Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:03:12
anidla
ja sam neki dan usla u ovu radnju, usput mi s posla jer trazim cizme, al cura koja me usluzila <(ako se to moze nazvat usluzenoscu) je toliko nevaspitana, neodgojena i nekulturna da sam odmah napustila radnju.
boze, zvace zvaku, puse balone pred strankom i kaze jednoj starijoj gospodji koja je usla sa mladjim djetetom:Sta si trebala?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 0:29:36
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: anidla
imam ja u glavi, imas li ti?
ma joj, samo nek su retro
hahaha ja se ponudila a ti tako hajd googlaj pa nađi nesto
veeseela ne stavljaj vise ove ružne cipele ogadit ces mi brend
jbg za svačiji ukus po malo, ja nosim apsolutno sve al moj stil je ipak visoka peta, elegantna cipela a svi su mi modeli manje više ok, ovisi od prigode
< Poruku je uredio veeseelaa -- 9.12.2010 0:31:53 >