|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: udobna obuća
10.3.2011 14:34:14   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Sad nemam vremena bas da obilazim radnje,da li neko zna,da li ima i gdje se kupiti cizme ,antilopne,iznad koljena ,ravne ili na malu peticu smedje ili sive boje?

Htjela bih ti pomoći ali sad se sjetih da si iz Sa, a u Tz ti mogu preporučiti ihihih...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 751
10.3.2011 14:38:39   
mama75
IZVORNA PORUKA: Djana

Sad nemam vremena bas da obilazim radnje,da li neko zna,da li ima i gdje se kupiti cizme ,antilopne,iznad koljena ,ravne ili na malu peticu smedje ili sive boje?

Htjela bih ti pomoći ali sad se sjetih da si iz Sa, a u Tz ti mogu preporučiti ihihih...

Rimljanka ja neki dan u ovom sarazu vidjela da ima tih antilopnih cizama i to na snizenju, ali bas ne znam kakvih tacno modela. Oni ti imaju 2 prodavnice u gradu. ( Trazicu im popust , izreklamirah ih ja pravo user posted image user posted image )

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 752
10.3.2011 15:10:05   
M kao Mama
Hanabana, onda zdogovoreno kupiš mi ti jedne ako budu valjale dobro je, ako ne idu na BB, hahaha, a svakako moram otići i do saraza da vidim te tamarisove, ja najviše volim mokasine za ljeto, one su mi stvarno najudobije i najpraktičnije.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 753
10.3.2011 18:08:01   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: Djana

Rimljanka ja neki dan u ovom sarazu vidjela da ima tih antilopnih cizama i to na snizenju, ali bas ne znam kakvih tacno modela. Oni ti imaju 2 prodavnice u gradu. ( Trazicu im popust , izreklamirah ih ja pravo user posted image user posted image )

Bas ti hvala za  info. Ako stignem pogledacu. Ako budes ti slucajno isla,ako ti nebude tesko samo snimi kakvi su modeli,ja hocu do koljena ili iznad koljena,dakle visoke,i koje su boje i cijene...

Je li trazim previse? :D

Dijana,hvala u svakom slucaju!!!!

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 754
11.3.2011 12:28:10   
tajcika
evo jedna mala info ako kome sto znaci,juce u Avaz-u mali clanak da je preko vikenda sajam obuce (cipela,patika,cizmica,sandala) u galeriji (ime zaboravila) u Radicevoj ulici,cijene kazu tvornicke od 20 do 150 KM,radno vrijeme od 9-19h,a ako bude guzve produzice i radno vrijeme
a postara nema user posted image sa "penzijom"

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 755
11.3.2011 12:36:50   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: tajcika

evo jedna mala info ako kome sto znaci,juce u Avaz-u mali clanak da je preko vikenda sajam obuce (cipela,patika,cizmica,sandala) u galeriji (ime zaboravila) u Radicevoj ulici,cijene kazu tvornicke od 20 do 150 KM,radno vrijeme od 9-19h,a ako bude guzve produzice i radno vrijeme

E, super koliko se ja razumijemu RAdičevu, ovo može biti samo Olip-ova ranja, tačnopreko puta BBI,

a ja sam sinoć sebi slučajno našla mokasinke, bijele, u Astri, baš sam sretnaaaaaa

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 756
11.3.2011 12:39:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

E, super koliko se ja razumijemu RAdičevu, ovo može biti samo Olip-ova ranja, tačnopreko puta BBI,

a ja sam sinoć sebi slučajno našla mokasinke, bijele, u Astri, baš sam sretnaaaaaa

nije olip nego u galeriji smoje

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 757
11.3.2011 21:53:11   
M kao Mama
a tičerko gdje je ta radnja, u radičevoj

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 758
11.3.2011 22:05:29   
maja78 RR
galerija smoje je bila prije hotela dardanija u tom nizu, dakle ne prelazis ulicu prema BBI

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 759
11.3.2011 22:17:47   
mama75
IZVORNA PORUKA: teacher75

nije olip nego u galeriji smoje

Otkud tamo cipele??? Sutra sam u gradu sa drugaricama, tra-la-la... Jedva cekam i na taj sajam da odemo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 760
11.3.2011 22:18:22   
teacher75

a tičerko gdje je ta radnja, u radičevoj

preko puta onih kafica nivea itd...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 761
11.3.2011 22:54:59   
M kao Mama
aman, tek sada skontah, pa znam gdje je galerija, alija cijelo vrijeme kontam neka galerija cipelia, hahaha, ni na kraj pameti da je to ova galerija, pa i mene zanima otkud tamo cipele, svašta. Tek sada mi niš nije jasno

Neposredna veza do poruke: 762
12.3.2011 23:43:59   
DM
Kupi l i iko išta danas?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 763
13.3.2011 11:30:21   
juni
Da da, uglavnom se radilo o rasprodaji obuce iz radnje Shoebedo, i cijene su bile tvornicke od 20 do 120 km. Medjutim, tolika je guzva bila od samog jutra da sam se jedva izborila za jedne cipelice al vrijedilo je user posted image U smojinoj galeriji su poredane kutije i kutije sa obucom i ti rovaris po kutijama i trazis. Traje jos danas pa valjda je jos nesto ostalo ali sve mi se cini da su zene sve pokupovale. (Napomena: radi se o staroj kolekciji)

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 764
14.3.2011 9:57:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: juni

Da da, uglavnom se radilo o rasprodaji obuce iz radnje Shoebedo, i cijene su bile tvornicke od 20 do 120 km. Medjutim, tolika je guzva bila od samog jutra da sam se jedva izborila za jedne cipelice al vrijedilo je user posted image U smojinoj galeriji su poredane kutije i kutije sa obucom i ti rovaris po kutijama i trazis. Traje jos danas pa valjda je jos nesto ostalo ali sve mi se cini da su zene sve pokupovale. (Napomena: radi se o staroj kolekciji)

ja sam uspjela sebi kupiti lacoste tene za 55km, sto je stvarno djabauser posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 765
14.3.2011 10:05:14   
teacher75
http://en.item.rakuten.com/sneaker-soko/10005964/
ovakve su samo sto su ovi kajsici za kopcanje bronzane bojeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 766
14.3.2011 10:09:41   
juni
Super si prosla user posted image samo je trebalo rovariti user posted image

EMIL,7.9.2008.

Neposredna veza do poruke: 767
14.3.2011 10:12:29   
teacher75

Super si prosla user posted image samo je trebalo rovariti user posted image

lacoste nije bio problem jer sam trazila velicinu 41, kojih nema bas puno, i onda nadjoh ovaj model da mi se svidja. bilo je i dr martens obuce al nisam imala vise vremena da trazim, lana mi se bila uzvrtila, jedva sam i ovo uspjelauser posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 768
14.3.2011 10:15:26   
M kao Mama
JAo, sad mi vokri što nisam išla, ove tene su predobre,

Neposredna veza do poruke: 769
14.3.2011 10:15:37   
juni
Ja sam Emila ostavila ispred da pije kafu sa mojom prijateljicom inace ne znam kako bih.

EMIL,7.9.2008.

Neposredna veza do poruke: 770
14.3.2011 10:17:44   
mama75
Ja nista nisam nasla za sebe user posted image Jos sama bila, bez muza, bez djece... Ali sve je bilo ili veliko ili malo. user posted image Tene su bile, ali ja nedavno sebi kupila (po mnooogo vecoj cijeni). A bilo onih stili dobrih, 60KM, boje nekoe lude. Ma da ih 3x obujem vrijede, 60KM. Ali brojeva neeema user posted image user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 771
14.3.2011 10:22:46   
teacher75

Ja sam Emila ostavila ispred da pije kafu sa mojom prijateljicom inace ne znam kako bih.

i ja sam isla sa drugaricom pa mi je pomogla koliko je mogla

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 772
14.3.2011 10:24:28   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

Ja nista nisam nasla za sebe user posted image Jos sama bila, bez muza, bez djece... Ali sve je bilo ili veliko ili malo. user posted image Tene su bile, ali ja nedavno sebi kupila (po mnooogo vecoj cijeni). A bilo onih stili dobrih, 60KM, boje nekoe lude. Ma da ih 3x obujem vrijede, 60KM. Ali brojeva neeema user posted image user posted image  user posted image

lacoste su imali brojeve od 36-42, zavisno od modela, ja sam bila u nedjelju oko 2, inace nosim 40 al tene nosim 41

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 773
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
14.3.2011 12:59:02   
frajlica
Je li ljepota u očima onoga tko gleda i koliko smo podložni trendovima?

http://www.wedding.hr/Naslovnica/Pregledclanka/tabid/63/ArticleId/159/Plasticno-ili-prirodno-Koliko-podlijezemo-modnim-trendovima.aspx

(odgovor članu bšimunić)
Neposredna veza do poruke: 774
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
14.3.2011 15:59:00   
reallove
user posted image

user posted image

evo i ja se "ponovila"user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu frajlica)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *