scarlett -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (19.11.2014 17:01:15)
|
Dd drage ženice, ja sam danas grozno. Sutra sam se trebala vratiti u Sa, ali ako se budem ovako slabo osjećala, nemam pojma hoću li moći krenuti. Sinoć sam se probudila da odem u toalet i nakon toga me spopala tolika mučnina, jedva sam zaspala, evo danas cijeli dan isto, osjećam se jaaaako malaksalo i vrti mi se u glavi kad ustanem. A baš sam mislila da će se za koji dan stanje sasvim promijeniti nabolje.[sm=smiley19.gif] Mi se planiramo ovih dana seliti i ako koja od mama u Sa ima tetu za preporučiti koja bi mi očistila, molim vas da mi pošaljete broj. Već sam pitala na temi, ali niko ništa ne javlja[sm=smiley13.gif] Leme sretno mila sutra, da ako Bog da sve prođe ok [sm=bravo.gif] Izvještavaj nas [sm=smiley1.gif] Unchy kolica su super, mogu misliti jedva čekaš da ih provozaš [sm=bravo.gif] Meni su ostala od sina kolica kojim sam bila jako zadovoljna, bila su oko 170 - 180 KM bubu marka, ručke su se mogle okrenuti i naprijed da se beba tokom šetnje gleda, dosta prostora ispod njih da se ponesu potrebne i nepotrebne [sm=smiley36.gif] stvari. Još uvijek su super očuvana, tako da ako Bog da da dočekamo našu bebu, kolica koristimo stara, jedino sjedalicu bi trebali uzeti. Imamo i nju od sina, ali bih voljela neku koja je na ADACovim testiranjuima u međuvremenu pokazala bolje rezultate. Bejbibi ja sam baš preksinoć govorila suprugu za ime Dania i on je oduševljen, samo se još dvoumim da li će biti Daania(beautiful), Daniya (Kind hearted, the one who gets near), Daanya(beautiful, gift od god), to su značenja, a slaže nam se sa sinovim imenom. O muškim imenima nisam još detaljno razmišljala, ali valjat će i to pripremiti. Nikad se ne zna. Mojoj prijateljici je bilo sigurno do 8 mjeseca da nosi djevojčicu, a onda joj je rečeno da je ipak dječak. Meni su lijepa imena Davud, Isa, Sanin, Nizar.
|
|
|
|