milenium -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (21.11.2014 1:39:57)
|
večer ženice,moja malena zaspala tek u ponoć i ja sad taman robu razgrnula. neca ženo šta ti sve istrpi,valjda će na kraju sve bit dobro.a mi kukamo radi običnog nekog brisa[sm=smiley36.gif] leme javi seee vanchi,što se tiče babina,mi nikoga nismo zvali,tko želi vidjet bebu taj sam dođe,tko ne želi i ne dođe i eto[sm=smiley36.gif] a večere,,,kako ću im pravit večere ne mogu da hodam ni da sjedim od epi,konci zatežu,boli ,krvarim,ma užas,ko ranjenik sam[sm=smiley36.gif] andi drago mi je da je oper.dobro prošla[sm=bravo.gif] unchi,super da si nabavila posteljinu.ja sam svoju prije par dana stavila oko kreveca ali mislim da cu je do poroda morat još jednom skinuti i oprati jer naprašit će mi se. marinci,blago ti se,ti ćeš na cr[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa što kod mene nije naopako okrenuto joooj[sm=smiley36.gif] ma čitala sam na forumima da te bh kontrakcije netko skoro nikako ne osjeti a netko se slomi s njima i ne može ni da hoda kad mu se to desi,valjda je to od žene do žene.naravno ja uvjek spadam u onu grupu di može bit sve najgore,tako mi je i inače. kod mene baš bude bolan kao pravi trud al znam da nije jer se ne ponavlja često i nije u pravilnim razmacima.al bolii kao da sam na onome stolu. i ta me bol odmah posjeti na porod. i kontam u sebi pa kako ću ja ovo moć ako mi je već nakon tri četiri bh kontrakcije već dosta. a od jučer i nešto sporo hodam,mogu hodat al sve pravim neke sitne korake.a i stomak mi je težak užas. ne znam kako ću se izdepilirat i odrezat nokte na nogama[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|