rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (25.11.2014 14:16:53)
|
Marincii grlo uzasno,sad smo kupili E. neki prirodni sirup od sljeza i neznam smijem li ga ja popiti,suho uzas i suhi kasalj,jutros mi se stomak 5 puta preokrenuo,imala nagon na povracanje od kaslja,ali eto nista ne povrati...nemoj me pogresno shvatiti ali ja bi nekako voljela da ti na CR rodis,bas zbog prijasnjih komplikacija,mislim da bi ti taj strah kocio prirodni porod,mada to je samo moje misljenje,a nisam protiv prirodnog,ja bih se voljela prirodno poroditi ali izgleda nista od toga ni ovaj put Amela i ja sam danas 30+0,znaci jos 10 sedmica kao i ti,bas mi je zao sto si i ti imala takvo iskustvo,i ja sam rodila na CR i jeste tesko oko djeteta poslije,nezgodno sa ranom prvih par dana,dok se ne naviknes,jos moj je bio 4,780 kg tezak,ali nisu mi nista govorile sto je bio pored mene,ja bih trazila odmah da ga stave meni u krevet i tu je bio vecinom dok ga ne odnesu na kupanje,znas li ti kako ces sada roditi bejbibi raznjezi ti mene i vrati mi uspomene na dojenje,molim Boga da mi bude kao sa E. jer stvarno nisam imala nikakvog neugodnog iskustva,samo lijepe stvari me podsjecaju na dojenje,tako da i sad jedva cekam aBd mala c. [sm=bravo.gif] za 10 punih sedmica,dan po dan i prolazi vrijeme,vidjeces da ces sad pa sad narasti [sm=nosecka.gif] gdje su nam no idea i mjeseceva p.-one su isto bile nove trudnice ali nam se nesto ne javljaju...
|
|
|
|