bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (23.11.2014 17:24:17)
|
IZVORNA PORUKA: marinčii IZVORNA PORUKA: leme Marincii, ofulali su za punih 900 g. Toliko o njihovom uzv-u. Znaci beban je veci za 900 grama,masala pravi djecak,tako sam i mislila nikad oni to ne mogu sto postotno izmjeriti.Kako si nam ti?nadam se da oporavak tece po planu. ANDY draga sta je bilo?slobodno ti kukaj nama,i ja sam najsigurnija tu reci sta me tisti ovi ostali me slabo razumiju... BEJBIBI kako si ti? E drage evo mene:) mi danas malo isli u setnjicu,bas nigdje ne idemo ovih dana, mrwko mi,hladno mi,najljepse kod kuce :) bas ste se raspisale,svakq cast ;) Draga moja ja sam ok uglavnom..hvala Bogu stomak me ne boli al muka mi je stalno:( nervira me ovo vise,nista mi ne pase..hB NE POVRACAM ALI GADNO JE KAD NI U CEMU NE UZIVAS :( sve sto pojeden ko da mi u grlu stoji,uzaaaaas.......nadam se da ce procii [sm=smiley19.gif] Jooj ko nam je to sljedeci za porod haaaa :))) jel VANCHI sljedeca????! Blago vama, sat otkucavva sve ste blize i blize...uh ja sam tek pola prosla..valja izdrzat :)
|
|
|
|