Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Dijete] > Djeca > RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 6.6.2010 1:10:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum
ima tek da vide ove curice sa RR user posted image
E super onda-kada vi ganjate druge cure, nama onda Farah
To vi mislili nas na foru..... ma ništa od te priče nema Zna se da je Farah moja snajka , samo poslije friza ima ostale curice da uzdišu i zavide Farah (koja skromnost jedne majke )
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 6.6.2010 1:13:27
Hanady RR
oooooo ne mojte se svađati...imam ja dvije cure da ''uvalim'' ( koja glupost jedne majke)
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 6.6.2010 1:15:58
DM
ne mojte se svađati...imam ja dvije cure da ''uvalim''user posted image ( koja glupost jedne majke)user posted image user posted image user posted image
Ma uvalih ih meni-ako i ti dolaziš u paketu
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 6.6.2010 8:58:29
Mya_81 RR
Benjamin, duša mala, presladak je Drago mi je da je sve ispalo kako treba i da je mama zadovoljna, a sad odoh na temu torti u nadi da si tamo stavila sliku...a ako nisi loše ti se piše
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 18.6.2010 13:13:05
ivanak
Nama je jučer bio rođendan, ali slavimo ga u nedjelju. Pripreme su na veliko počeli - javimo kako je što prošlo I najvažnije, tortu i slavljenika ćemo slikati. I manje važno sve ostala jela na stolu.
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 21.6.2010 19:01:01
ivanak
Ej, eto mi smo jučer slavili.... Ja nisam imala aparat pa donekle se i slikavalo. Jedinu zamjerku dajem sebi, a to je torta... Fondat je super ispao, ali ja sa zafrkla, jer sam bila preumorna. Ali sve u svemu dobro je i ispala. Torta kao torta je super.... Mislim ma masu....
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 24.6.2010 17:31:14
Mya_81 RR
Ma, pozuri muzeka...pa, zar ne zna koliko smo nestrpljivi da vidimo malog slavljenika Uh, vama se približilo...mogu misliti koja euforija kod vas vlada
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 24.6.2010 23:04:55
Anoniman
jooooooooo, enisa sreco oprosti sto nismo cestitali rodjendan na vrijeme, ako ti nesto znaci bili smo tad na odmoru pa nismo u toku , a kako je Benjamin samo porastao, ma meeeeeeddddd je a tek kosica, evo od nas veliki za drugara i A ce ga poljubiti kad se vidimo
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 25.6.2010 8:23:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
jooooooooo, enisa sreco oprosti sto nismo cestitali rodjendan na vrijeme, ako ti nesto znaci bili smo tad na odmoru pa nismo u toku , a kako je Benjamin samo porastao, ma meeeeeeddddd je a tek kosica, evo od nas veliki za drugara i A ce ga poljubiti kad se vidimo
Cestitamooooooooooooooooooooooo
Ma nema frke, hvala vam Ošišao se frajer, sad izgleda k'o marinac A to za poljubac...... nećemo zaboraviti Jesu li A i A raskinuli??
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 25.6.2010 21:50:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
IZVORNA PORUKA: sahara
Cestitamooooooooooooooooooooooo
Ma nema frke, hvala vam Ošišao se frajer, sad izgleda k'o marinac A to za poljubac...... nećemo zaboraviti Jesu li A i A raskinuli??
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 27.6.2010 20:43:28
Anoniman
evo ovdje recepz http://www.ringeraja.ba/forum/m_241460/mpage_2/key_/tm.htm stim da sam ja za rodjendan njegov stavila duplu mjeru...znaci na 1 kg brasna jedno citavo jaja i jedan zumanjac...i ulja tu sam stavila 2 kasike...ja i margarin je dovoljan jedan...samo na 1 kg stavi obavezno 2 germe