marinčii -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (16.11.2014 21:48:13)
|
ANDY pa eto ja se nadam da to i ne rade al kod ovi nasi svasta je ocekivati,a ja sam bas nepovjerljiva ni rodjenoj mazeri ne vjerujem dok ne vidim sbonim ocima., BEJBIBI ma da svako ima pravo da radi kako zeli,ja kazem da je kod nas takva praksa i tako rade.Eto jansam se ocistila prirodno a nekoliko dana prije se napatila s tvrdom stolicom. LEME draga sad ispade da se zene u ostatku svijeta sve unerede i da ih sestre moraju prati,nije brate tako rodila sam bez klistira nit sam se uneredila nit me je ko prao bila aam sposobna sve sama da radim,svako pravilo ima izuzetak eto ima zena koje se prirodno ociste i koje ne,isto tako ima onih kojima se desi da se i ukake vjerovatno al boze moje sve je to za ljude ,moja sestra je babica i kaze mi iako su zene klistirane opet se desavalo na porodu da se ukake tako da ni to nista ne garantira,bolje mi je otic u ljekarnu i kupit ljek popit i ocistit se nego da mi oni to rade ,kao sto ne bi da me oni depiliraju nego ja to sama odradim, Al dobro necemo vise o tome ,svako odlucuje za sebe naravno i ja to postujem.
|
|
|
|