irenaSA -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (24.11.2014 19:13:33)
|
hahaha, izvinite što vam upadoh ali morala sam prokomentarisati ovu higijenu...[sm=jezicek.gif] Ja sam svoje prvo dijete rodila na starom GAK-u gdje je bilo [sm=zz_poop.gif]..užas i očaj... Sada sam se porodila na sarajevskom Jezeru i tamo je zaista sve novo i prečistooo...no ima nas svakakvih...pa sam jednu gospoju molila da ne baca uloške u koš u sobi...[sm=hudicek1.gif] Sve eto govore prljavo...mrsa...ovo...ono...vjerujte mi tamo je klinika Švarcvald nastranu osoblje... Nisam znala da je u mostarskoj bolnici takav očaj... Nego vi drage moje u DM pa kupite, a ima ih hvala Bogu, sredstva za dezinfekciju pa onda tamo... Sve vas pozdravljam i želim vam ugodne trudničke dane i da što prije dočekate svoje bebice kao što sam i ja jednog malog dječaka kojem je dva mjeseca i jednu veliku cujicu prije nepunih pet godina[sm=smiley31.gif][sm=zz_showoff.gif] IZVORNA PORUKA: mala curica IZVORNA PORUKA: marinčii kako sam se zgrozila na higijenu u bolnici ,dok sam lezala na ctg vidim ona sestra uzorke mokrace pregledava i onda samo malo opere one casice i daje ih ponovo drugim zenama ,tako isto pere i ono cudo sto guraju zenama kod pregleda mako pod cesmom i to je to,malo je reci da sam uzasnuta:-( OmG,ovo sam licno vidjela u Sarajevu u bolnici. Casicu od urina samo malo pod cesmu i okrene je da se "okapa". A za to cudo od zeljeza,imaju jedan limeni lavor (zdjela)u kojem je voda i poslije pregleda zeljeza stavi u vodu.Slijedeca koja dolazi ozvadi iz lavora,malo otrese i upotrijebi ga. Tako da znam o cemu pricas,nazalost [sm=smiley13.gif] Druze moj stari,ja na kontrolu 03.12,a tebi CR 05.12. Nadam se da ce se bebac okrenuti i da nece biti potrebe za CR.A ako i ne okrene,po meni CR nije nista strasno osim sto duze traje oporavak. Moja seka je dvoje djece rodila na CR. Mi smo dobro,samo lijencarimo i spavamo.Slabo jedem,nemam apetit i sto pojedem kao da mi kamen stoji u zeludcu. Ali zato voce samo jedem,osim narandzi i mandarina,ne pasu mi. Za vikend sam uzivala s mm,malo smo sebe pocastili ugodnom "terapijom".[sm=smiley9.gif] Bas mi je prijalo i uzivala sam,hormoni mi podivljali ne prepoznajem sebe[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|