unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (16.11.2014 11:36:34)
|
IZVORNA PORUKA: milenium bejbibi pa i ja sam iz bih,i također mi nisz radili klistiranje,to se odavno ne radi više(sljedimo malo svjetske trendove[sm=smiley36.gif]),također prije 6 godina kad sam rađala nisu mi radili klistiranje[sm=smiley1.gif] morena možda si se malo preforsirala,odmori,popij magnezij,a možda ga već i piješ? marinči i ja moram na dvoje babine,nadam se da ću stići dok ne rodim. a četvrtak će brzo proći,ili otiđi u dz pa onda opet u četvrtak privatno.(usput usporedi šta koji kaže[sm=smiley4.gif]) bebelina čestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] očekujemo tvoju porođajnu priču. almond isto i tvoju čekamo[sm=smiley1.gif] unchi kolka je beba pa moraš na cr?zar si se baš puno udebljala? bebelina sad kad si spomenula upale i upalice zabrinula si me,dosad nemam upala.valjda[sm=zmeden.gif],imala sam problema s bubrezima,malo imam i sad al dobro je. malo me brine i to što sam prije dva dana primjetila jednu kvržicu dole,malo me strah,svašta mi pada na pamet, da nije nešto zloćudno?[sm=zmeden.gif] nije je dosad bilo niti sam ikad imala išta slično,bijela je i tvrda malena kao zrno maka[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ej pa dobila sam nekih 15 kg, al sutra cu znati sve, idem na kontrolu pa cu vidjeti sa doktorom. Beba je sa 33 sedmice imala 2660 kg, pa ako bude stvarno krupna trazit cu cr.
|
|
|
|