leme -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar (13.11.2014 22:15:48)
|
Evo meneee draga. Dobro sam hvala Bogu,bolova jos uvijek nema, idem na ctg svako drugi dan i svaki put je nalaz uredan. Sitra opet idem, a utorak kontrola aBd i punih 38. sedmica[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: rose 87 i ja volim snijeg jedva cekam da padne marincii prelijepo je ime i nekako mi se slaze sa imenom velikog djecaka,moj kaze da ce se beba zvati panga-langa [sm=jezicek.gif]-pokupio od mm prijedlog vanchi svidja mi se sobica,moracu i ja da potrazim neke naljepnice za zid ali posto kod nas nije ravni zid mozda ce mi biti bolje neke slike u ramu pa eto vidjecemo,ima jos vremena mala c. super pa su te zaobisle mucnine,bebica je dobro i raste sto je najvaznije,a ti sad samo uzivaj u svojoj [sm=nosecka.gif] andy ja necu ni da racunam te izgubljene,pa nije na trudnicama da gube kg hehehe,mada nije mi svejedno,izbacila sam one kasne vecere,sad samo napravim salatu,ali ubi me domaci hljeb,sad kad lozim iskoristim da nam ispecem frisak za rucak,a necu ti pricati kako se pojede ja sam danas morala paracetamol popiti [sm=smiley13.gif],jedem nar,sok domaci od borovnice,evo i mm ce nam ananas isjeci pa valjda nam to sve pomogne,limunadu nemogu zbog kiseline sta nam je sa leme,ides li na ctg,jeli sve ok,nema bolova...
|
|
|
|