Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (20.11.2014 12:07:16)
|
IZVORNA PORUKA: mojasreca Pozdrav svima [sm=smiley1.gif] Nisam bas nova na forumu al se slabo javljam. Citam vas vec nekoliko vremena al nikako, da vam se javim[sm=smiley1.gif]. Eto, u 15. sam sedmici, to mi je treca trudnoca, kod kuce vec imamo dvije curice (4,5 i 3 god). Andy, imam jedno pitanje za tebe. Mi smo tek od marta ovdje u Becu i tako nisam znala u kojoj cu se bolnici porodit. Sve mi je novo. Prvo sam mislila u Rudolfstiftung, jer mi je najbliza al mi Dr. rece da oni ne rade organscreening đaba, tako da sam sad odlucila za Franz Josef Spital. Jel to dobra bolnica? [sm=smiley1.gif] Pozdrav draga, dobro dosla na Forum i cestitke na trudnoci i na dvijema curicama... U rudolfstiftung je besplatni samo nuhalni a organscreening se placa u gynschall 150€ ... Neznam sad koja je to bolnica ona u 10 bezirku? Za tu bolnicu neznam jos se niko nije porodio tamo od mojih ;) Ja sam osobno u Akh prijavljena iako mi je rudolfstiftung 3 minute od kuce a akh 50 minuta .. Ovdje sam dobila sve besplatno jer se smatram pod riziko trudnicom.. Ako bilo sta jos trebas pitaj tu sam ekspertista haha
|
|
|
|