almondray -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (15.9.2014 8:06:15)
|
IZVORNA PORUKA: vanchi88 imam jedno pitanje za vas...... mozda sam ja malo vise preosjetljiva ali nemam to u svojima genima da nekoga tek tako odebem... imam jednu komsinicu u svojoj zgradi, ona je ovdje sama sa sinom i cekaju papire, ..upoznala sam nju jer se druzim sa njenom sestrom od strica...ona je u nekim kasnim 30im godinama, ali ovako uvijek se cinila kao druzeljubiva i mnogo mladje i izgleda i ponasa se... par puta smo skupa otisle do trznog centra kad treba uzeti nesto (ja vozim,ona nema polozeno)... medjutim to je postalo sve cesce i cesce druzenje, bukvalno kad je mm na putu mi skupa i rucamo druzimo se....... ali sto sam vise oko nje sve vise je ona negativnija....hiljadu neki svari njoj ne stimaju...muz joj u srbiji ona ovdje, a dopisuje se i "pije kafe" sa nekim momcima iz zgrade, mislim to je njen problem ali nekako i mene uvlaci u to a ja ne zelim da sam tu i okolo njih... ja sam udata zena i ako sidjem kod nje da pijemo kafu, ne ocekujem da tu budu jos dvojica pa d svi "skupa" sjedimo... pusi oko mene a ja to ne volim, pogotovo ne sada... ali mi bezveze reci gasi cigaru jer u njenom sam stanu,da smo kod mene drugo bi bilo... ndobijam dojam da me zena zove samo kad treba prevoz nekuda ili kad joj je dosadno... neku vece zaspala sam i smanjila zvono i budim se sa 22 propustena poziva od nje....to je meni skroz nekako [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] a kad dodje mm sa puta naravno kuci ne bude po 7 8 dana zelim snjim da provedem dan dva sto bude tu ona se ljuti, salje poruku pa gdje si, pa sto si ljuta pa ajde sidji do mene itd.... pakujem neke stvari,selim se a ona ne konta da ja jednostavno nemam vremena snjom da gubim... da je vozim na hiljade mjesta... a nemam to u sebi da joj kazem zeno mani me se a u drugu ruku nemam od nje sta pametno i korisno da cujem. ima li neko neki savjet? ..raspisala sam se, ali boga mi istinu vam kazem...tako je to Ja nemam s ovim problema[sm=smiley36.gif].Obično ljudi budu zatečeni ali s vremenom se naviknu[sm=smiley36.gif] mada i dan danas (posle 11god braka)mm ne može da vjeruje kako imam m... reći tako otvoreno i bez treptaja šta mislim. A ljude koji mi smetaju, nerviraju me, imaju neku lošu vibru oko sebe jednostavno ne puštam blizu , po cijenu svega.Ja ću radije dan provesti sama, sa svojim mislima, odmarajući, raditi ono što volim, igrati se sa djecom...ma ima milion korisnijih stvari od takvog druženja. Ta ženska meni nije nimalo zanimljivo društvo, mislim da trebaš da je se kloniš .Ako ne zna čitati između redova kad je odbijaš onda ti ne preostaje ništa drugo nego reći glasno i jasno šta misliš o vašem druženju.
|
|
|
|