unchy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (17.11.2014 15:13:10)
|
IZVORNA PORUKA: bejbibi Sto se tice epiduralne i klistira, misljenja se tuu razilaze al dobro da ima i to da olaksa zenama.stim da ja ne bi ni onih 0,,001% rizikovala..radije cu trpit bolove ako treba i 48 sati nego uzimala to...bolovi ce kadtad proci a taj rizik hmm,ne bi sebi oprostila kad bi sta bilo. No dobro svak zba za sebe :) UNCHY vidim ti iz bihaca.kod koga ides na kontrole??? Ja sm kod dr velagica? Zbaa li kakva su iskystva sa porodilistem? Ja kd sam sad lezala na ginekologiji nisu bas najbolje pricale zene,al jest da se zadnja prije 2 g porodila:) kako je sad? I jedna poznabica mi je rekla kao dobro je dati sta sestama, jednoj varem, da te bolje paze..mebi je to fuuujjj. Mrzim korupciju pogotovo u zdravstvu.to je njima posao i trebaju ga radit vez kakvih ocekivanja poklona i sl. Ej draga ja koliko znam da je dobro, al sve zavisi, jedni kazu da je olicno dok drugi tvrde da je kod nas fuj. Ne znam sta da ti kazem za mito, ja se jos sa tim nisam susrecala, al vidjet cu sve od situacije, a moja sestra je medicinski radnik pa ih zna dosta, a i dr.kulenovic mi je rod pa se nadam da ce biti sve ok.
|
|
|
|