rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (24.11.2014 20:49:49)
|
marinci mislim da beba nemoze da pokupi infekciju kod CR jer sve ide preko stomaka a ne gospodje hihi,a neko spomenu duzi oporavak kod CR,zavisi sve kako ko podnese koji porod,moja drugarica poslije prirodnog nije 20 dana ustati mogla,imala puno konaca,puzajuci je znala do wc-a doci,zato kad je mene vidjela 5-ti dan od poroda kako po kuci briskam i oko djeteta sve radim nije mogla sebi doci,opet kazem sve zavisi kako zena posnese porodjaj jer naravno ima i obrnutih situacija vanchii meni si ti bas nesto sumnjiva,ti bolovi i sve,kao da ce bas uskoro,tebi neka je sa srecom,cuvam fige da sve sto bezbolnije i bolje prodje mala c. mislim da nemoras puno da brines cula sam za dosta iskustava kada beba kasni u razvoju na osnovu zm,meni su recimo uvijek bili napredniji za koji dan -7,pretpostavljam i da su mi ovulacije onda ranije,ma bitno je da su zdravi samo [sm=smiley1.gif] andy duso sta je bilo,ja neki dan mm napadoh,zbog gluposti i sitnice neke,covjek me gleda i smije se,pravi utjecaj hormona a ja popjenila,sreca ima razumjevenja za ovu [sm=nosecka.gif],nekada i na djete zagalamim pa mi bude bas krivo,na mene uvjek hormoni katastrofu uticu,tako mi je i PMS strasan [sm=smiley13.gif] mene grlo ne popusta,neznam kako cu veceras spavati...
|
|
|
|