milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (19.11.2014 0:47:03)
|
o ženice jeste se raspisale... leme i marinci sretno sutra [sm=smiley1.gif] neca dobrodošla[sm=bravo.gif] tebi još malo[sm=smiley1.gif] andi ja sam sad 33+ nešto,uglavnom u 34 sam tjednu. baš bih htjela na mob instalirat neki program da me svaki tjedan obavjesti koji sam tjedan al ne znam kako.[sm=zmeden.gif] neki dan pokušavala i nisam uspjela. ona ogradica oko krevetića...koristila od prvog dana,ne radi udaranja i prevrćanja već više da bebi nije propuh i da joj je toplije u krevetiću. a vreća za spavanje... imala ih deset,nikad moje dijete nije htjelo spavat u tome,ni jedno ni drugo.osjećaju se sputano,ne mogu se okretat i vrtit u tome pa krenu plakat pa se razbude... ona kolijevka mi se sviđa uvijek sam je željela ali kažu da se to ne iskoristi puno,samo prvih par mj. jer beba je brzo preraste. a BH kontrakcije... imala ih u svim trudnoćama. tko reče da nisu bolne? bolne jesu,to je kao pravi trud al je razlika u tome da ne traje dugo,javlja se u različitim intervalima i brzo prestane. ja sam sinoć imala turu tih kontrakcija,možda 3-4. držala sam mob u ruci i nešto čitala,kad je prva počela ispustila sam mob iz ruku,mal se nije razbio,jednostavno ga nisam imala snage držat. pa je prestala bol za par sekundi pa opet...i tako par puta.kad promjenim položaj malo mi bude bolje. al kako podsjeća na porod i prave trudove uh...odmah se sjetim... scarlet ja sam treću bebu skroz kasno počela osjećat tek iza 21 tjedna.a citala svugdje da se druga i treća bebica puno ranije osjete nego prva,pa sam se bila zabrinula kako to da ja ne osjećam nista. znači kod mene nije bilo to pravilo.
|
|
|
|