
samo da prokomentarisem ovo o ljubaznosti,ne slazem se sa tim da su u Zg prodavaci ljubazniji od nasih, skroz je obrnuta situacija
kako kome
upravo, prema meni su svi trgovci ljubazni, ja sa tim nemam problema a i možda ne očekujem puno, trgovac je insan ko i mi, ne očekujem da igra oko mene, dovoljno je da mi odgovori na postavljeno pitanje, spakuje artikl i naplati
Boga mi ne ocekujem ni ja da igra oko mene, prije svega nisam takva osoba, ali puno mi znaci osmjeh na licu prodavaca koji me usluzuje i kad kazem dobar dan da odgovori... neke se stvari iz kuce nose, i kakav si, takav si...
evo npr ja sam na svom poslu dobila stimulaciju za najboljeg prodavaca po knjizi utisaka, anketa, i testova hvala mojim komitentima sad od stimulacije kupujem cizme
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:04:03
Hanady RR
noa jel vi u pramidi imate sOliver još uvijek ja mislim oni drže miss sixty obuću sada... kod nas nema obuće ali ima garadrobe na otoci u merkuru.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:09:01
veeseelaa
evo npr ja sam na svom poslu dobila stimulaciju za najboljeg prodavaca po knjizi utisaka, anketa, i testova hvala mojim komitentima sad od stimulacije kupujem cizme
meni je nekad mrsko biti ljubazna, budem službena skroz, neki bi se možda žalili na moju aroganciju, al od ljudi se čovjek umori, tako i trgovci pretpostavljam, danas im udje 500 ljudi jbg haj se svakom nasmij Naravno da nekad kiksaju, sve je to ljudski ne treba zahatariti, treba razumjeti, nekad te cure rade a imaju npr mjesečnicu (ovo 100% znam) trpe bolove i uslužuju, razne probleme kući, mislim kome je do smješkanja I na kraju krajeva šta mi se ima smješkati, svejedno mi je