Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Dijete] > Djeca > RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 1.6.2010 16:52:19
ivanak
Enisa, super kombinacija. Mi ćemo košuljicu i gače - rebe. Imamo 3 košulje na izbor pa ćemo vidjeti. Ima još vremena. Kupila mu je moja mama lijepe i prave cipelice taman za ljeto pa će nešto biti u kombinaciji sa time.
Evo, da se riješim ispita pa ću se i ja baciti na detaljno planiranje svega...
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 1.6.2010 21:19:01
dafri
odbrojavanje je počelo evo naših kombinacija
meni se najviše sviđa prva i najvjerovatnije ćemo nju i nositi,kod ove treće su mi šljokice malo
kod nas će biti familijarno,restorančić,iako da mogu malo bih to drugačije organizovala,svadba nam je bila pored rijeke po našem ćejfu samo raja(i rođaci koji su raja)pa sad još i da prvi rođendan ne proslavimo po "propisima" baš ne mogu
za kuma sam i ja čula ,ja svome neću ništa drug mi je, hajde bogati da još i o tome dumam
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 1.6.2010 21:21:40
Hanady RR
joj dafri sev mi je slatko al ova druga sa žirafom mi je baš preslatka...i neobična...ja bih nju
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 3.6.2010 17:48:50
Mya_81 RR
Žiraficeeeeeeeeeeeeeeee Joooooj, haljinica je ekstra
Eh, mi imamo u planu slaviti u dvorištu, ali ovo vrijeme me baca svaki dan u depresiju Ne bude li sunčano 26.06. ima da nekoga nalupam...mm vjerovatno Tako je bilo i na dan vjenčanja....svadba organizirana vani, a cijeli dan takav prolom oblaka i pljusak strašan....joj, jest bilo suza...ali sva sreća završilo je bez batina
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 4.6.2010 17:45:25
marinčii
dafri i ja sam za drugu haljinicu baš je orginalna enisa_sara i rezerva je super ,al bit će sutra sunčano koliko sam ja gledala prognozu,želimo vam super zabavu