rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2014 10:45:56)
|
jutro i od nas mi za vikend sredjivali spavacu,pripreme za mrvicine stvari[sm=love.gif],bila sam u iskusenju da sklopim i krevetic ali jos je rano,ima vremena aBd,bas sam se umorila,navikla da sve mogu sama i brzo ali sad vec nemozeee,bila mi i seka moja pa mi je punoo pomogla za epiduralnu necu ni komentarisati,ne razumijem kako je ovdje ne koriste nikako,pa cak nemas ni opciju spinalne za CR [sm=smiley13.gif] u mom gradu barem za klistir ne pitaju,ja sam prenijela termin i stvarno se prirodno ocistila,kad su mi uradili klistir ja cekam sad poplavu neku hahaha i cekam i cekam nista-kaze ona sestra hajde,kako cu reko sta ako to kod mene pocne djelovati kasnije tako da eto moje iskustvo -nije bolno ni strasno kao sto se to obicno prica bar u mojoj okolini,kao sto se pricalo i za ginekoloski pregled,boli strasno ja kad sam otisla prvi put kod gin. prepala se,legla na onaj sto i cekam neki strasan bol pa da nemogu poslije hodati kad ono nista...da je ugodno i zabavno nije ni jedno ni drugo ali meni vala nije bilo strasno eto trudnice drage lijep i ugodan dan vam zelim,milkite pupe svoje[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|