Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:10:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
noa jel vi u pramidi imate sOliver još uvijek ja mislim oni drže miss sixty obuću sada... kod nas nema obuće ali ima garadrobe na otoci u merkuru.
joj hanady St.Oliver mi je odlican al brate skuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppp
to jeste...lijepa sniženja al kvalitetna... a sad čizme na sniženju naći nećeš 100%
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:15:51
anidla
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
evo npr ja sam na svom poslu dobila stimulaciju za najboljeg prodavaca po knjizi utisaka, anketa, i testova hvala mojim komitentima sad od stimulacije kupujem cizme
meni je nekad mrsko biti ljubazna, budem službena skroz, neki bi se možda žalili na moju aroganciju, al od ljudi se čovjek umori, tako i trgovci pretpostavljam, danas im udje 500 ljudi jbg haj se svakom nasmij Naravno da nekad kiksaju, sve je to ljudski ne treba zahatariti, treba razumjeti, nekad te cure rade a imaju npr mjesečnicu (ovo 100% znam) trpe bolove i uslužuju, razne probleme kući, mislim kome je do smješkanja I na kraju krajeva šta mi se ima smješkati, svejedno mi je
e tu je vidis razlika...izmedju npr. mene i tebe... ja kad izlazim iz kuce, kad zatvorim vrata svoga stana sve ostaje privatno u stanu, svi moji problemi ako ih vec imam...na poslu sam prva kontakt osoba isprd kompanije u kojoj radim, koja mi daje platu da zivim! kako znam za sebe i svoj radni vijek (radni staz 5 godina) nikad se nisam mjenjala, nikad nisam namrgodjena docekala komitenta, nikad mi komitent nije izisao iz poslovnice a da mu nisam prezentovala uslugu koju je trazio...ma ustvari nezahvalno je da ja pricam sama o sebi, ali eto HB pa ima neko ko to sve gleda i nagradi te a samim tim te i stimulise da budes jos bolji....to je moj poslodavac!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:18:43
veeseelaa
tako sam ja prvih 5-6 godina a sad ulazim u 11 godinu radnog staža pa se nekad umorim od raje hahahah mada uglavnom slovim za vrijednog radnika al uvijek ima onih kojima nisi ok Vjeruj mi kad bi ti bilo na poslu stani pani niko se ne bi osvrnuo na to tvoje prijašnje zalaganje, rijetki su takvi šefovi
< Poruku je uredio veeseelaa -- 9.12.2010 1:22:47 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:20:02
Anoniman
anidla drugarice kad vec ides OT barem stavi sliku nekih cipela pa kad ti ove moderatorice izbrisu post da se mozemo buniti kako su ''odvratne'' i kako te mrze
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:21:21
Hanady RR
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:22:26
anidla
joj Noa ma trazim sliku, ali mi se ni jedne cizme ne svidjaju...imaju jedne sto su mi bas lijepe i skupe i mogla bih i sebi priustiti ali su neljubazni pa mi se ne da tu ostvljati pare
vesela svaka cast za radni staz, ti si vec velika
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:24:21
veeseelaa
joj Noa ma trazim sliku, ali mi se ni jedne cizme ne svidjaju...imaju jedne sto su mi bas lijepe i skupe i mogla bih i sebi priustiti ali su neljubazni pa mi se ne da tu ostvljati pare
vesela svaka cast za radni staz, ti si vec velika
pa šta ćeš sad, ostati bez čizmica koje ti se dopadaju??? možda je nekom samo bio loš dan
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 1:24:50
Anoniman
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 7:48:15
teacher75
tako sam ja prvih 5-6 godina a sad ulazim u 11 godinu radnog staža pa se nekad umorim od raje hahahah mada uglavnom slovim za vrijednog radnika al uvijek ima onih kojima nisi ok Vjeruj mi kad bi ti bilo na poslu stani pani niko se ne bi osvrnuo na to tvoje prijašnje zalaganje, rijetki su takvi šefovi
ne volim kad su prodavacice neljubazne ali mi je jos gore kad su pretjerano ljubazne i nametljive i nagovaraju me da kupim sto mi se ne svidja ili ne stoji...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 9:35:25
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
ne volim kad su prodavacice neljubazne ali mi je jos gore kad su pretjerano ljubazne i nametljive i nagovaraju me da kupim sto mi se ne svidja ili ne stoji...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 9:41:08
veeseelaa
ukusi si različiti, ja vidjeh na ovoj temi par ružnih modela za moj ukus, kako kažu ni oko kuće ih ne bi al vidim nekima se i takvi modeli dopadaju Ove od rocketa nisu neka pljačka al vala ni za toliko gađenje
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 9.12.2010 9:46:42
Skvo RR
ukusi si različiti, ja vidjeh na ovoj temi par ružnih modela za moj ukus, kako kažu ni oko kuće ih ne bi al vidim nekima se i takvi modeli dopadaju Ove od rocketa nisu neka pljačka al vala ni za toliko gađenje
E, meni su ove favorit, grozne su ...uzas...tacno kada sam ih vidjela morala sam prokomentarisati...Ko ustvari ovo nosi, na sta se one nose...jel ovo cizma, cipela, platforma, sta je ovo....? Ovo mi je i za rocket dog previse...