SREĆNA -> RE: nema ništa goreg (16.4.2012 21:07:04)
|
ne mogu da krenem dalje....ne znam kako..imam jos jednog sina imam muza ali ne mogu da nastavim,borim se ali ne uspijevam..samo galamim placem histerisem...kako da se pomirim sa svim i krenem napred.kako cu kad me dusa boli.ne mogu da disem suze me guse kako ste krenule dalje???ja ne znam kako cu...svi misle da sam jaka da sam hrabra a samo ja znam kako sam,koliko placem i koliko me boli Draga Sonja, ništa ti nemoraš, apsolutno ništa, moranje je strašna riječ u bolnim trenutcima, ne moraš ništa, samo se prepusti emocijama, plači, vrišti, lupaj, radi samo ono što tebi pomaže da preživiš minut, ne sat, ne dan, nego minut, jedan po jedan minut.Boli prejako boli, nepodnošljivo , ne živi ti se, ne diše ti se, ne želiš otvoriti oči, ne želiš nikoga slušati, sve je to sastavni dio bola, bola koji ne jenjava, ne smanjuje se i ne prolazi, nema ni načina da ga odagnaš, nemoj bježati od njega, jer što više bježiš i opireš se bolnim emocijama one te više i jače stižu i bole, proživi svaku emociju, suoči se sa njom, tako da nareni put kad krene bol neće biti toliko jaka, jer već si se suočila sa njom, proživjela si je , tako iz minuta u minut , polahko se preživi.Nekad je nemoguće, ne nekad nego većinom je preteško izdržati , ali nekako vježbanjem i suočavanjem sa emocijama, a ne potiskivanjem , uspije se nastaviti dalje. Vrijeme nekako učini da bol nije uvijek i konstantno na površini da intenzitet emocija nije toliko jak, bol je svakako tu prisutna uvijek, ali nekako se drugačije nosi sa njim, nakon nekog vremena. Znam da tvoj mali dječak treba mamu i da zbog njega pokušaš biti jaka , ali ne može se biti jak u bolu, najvažnije je da ti pokušaš pronaći način da budeš dobro, znam da je biti dobro preteško i previsok cilj trenutno , pa ako ima nešto što tebi može olakšati da preživiš najmanji vremenski interval bila to minuta ili pola sata, važno je da tebi tako odgovara.Zapravo najvažnije je kako ćeš se ti osjećati I kako ćeš sve podnijeti, na način koji će najmanje štete napraviti tvojoj duši.
|
|
|
|